- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
cnm ben yazdım sana da görmedin demek ki. çekebilirsin tabi, sonuçta kurandan ayet okumuyoruz ki bunlar zikir. Allahı anmanın yeri, zamanı, şartı olmaz ki. her an her yerde her şekilde zikredebilirsin Allahı. için rahat olsun çek cnm...
canım benim bildiğim kan minicikde olsa abdesti bozar. :26: adetlikende okunmaz die biliyorum ama okunan surelerde varmış. ama hangileri onu bilmiorum :26:
canım inş bebişin seninledir hayırlısı...hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar nasılsınız...benim batıma 2 gün var...çooook umutlu değilim belirti hissetmiyorum ama umud ediyorum Rabbim dilerse oluuuurr elbet bütün dileyipde isteyenlere hayırlısı ile sağlıcakla nasip eyle Allahım...
günaydın canım psikoljik olarak cok etkileniyoruz benimde cok etkilendiğim rüyalarım oluyor hayır olsun inş rüyan canımm..Kizlarr gunaydinnnn.... Kabus gordum resmen bi kabus cok ama cok kotuydu offf tekrardan hamile kalmisim kimyasaldan sonra 9.ayima gelmisim dogum yapiyorum ama ewde hic agrim sizim yok cocuk cikiyo bebegin boynunda pipet tarzi bisi war yspisik ordan siwi gidiyomus guya daha bebek kafasi cikti he bide o boru gbi bisey o kopuyo ortadan cikiyo ben de habire tamakaya calisiyorum ölurmus o cikarsa diye bebek dogmus ama ölmus kizlar cok kotuydu gercek gbiydi cok etkisinde kaldim ys Allah korusn rabbim oyle bi aci yasatmasin bidaha bana :-(
aynen öyle canım herşeyde var bi hayır.sabah kimsesizler otelini izledim yaşlı amcaları birisi diyor ki 3 tane oğlum var ama bakmıyorlar diyekızlar günaydın ve hayırlı cumalar benimde lekelenmem başladı sanırım regl oluyorum dün akşam kötü oldum ama bu sabah dedim ki kendi kendime zorla mı olsun istiyosun boşver bırak Allah biliyor doğruyu güzeli en hayırlı zamanda gelsin kızarak ağlayarak gelen bebekten ne olur eşimde takma dedi doktora falanda gitme bu ay kendi haline bırak dedi olacak hem ben inanıyorum dedi dua ettim sabah yolda işe gelirken sağlıklı, eli ayağı düzgün. hayırlı. akıllı. kaderi güzel bi bebek olsun ve Allah onu hep doğru insanlarla karşılaştırsın işleri hep rast gitsin inşallah dedim geç olsunda güç olmasın dedim işte böyle kızlarumutlar gelecek aya inşallah..
canım duadan rahatsız olunur muyok canım niye yanlış anlıyım ki? sadece burda saat 5te sayı belirtiyoruz ve ortak bişeyler okuyoruz diye sordum, yoksa zaten gün içinde ve akşamları evde de dua ediyorum, Allah'ı anıyorum aklıma geldikçe, Allah kabul etsin hepimizinkini...
Ya kızlar bir de dün akşamdan beri aklımda... Daha önce bi topikte böyle dua edilmesinden paylaşılmasından rahatsız olanlar olmuştu, o yüzden başka topik açmışlardı.. Burada sormadan paylaşıyoruz ama, umarım mahsuru yoktur :26:
h.g canımmm Allah c.c. kabul etsin..Gunaydinn kizlar.nasilsiniz.
Dun gelmedigim icin islerim birikmis.toparlamaya calisiyorim yaaa pofff
Hicran kontrole gitcekti yok sanirim.
Dilketincim senin mesajini da gordum hayirlisi olsun ablanlar hakkinda canim
Cok gerilere bakamadim kizlar.
Dua da okumaya calisacagim bugun dua gunumuzdu
kızlar günaydın ve hayırlı cumalar benimde lekelenmem başladı sanırım regl oluyorum dün akşam kötü oldum ama bu sabah dedim ki kendi kendime zorla mı olsun istiyosun boşver bırak Allah biliyor doğruyu güzeli en hayırlı zamanda gelsin kızarak ağlayarak gelen bebekten ne olur eşimde takma dedi doktora falanda gitme bu ay kendi haline bırak dedi olacak hem ben inanıyorum dedi dua ettim sabah yolda işe gelirken sağlıklı, eli ayağı düzgün. hayırlı. akıllı. kaderi güzel bi bebek olsun ve Allah onu hep doğru insanlarla karşılaştırsın işleri hep rast gitsin inşallah dedim geç olsunda güç olmasın dedim işte böyle kızlarumutlar gelecek aya inşallah..
canımmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm kardeşimmmmmmmmm hep kız kardeşim olsun istemiştim hepppppKızlar biz psipsikomla 28 yıl sonra kardeş olmaya karar verdik nasıl :) kuşum tabi Gamzenin kızı olsun istersin, dünür olacaz ya :))))))
canım biz kimseyi zorlamıyoruz muhabbetten de geri kalmıyoruz hemde duamızı etmiş oluyoruz fena mı boşverrryok canım niye yanlış anlıyım ki? sadece burda saat 5te sayı belirtiyoruz ve ortak bişeyler okuyoruz diye sordum, yoksa zaten gün içinde ve akşamları evde de dua ediyorum, Allah'ı anıyorum aklıma geldikçe, Allah kabul etsin hepimizinkini...
