Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar nasılsınız...benim batıma 2 gün var...çooook umutlu değilim belirti hissetmiyorum ama umud ediyorum Rabbim dilerse oluuuurr elbet bütün dileyipde isteyenlere hayırlısı ile sağlıcakla nasip eyle Allahım...

canım kuvvetli olması gönlünün kalbinin güzelliğindendir Allah c.c. razı olsun dualarınla hep yanımızdasın...bu ay hepimizin ayı olsun inş herşeyin hayırlısı :)

bende çekeyim bunları canımm sağol

Tamam ben de şimdi ayetel kürsiden başliyim, sonra bişey belirleyip ona devam edelim psikocum

Hangisini çektiğimiz farkeder mi ki? Napalım şimdi, bi karar verelim madem bebişim

günaydın psipsikommm :)

cnm Rabbim eniştenin de kalbini yumuşatsın inşallah. kız biz burda 50 kızız bu kadar duaya kalp katılığı mı dayanır, hiç merak etme. hem bi onlara sıra gelsin bebeği görsün bak ablandan çok istemiyor mu...bizim tanıdığın eşi de istemedi üstelik doktordu adam. bebeği gördü çıldırdı resmen. enişten de öyle olur inşallah.

Canım benim şu an çook az da olsa kanamam var yani abdestli değilim yine de okuyabilir miyim?

cnm kurana dokunmuyosun ki bunlar ayet de değil, zikir her yerde her şekilde her zaman çekilir. Allahı anıyoruz sonuçta bunun zamanı ya da şartı olmaz ki. niyetin önemli. çek bence.

Allah hepimizden razı olsun cnm. ben sizleri çok seviyorum sonuçta hepimiz aynı yollardan geçtik aynı amaç için toplandık. tabi ki birbirimize destek olacaz. çek tabi cnm bu mübarek günü boş geçmeyelim.

Tamam ben de şimdi ayetel kürsiden başliyim, sonra bişey belirleyip ona devam edelim psikocum

Hangisini çektiğimiz farkeder mi ki? Napalım şimdi, bi karar verelim madem bebişim

Deryacım akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama lütfen ama, hepsinden 5'er ya da 10'ar tane çekebilirsin, bunun sayısı yok ki. illa 1000 olsun ya da 5 olsun diye. yeter ki Allahı analım. Allah kabul etsin şimdiden

rüyalar hep görüyoruz canım bende bu gece burayı ruyamda gordum.. birisi kızım oluyorr diye yazmıştı ama kim tam hatırlamıyorum ya gamze20 ya da minikbebişimdi...
Minikbebisimin oglu olacak ben kızımı vercem oğluna :)) böyle yoralim ikimizde nasiplenelim bende ruyq gördüm gece ve cok güzeldi
beni listeden silin kırmızılar geldiii her ay ümidim kesiliyor
Canım kesme umidini hic etragin söylediklerini dikkatede alma dun anlattim patronum bana kısırmısın dedi insanlar istediklerini desinler sen duaci ol ve tam dua yap Allahim verdikten sonra almasin sağlıklı akli yerinde güzel Yüzlü hayırlı bor evlat nasip etsin hepimize ins
Hg bebisim
günaydın canlarr nasılsınız :))))) benim sanırsam bugün yarım olmam gerekiyor ama olcam biliyorum olsuuuuuuun yinede dua edin bnm için hepinizi cok cok cok cok seviyorummmm :)))))
Yerjm senjn i pozitifligini :)
günaydın canım Gamse o anladım ben

günaydın canım hayırlısıyla bebişin seninledir inşallah kuzummm
Biliyorum cok istiyorsun inan bende senin icin en cok istiyorum olcak canımcım ins tez vakite
Amin bebisim güzel yürekli arkadasim
Evet senjn oglusa vercem kızımı :))
Canim benim yaa ins Allah im aratmadan nasop eder :)) hepimize
günaydın psipsikom... üzüldüm şimdi hayırlısıyla değeri yükselir inşallah... ayrıca ben de Gamze olduğunu düşünüyorum

:)

cnm o sizin güzel yürekliliğiniz, bana da geçiyo enerjiniz biliyosunuz. Gamze benim peş peşe bikaç tane erkek doğurmam lazım, senin kızı alacaz, psipsikomunkini alacaz bi de meltemin kızını aldık mı ohhhhhh ben ve ogullarmın sırtı yere gelmez:) anneleri hem güzel hem düzgün kızlar daha nerden bulacaz böylelerini

