Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnsallah canim ne guzel yazmissin gunaydinnn

Hehh birileri gelmiş sonunda yuppiiiii :124: uyuyamadimmmm canlar heyecandan
Hayırlı cumalar bereketli huzurlu sağlıklı gunlerimiz olsun Allah im dualarimizi kabul etsin jns

Hehh birileri gelmiş sonunda yuppiiiii :124: uyuyamadimmmm canlar heyecandan

Oy canım ya inşallah tatlı haberlerle gel hadi bakalımm

Ayyy günaydın demeyi unutmusummm

Günaydın ballarim boreklerimmmm

Günaydın heyecanlı anne adayı :)

Hayırlı cumalar bereketli huzurlu sağlıklı gunlerimiz olsun Allah im dualarimizi kabul etsin jns

Hayırlı cumalar canım aminnnnn..

9.20de ablam randevum ruyamda bile dr ultrason cihazı gördüm tam masaya geçtim muayene edecekken v uyandım

rüyalar hep görüyoruz canım bende bu gece burayı ruyamda gordum.. birisi kızım oluyorr diye yazmıştı ama kim tam hatırlamıyorum ya gamze20 ya da minikbebişimdi...

rüyalar hep görüyoruz canım bende bu gece burayı ruyamda gordum.. birisi kızım oluyorr diye yazmıştı ama kim tam hatırlamıyorum ya gamze20 ya da minikbebişimdi...

Yaa bu ruyalar da hamilelikten. Okadar cok ruya goruyorumkii. Bugun de lility gordum gelsin de anlatayim ona

Yaa bu ruyalar da hamilelikten. Okadar cok ruya goruyorumkii. Bugun de lility gordum gelsin de anlatayim ona

çok normal canım... sürekli buradayız ve sürekli beyin çalışıyor... bende geçen gün burdan birisini sayıkladım ama batı gelsin o gün açıklayacağım o kişiyi.. inşallah rüyalarım çıkar...

canım yumurtlama günlerini nasıl hesaplıyorsunuz en son 27 kasımda adet oldum 30 gün arayla oluyorum ve neler yapmalıyım gebelik için...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…