Ya kızlar bir de dün akşamdan beri aklımda... Daha önce bi topikte böyle dua edilmesinden paylaşılmasından rahatsız olanlar olmuştu, o yüzden başka topik açmışlardı.. Burada sormadan paylaşıyoruz ama, umarım mahsuru yoktur :26:
Gunaydin hayirli cumalar.. bugun bol bol dua edelim.. allah'im kimin gonlunden ne geciyosa nasip etsin insallah...
Allah'im bu mubarek cuma gunu hurmetine...
Bizi sevdigin kullar arasina kat , Bizi cok sabreden cok sukreden kullarindan eyle, Seni cok analim..
Omrumuz sevidigin, razi olacagin islerle amellerle gecsin.. Sihhat ve afiyet daim eyle..
Sevdiklerimizi bize bagisla..
AMIN....
nefesimmmmm nefes alıyorum kız senin ismini görünceeeGunaydinn kizlar.nasilsiniz.
Dun gelmedigim icin islerim birikmis.toparlamaya calisiyorim yaaa pofff
Hicran kontrole gitcekti yok sanirim.
Dilketincim senin mesajini da gordum hayirlisi olsun ablanlar hakkinda canim
Cok gerilere bakamadim kizlar.
Dua da okumaya calisacagim bugun dua gunumuzdu
okunuyor canım bende minikbebişim gibi okudum evli mutlu yazdı dünBişi sordum ama sanırım kalabalıkta arada kaynadıııı.. Benim çook az da olsa kanamam var abdestli değilim ama yine de böyle şeyleri okuyup çekebilir miyim tesbih yani..
daha adetim gelmedi canım.düzensiz zatencanım adetin kaç gün geçti? Bi hafta geçmeden sakın ciddiye alma negatifi.görülmedik kırmızıdan ümit kesilmezz
Azicik dalmisim yine ruya gordumhicran dr dan gelmis bnm soyledgm haftadan.ondeymis bebegim diyodu endiseleniyodu bi de biz de sacmalama yaa ne guzel iste falan diyoduk
bisss geldik bisss geldik
Tamam canımm görmemişim o kadar hızlı gidiyor ki sayfalar :)
Canım sure değil de hani burda çekiyoruz ya Ya Allah Ya Hu onları dedim.
heppimizzz kardeşiiizzz bu öfkeee ne diyeeeSizler canımsınız yafff
bilmiyorum canımmm hiç çatlatma iğnesi olmadımçatlatma iğnesi olduğun gün yumurtlamış sayılıyor olmayasın
canım sen adet olana kadar yapmaya devam et. Koyu kırmızıyı görürsün allahın izniyle doğru yapıyorsan tabi testi... 27 günde bir adet oluyorsan ve şaşmadıysa yumurtlamama gibi bir ihtimalin yoktur balım. Yumurtlamazsan adet de olamazsın zaten
Canım minikbebişim sana yazmışitı ama görmedin galiba. Bir sorun olmaz demişti
dr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yani
kızlaar hayırlı cumalar nasılsınız?hicran seni merak ediyorum ne yaptın?
yok yok telaş etme canım sen, devam et testleri yapmaya, bence bir kaç güne kadar göreceksin çift çizgiyiewet daha yumurtlamadım 27 günde bir adet oluyorm ben.. nette 11i ile 16 sı arası dio bu gün ayın 13 ü 3 gün de eğer yumurtlamassam demekki benim yumurtlama sorunum var. onunda nasıl tedavisi olurki :18::18: ayyyyy :18::18::18:
Hele benim hiç kardeşim yok, tek çocuğum ben... :26:siz de kardeş olun cnm ohhhhhhhhhh süper sonra birleşir hepimiz kardeş oluruz :) psipsikonun kız kardeşi yokmuş diyorum nasıl yok yaaa baksana ben varım kızlar var öyle fahri kardeş olduk :) ama ben sizin de kardeşiniz olacam ona göre :)
Çok şükür bizim topikte yok öyle insanlar canım, çok sevndimcanım duadan rahatsız olunur mu((( ben zannetmiyorum bizim topikte olsun."Bana dua edin, duanıza cevap vereyim'' buyurarak kendisine dua edilmesini isteyen Allah c.c kapisina gelip kulluğunu ilan eden ve kendisine el acip yalvaranlari geri çevirir mi ???? Ahhh ne zman öğrenicez ve öğreticez kul olduğumuzu ((((((((((((
h.g canımmm Allah c.c. kabul etsin..