Kizlarr gunaydinnnn.... Kabus gordum resmen bi kabus cok ama cok kotuydu offf tekrardan hamile kalmisim kimyasaldan sonra 9.ayima gelmisim dogum yapiyorum ama ewde hic agrim sizim yok cocuk cikiyo bebegin boynunda pipet tarzi bisi war yspisik ordan siwi gidiyomus guya daha bebek kafasi cikti he bide o boru gbi bisey o kopuyo ortadan cikiyo ben de habire tamakaya calisiyorum ölurmus o cikarsa diye bebek dogmus ama ölmus kizlar cok kotuydu gercek gbiydi cok etkisinde kaldim ys Allah korusn rabbim oyle bi aci yasatmasin bidaha bana :-(

kızlar günaydın ve hayırlı cumalar benimde lekelenmem başladı sanırım regl oluyorum dün akşam kötü oldum ama bu sabah dedim ki kendi kendime zorla mı olsun istiyosun boşver bırak Allah biliyor doğruyu güzeli en hayırlı zamanda gelsin kızarak ağlayarak gelen bebekten ne olur eşimde takma dedi doktora falanda gitme bu ay kendi haline bırak dedi olacak hem ben inanıyorum dedi dua ettim sabah yolda işe gelirken sağlıklı, eli ayağı düzgün. hayırlı. akıllı. kaderi güzel bi bebek olsun ve Allah onu hep doğru insanlarla karşılaştırsın işleri hep rast gitsin inşallah dedim geç olsunda güç olmasın dedim işte böyle kızlar umutlar gelecek aya inşallah..

Kızlar biz psipsikomla 28 yıl sonra kardeş olmaya karar verdik nasıl :) kuşum tabi Gamzenin kızı olsun istersin, dünür olacaz ya :))))))

yok canım niye yanlış anlıyım ki? sadece burda saat 5te sayı belirtiyoruz ve ortak bişeyler okuyoruz diye sordum, yoksa zaten gün içinde ve akşamları evde de dua ediyorum, Allah'ı anıyorum aklıma geldikçe, Allah kabul etsin hepimizinkini...

Ya kızlar bir de dün akşamdan beri aklımda... Daha önce bi topikte böyle dua edilmesinden paylaşılmasından rahatsız olanlar olmuştu, o yüzden başka topik açmışlardı.. Burada sormadan paylaşıyoruz ama, umarım mahsuru yoktur :26:

ilk başvuruyu bile onsuz almıyorlar ki nerde çocuğu görsün. inşallah Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin de kalbi tez vakitte yumuşasın...

inşallah güzelim hepimizin hayırlısıyla olacak

GÜNAYDIN KIZLARRR... HAYIRLI CUMALAR....

ovulasyonları başladım yapmaya ama hala çizgiyi göremedim. 4ünde başladı. 7 sinde bitti adetim.. ve 9 undan beride testi yapıorum. sizce erkenmi başladım teste :26:

:) canımsın yaa ozaman nasip diyelim belki belli mi olur bigun dunur bile olabilorz
Allahim korusun psikolojik olarak cok etkilendigimiz icin oluyo iste

Gunaydin hayirli cumalar.. bugun bol bol dua edelim.. allah'im kimin gonlunden ne geciyosa nasip etsin insallah...

Allah'im bu mubarek cuma gunu hurmetine...

Bizi sevdigin kullar arasina kat , Bizi cok sabreden cok sukreden kullarindan eyle, Seni cok analim..
Omrumuz sevidigin, razi olacagin islerle amellerle gecsin.. Sihhat ve afiyet daim eyle..
Sevdiklerimizi bize bagisla..

AMIN....

:) canımsın yaa ozaman nasip diyelim belki belli mi olur bigun dunur bile olabilorz

Gamzem cok korkunctu ya gercek gbiydi sanki basima byle bsey gelmesinden o kadar korktum ki

günaydın bebişimmmmmmm içime doğuyo bu ay inş olacak senin bebişinn :))) bende seni yerim yerim ham ham ham yaparım :)))))

günaydın cnm. kötü rüyalarını anlatma kimseye. anlatacaksan da çok dindar ve seni çok birine anlat. ya da deşarj olmak istiyosan aç suyu suya anlat.

hayırlı cumalar cnm... ohhhhhh ne güzel düşünmüşsün. umut çok güzel bişi. gel duamıza katıl için daha da ferahlasın. bebişin çok yakında gelecek Allahın izniyle...

cnm bizim kızların hemen hemen hepsi duamıza katılıyo. duadan şikayetçi olan birine de rastlamadım ben açıkçası. rahatsız olan biri ya da birileri olsaydı dile getirirdi muhakkak çünkü biz dualarımızı yaklaşık 2 aydır sürekli yapıyoruz. Allah kabul etsin cnm hepimizin dualarını...

ee siz nasıl başvuru yaptınız o zaman? başvuruya gittik diyince gelmiştir ama gönlü yoktur şeklinde algıladım. Rabbim kalbini yumuşatsın, içini bebek sevgisiyle doldursun inşallah.

GÜNAYDIN KIZLARRR... HAYIRLI CUMALAR....

ovulasyonları başladım yapmaya ama hala çizgiyi göremedim. 4ünde başladı. 7 sinde bitti adetim.. ve 9 undan beride testi yapıorum. sizce erkenmi başladım teste :26:

hayırlı cumalarrrrrrr

ayyy hadi bakalım inşallahhhhh

hayırlı cumalar cnm benim. aminnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Tamam cnm bdaha oyle yaparim ama cok kotuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…