Ayyy günaydın demeyi unutmusummm
Günaydın ballarim boreklerimmmm
Topiği psiko kapatmış ben de açayım madem..
O kadar coşmuşsunuz ki yine sayfaları 3'er 5'er atlayarak geldim valla..
Dilerim herkes iyidir.. Canınıza eşinizi sevdiklerinize iyi bakın...
Güzel günler daha mutlu günler bizleri bekliyor inşallah Rabbimin de izniyle...
İnsallah canim ne guzel yazmissingunaydinnn
Hayırlı cumalar bereketli huzurlu sağlıklı gunlerimiz olsun Allah im dualarimizi kabul etsin jnsHehh birileri gelmiş sonunda yuppiiiii :124: uyuyamadimmmm canlar heyecandan
9.20de ablam randevum ruyamda bile dr ultrason cihazı gördüm tam masaya geçtim muayene edecekken v uyandım
aminnnnn insss gamzemmmm :16+
Hehh birileri gelmiş sonunda yuppiiiii :124: uyuyamadimmmm canlar heyecandan
Ayyy günaydın demeyi unutmusummm
Günaydın ballarim boreklerimmmm
Hayırlı cumalar bereketli huzurlu sağlıklı gunlerimiz olsun Allah im dualarimizi kabul etsin jns
Aminn canim. Sana da gunaydinnHayırlı cumalar bereketli huzurlu sağlıklı gunlerimiz olsun Allah im dualarimizi kabul etsin jns
9.20de ablam randevum ruyamda bile dr ultrason cihazı gördüm tam masaya geçtim muayene edecekken v uyandım
yakın canım iki sokak üstte devlet hast gidicem bu sefer
teşekkür ederiz teysesi
kalabalık olabilir işim öğleden sonraya da kalabilir ogle aradı eve gelirim yazarım
ins canim insss
kalabalık olabilir işim öğleden sonraya da kalabilir ogle aradı eve gelirim yazarım
rüyalar hep görüyoruz canım bende bu gece burayı ruyamda gordum.. birisi kızım oluyorr diye yazmıştı ama kim tam hatırlamıyorum ya gamze20 ya da minikbebişimdi...
beni listeden silin kırmızılar geldiii her ay ümidim kesiliyor
Yaa bu ruyalar da hamilelikten. Okadar cok ruya goruyorumkii. Bugun de lility gordum gelsin de anlatayim ona
rüyalar hep görüyoruz canım bende bu gece burayı ruyamda gordum.. birisi kızım oluyorr diye yazmıştı ama kim tam hatırlamıyorum ya gamze20 ya da minikbebişimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?