Aminnnnnn canımcımmm aminnnnncanım biz kimseyi zorlamıyoruz muhabbetten de geri kalmıyoruz hemde duamızı etmiş oluyoruz fena mı boşverrr
canlar benim görüşmelerim var öğlene kadar sonra sizinleyim bir yandan da masanın altından tesbih çekiyorummm
sizi çok seviyorum bu mübarek günde Allah gönlünüzdekinin Kalbinizdekinin de fazlasını versin inşallah aminnn
hoşgeldinizzzzbisss geldik bisss geldik
günaydın tatlımAzicik dalmisim yine ruya gordumhicran dr dan gelmis bnm soyledgm haftadan.ondeymis bebegim diyodu endiseleniyodu bi de biz de sacmalama yaa ne guzel iste falan diyoduk
daha adetim gelmedi canım.düzensiz zaten
30 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum.biri 22mm biri 19mm iki yumurtam vardı.
13 gün oldu bugün işte.haftasonu adet olurum büyük ihtimal.sat 15-16 aralıktı.
Allah'ım daha fazla bekletme bizi.hepimize tez zamanda evlat ver.
dilketinimmm yumurtlama olmayınca adet gelmiomu :44: yani benim 1-2 gün oynayabiliyor ama sorun olmaz sanırım okadar dimi :26:canım sen adet olana kadar yapmaya devam et. koyu kırmızıyı görürsün Allahın izniyle doğru yapıyorsan tabi testi... 27 günde bir adet oluyorsan ve şaşmadıysa yumurtlamama gibi bir ihtimalin yoktur balım. yumurtlamazsan adet de olamazsın zaten
inşallahhh canımmMuhtemelen sende 13.gun yumurtlarsin
hımm :44::44: ozaman arkadaşımızında dediği gibi kur' an dan okuma yapılmıo okuyabilirsin bencedeCanım sure değil de hani burda çekiyoruz ya Ya Allah Ya Hu onları dedim.
hoşgeldin canımmmmbisss geldik bisss geldik
dr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yanisevdim dr.... Usg girdim konuştuk kalktim falan foto vermediniz dedim lütfeeennn dedim yat bakalım dedi ikinci kez yattim verdi
Gelelim bebiseee kalp atimi var şükürler olsun ki tabi cihaz çok kötüydü bey değil ben göremedim bebegim bir hafta geriden geliyor demekki gec döllenme oldu8+2 yerine 7+2 cikti.... Gebelik tabiki için kayıt yaptırdım iste kan idrar verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak tekrar konuşuruz ne yapicaguni dedi dr
Gunaydin minisimgünaydın cnm...
Allah kabul etsin cnm benim. cuma selasıyla ezan arasında yapılan dualar çok makbulmüş, o arayı da kaçırmayalım...
Bende ozlerim kizzz.acilleri hallettimm ohhhgünaydın monbebemmm boşgeldin... duaların kabul olsun inşallah
başvuru için gittik. m.yardımcısı çok ilgili davrandı bize sağolsun. hem eksik evrağımız vardı hem de eniştemin gelmesi lazım dedi... bizimkisi bçr öngörüşme gibi bişey oldu işte...
günaydın canım. ben de dün yoktumkolay gelsin sana canımın içiiii arada uğra ama öslerimm
olalım kısss :13: hatta biz olduk mu ne
Ben bugün de test yaptım yine negatif.-------------------------------------------
çatlatma iğnesi olduğum için geç döllenme ihtimali olamaz değil mi??
ne güzel demişsin kuşummmm Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
canımmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm kardeşimmmmmmmmm hep kız kardeşim olsun istemiştim heppppp
canım biz kimseyi zorlamıyoruz muhabbetten de geri kalmıyoruz hemde duamızı etmiş oluyoruz fena mı boşverrr
monbebemmmmmmm hoş geldin kuzucuuuuummmmm
nefesimmmmm nefes alıyorum kız senin ismini görünceee
okunuyor canım bende minikbebişim gibi okudum evli mutlu yazdı dün
canlar benim görüşmelerim var öğlene kadar sonra sizinleyim bir yandan da masanın altından tesbih çekiyorummm
sizi çok seviyorum bu mübarek günde Allah gönlünüzdekinin Kalbinizdekinin de fazlasını versin inşallah aminnn
bisss geldik bisss geldik
Canim senin kanaman 10 gunu gectyse sen ozurlu sayiliyosun ve abdest aldiginda kan abdesti bozmuyor ancak hr namaz vakti abdestini tazelemen gerekiyor.
dr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yanisevdim dr.... Usg girdim konuştuk kalktim falan foto vermediniz dedim lütfeeennn dedim yat bakalım dedi ikinci kez yattim verdi
Gelelim bebiseee kalp atimi var şükürler olsun ki tabi cihaz çok kötüydü bey değil ben göremedim bebegim bir hafta geriden geliyor demekki gec döllenme oldu8+2 yerine 7+2 cikti.... Gebelik tabiki için kayıt yaptırdım iste kan idrar verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak tekrar konuşuruz ne yapicaguni dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?