Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tamam canımm görmemişim o kadar hızlı gidiyor ki sayfalar :)

canım benim bildiğim kan minicikde olsa abdesti bozar. :26: adetlikende okunmaz die biliyorum ama okunan surelerde varmış. ama hangileri onu bilmiorum :26:

Canım sure değil de hani burda çekiyoruz ya Ya Allah Ya Hu onları dedim.

canım inş bebişin seninledir hayırlısı...
günaydın canım psikoljik olarak cok etkileniyoruz benimde cok etkilendiğim rüyalarım oluyor hayır olsun inş rüyan canımm..
aynen öyle canım herşeyde var bi hayır.sabah kimsesizler otelini izledim yaşlı amcaları birisi diyor ki 3 tane oğlum var ama bakmıyorlar diye (( içim acıdı bu da evlat işte (( Allahım herşeyin hayırlısı versin cok güzel dua etmişsin bu mübarek günde duanı kabul etsin Rabbim c.c. inş...
canım duadan rahatsız olunur mu ((( ben zannetmiyorum bizim topikte olsun."Bana dua edin, duanıza cevap vereyim'' buyurarak kendisine dua edilmesini isteyen Allah c.c kapisina gelip kulluğunu ilan eden ve kendisine el acip yalvaranlari geri çevirir mi ???? Ahhh ne zman öğrenicez ve öğreticez kul olduğumuzu ((((((((((((
h.g canımmm Allah c.c. kabul etsin..

ne güzel demişsin kuşummmm Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlar biz psipsikomla 28 yıl sonra kardeş olmaya karar verdik nasıl :) kuşum tabi Gamzenin kızı olsun istersin, dünür olacaz ya :))))))
canımmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm kardeşimmmmmmmmm hep kız kardeşim olsun istemiştim heppppp

canım biz kimseyi zorlamıyoruz muhabbetten de geri kalmıyoruz hemde duamızı etmiş oluyoruz fena mı boşverrr

monbebemmmmmmm hoş geldin kuzucuuuuummmmm

nefesimmmmm nefes alıyorum kız senin ismini görünceee

Bişi sordum ama sanırım kalabalıkta arada kaynadıııı.. Benim çook az da olsa kanamam var abdestli değilim ama yine de böyle şeyleri okuyup çekebilir miyim tesbih yani..
okunuyor canım bende minikbebişim gibi okudum evli mutlu yazdı dün

canlar benim görüşmelerim var öğlene kadar sonra sizinleyim bir yandan da masanın altından tesbih çekiyorummm

sizi çok seviyorum bu mübarek günde Allah gönlünüzdekinin Kalbinizdekinin de fazlasını versin inşallah aminnn

Azicik dalmisim yine ruya gordum hicran dr dan gelmis bnm soyledgm haftadan.ondeymis bebegim diyodu endiseleniyodu bi de biz de sacmalama yaa ne guzel iste falan diyoduk

canım adetin kaç gün geçti? Bi hafta geçmeden sakın ciddiye alma negatifi. görülmedik kırmızıdan ümit kesilmezz
daha adetim gelmedi canım.düzensiz zaten
30 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum.biri 22mm biri 19mm iki yumurtam vardı.
13 gün oldu bugün işte.haftasonu adet olurum büyük ihtimal.sat 15-16 aralıktı.
Allah'ım daha fazla bekletme bizi.hepimize tez zamanda evlat ver.

Tamam canımm görmemişim o kadar hızlı gidiyor ki sayfalar :)

Canim senin kanaman 10 gunu gectyse sen ozurlu sayiliyosun ve abdest aldiginda kan abdesti bozmuyor ancak hr namaz vakti abdestini tazelemen gerekiyor.

çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtalar çatlıyormuş canım.sen niye hiç vurulmadın canım.tedavi için bişeyler yapmıyor musun???

Allahhh muhabbetimizi artırsın, ağzımızın tadını bozmasın topikçe inşallahhhhhh...benim 2 kız kardeşim var, bi de en yakın arkadaşım 3 oluyodu. şimdi ooooooo onlarca oldu yaşasın yuppyyyyyyyyyy. psipsikommmmmmm ben tek değilim kardeş olursak kafadan 3 tane daha kardeş geliyor sana ona göre :)

dr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yani sevdim dr.... Usg girdim konuştuk kalktim falan foto vermediniz dedim lütfeeennn dedim yat bakalım dedi ikinci kez yattim verdi

Gelelim bebiseee kalp atimi var şükürler olsun ki tabi cihaz çok kötüydü bey değil ben göremedim bebegim bir hafta geriden geliyor demekki gec döllenme oldu 8+2 yerine 7+2 cikti.... Gebelik tabiki için kayıt yaptırdım iste kan idrar verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak tekrar konuşuruz ne yapicaguni dedi dr

yok yok telaş etme canım sen, devam et testleri yapmaya, bence bir kaç güne kadar göreceksin çift çizgiyi
Ben de artık 17-18 Aralıkta görmeyi ümit ediyorum

Hele benim hiç kardeşim yok, tek çocuğum ben... :26:

Çok şükür bizim topikte yok öyle insanlar canım, çok sevndim

Aminnnnnn canımcımmm aminnnnn

bisss geldik bisss geldik
hoşgeldinizzzz

Azicik dalmisim yine ruya gordum hicran dr dan gelmis bnm soyledgm haftadan.ondeymis bebegim diyodu endiseleniyodu bi de biz de sacmalama yaa ne guzel iste falan diyoduk
günaydın tatlım hayır olsun inşallah

Hala umut var bence canım,

dilketinimmm yumurtlama olmayınca adet gelmiomu :44: yani benim 1-2 gün oynayabiliyor ama sorun olmaz sanırım okadar dimi :26:

Muhtemelen sende 13.gun yumurtlarsin
inşallahhh canımm
hımm :44::44: ozaman arkadaşımızında dediği gibi kur' an dan okuma yapılmıo okuyabilirsin bencede

hoşgeldin canımmmm teyzoşunun gülüsü mercimekimiz nasılmış

Ohhh hadi cok sukur. Gozun aydinn tahmini dogum tarihi soyledi mi

günaydın cnm...

Allah kabul etsin cnm benim. cuma selasıyla ezan arasında yapılan dualar çok makbulmüş, o arayı da kaçırmayalım...
Gunaydin minisim

Bende ozlerim kizzz.acilleri hallettimm ohhh

Ben bugün de test yaptım yine negatif.-------------------------------------------

çatlatma iğnesi olduğum için geç döllenme ihtimali olamaz değil mi??

Canim mmmm.igne olduysan gec dollenme olmaz.ben ignenin 16.gunu regli oldum.
Uzulme sakin.beklicez hep birlikte tamammi.

Kukulogummm bende seni gorunce pozitife bagliyorummm

Hosgeldinizzzzz hicrani ve minisiii.anlat bakimm

Canim senin kanaman 10 gunu gectyse sen ozurlu sayiliyosun ve abdest aldiginda kan abdesti bozmuyor ancak hr namaz vakti abdestini tazelemen gerekiyor.

Aa canım bilmiyordum bunu gerçekten sağolasın...

Allah'ım ne kadar güzel nazarlardan korun inşallah... Rabbim bize de bu güzel heyecanı yaşatsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…