- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
günaydın kızlaaaaar
dr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yanisevdim dr.... Usg girdim konuştuk kalktim falan foto vermediniz dedim lütfeeennn dedim yat bakalım dedi ikinci kez yattim verdi
Gelelim bebiseee kalp atimi var şükürler olsun ki tabi cihaz çok kötüydü bey değil ben göremedim bebegim bir hafta geriden geliyor demekki gec döllenme oldu8+2 yerine 7+2 cikti.... Gebelik tabiki için kayıt yaptırdım iste kan idrar verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak tekrar konuşuruz ne yapicaguni dedi dr
dr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yanisevdim dr.... Usg girdim konuştuk kalktim falan foto vermediniz dedim lütfeeennn dedim yat bakalım dedi ikinci kez yattim verdi
Gelelim bebiseee kalp atimi var şükürler olsun ki tabi cihaz çok kötüydü bey değil ben göremedim bebegim bir hafta geriden geliyor demekki gec döllenme oldu8+2 yerine 7+2 cikti.... Gebelik tabiki için kayıt yaptırdım iste kan idrar verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak tekrar konuşuruz ne yapicaguni dedi dr
rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin çok dua ettim kızlar size rabbim arkadaslarimada nasip et dedim bebisimi gorunce
:) hg canim cok sevindim herşeyin yokunda olmasina ohhh yandan yandanbisss geldik bisss geldik
Evet cokca kardeşimiz oldu bissürüAllahhh muhabbetimizi artırsın, ağzımızın tadını bozmasın topikçe inşallahhhhhh...benim 2 kız kardeşim var, bi de en yakın arkadaşım 3 oluyodu. şimdi ooooooo onlarca oldu yaşasın yuppyyyyyyyyyy. psipsikommmmmmm ben tek değilim kardeş olursak kafadan 3 tane daha kardeş geliyor sana ona göre :)
sağol canım allah razi olsun çok seviyorum sizi
tedr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yanisevdim dr.... Usg girdim konuştuk kalktim falan foto vermediniz dedim lütfeeennn dedim yat bakalım dedi ikinci kez yattim verdi
yok yok telaş etme canım sen, devam et testleri yapmaya, bence bir kaç güne kadar göreceksin çift çizgiyi
Ben de artık 17-18 Aralıkta görmeyi ümit ediyorum
Hele benim hiç kardeşim yok, tek çocuğum ben... :26:
Çok şükür bizim topikte yok öyle insanlar canım, çok sevndim
Aminnnnnn canımcımmm aminnnnn
hoşgeldinizzzz
günaydın tatlımhayır olsun inşallah
Hala umut var bence canım,
Saol gamseciiiimm.
Ya ben bikac ay once disimi cektirmistim yerine dis yaptirmam gerekiyodu.
Ilac kullanmak istemedigimden erteliyordum.simdi onu yaptiricam insallah.
Bikac kez gitmem gerekiyor.bu ay halledim bari bebisin geldigi yok.
sevindim canım, ben uzunca zamandır denetlemelerim olduğu için girememiştim topiğe, 1 haftadır fln rahata erdim de, öylelikle katılabiliyorum artık...
evet ben de ilk defa duydum ve gördüm canım... topik ismi vermek istemiyorum ama maalesef oldu bu olay yani:26:Ve dua istemeyenler değil, duayı edenler gidip başka topik açmıştı
bence de gamzem, şimdi içim rahatladı
bisss geldik bisss geldik
çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtalar çatlıyormuş canım.sen niye hiç vurulmadın canım.tedavi için bişeyler yapmıyor musun???
günaydın kızlaaaaar
Allahhh muhabbetimizi artırsın, ağzımızın tadını bozmasın topikçe inşallahhhhhh...benim 2 kız kardeşim var, bi de en yakın arkadaşım 3 oluyodu. şimdi ooooooo onlarca oldu yaşasın yuppyyyyyyyyyy. psipsikommmmmmm ben tek değilim kardeş olursak kafadan 3 tane daha kardeş geliyor sana ona göre :)
bir hafta geri olması beni hic üzmedi ablam şükür kalp atisi var rabbim tum evlat isteyenlere versin ins... Herşey iyi hos dr teyse çok tatlı birde usg cihazi net olsaydı yemede yanında yat olacaktı
şükürler olsun Rabbime... ileriden geriden sağlıklı olsun da hayırlısı ile... toplanır bikaç aya inşallah.. çok mutlu oldum canım yaaa. darısı diğer anne adaylarına inşallah... kahvaltını yap bakalım.. bebişe iyi bakmak lazım...
sağol canım allah razi olsun çok seviyorum sizi
:) hg canim cok sevindim herşeyin yokunda olmasina ohhh yandan yandan
Evet cokca kardeşimiz oldu bissürü
darisii basinaaaa bebegimmm
etmez miyim canım ya hep duamdasinis
rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin çok dua ettim kızlar size rabbim arkadaslarimada nasip et dedim bebisimi gorunce
ohhhh gözün aydın hicranım yaa, çok sevindimdr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yanisevdim dr.... Usg girdim konuştuk kalktim falan foto vermediniz dedim lütfeeennn dedim yat bakalım dedi ikinci kez yattim verdi
günaydııııınnngünaydın kızlaaaaar
günaydın topik anasıkızlaar hayırlı cumalar nasılsınız?hicran seni merak ediyorum ne yaptın?
yok canım, adet olmak yumurtlamanın kesin olduğu anlamına gelmez.. ama adetin düzenliyse tabi ki yumurtluyorsundur.. Ama Eğer adetinin ne zaman geldiği belli olmuyorsa, 21 günden erken, 35 günden geç geliyorsa yolunda gitmeyen bişeyler olabilir ve bu durumda doktora mutlaka gidilmelidilketinimmm yumurtlama olmayınca adet gelmiomu :44: yani benim 1-2 gün oynayabiliyor ama sorun olmaz sanırım okadar dimi :26:
hoşgeldin canımmmmteyzoşunun gülüsü mercimekimiz nasılmış
oyyyy canımmm, etmem miiiDeryacım beni ve 3 kardeşimi ee bi de psipsikoyu, Gamzeyi, dilketini ve diğer kızları da kabul edersen biz hazırız kardeşin olmaya :)))
hahaha evet biz çoğunluğuz, arıza çıkaranı döveriz di miama biz çoğunluğuzzz
canıııııııııııııımm çok tatlısıııııııın seviyorum seni minikbebişim
allah razi olsun canım benim darisi basina ins
dilketinimmm yumurtlama olmayınca adet gelmiomu :44: yani benim 1-2 gün oynayabiliyor ama sorun olmaz sanırım okadar dimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?