Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlaaaaar

günaydın, hayırlı cumalar cnm...

hadi gözümüz aydınnnnnnn, ohhh süper, ilk güzel haberimiz geldi...

şükürler olsun Rabbime... ileriden geriden sağlıklı olsun da hayırlısı ile... toplanır bikaç aya inşallah.. çok mutlu oldum canım yaaa. darısı diğer anne adaylarına inşallah... kahvaltını yap bakalım.. bebişe iyi bakmak lazım...

bisss geldik bisss geldik
:) hg canim cok sevindim herşeyin yokunda olmasina ohhh yandan yandan
Evet cokca kardeşimiz oldu bissürü

te

brk ederim darısı başımızaaaaaa,duanı beklerim hamiş bayan

Deryacım beni ve 3 kardeşimi ee bi de psipsikoyu, Gamzeyi, dilketini ve diğer kızları da kabul edersen biz hazırız kardeşin olmaya :)))

Saol gamseciiiimm.
Ya ben bikac ay once disimi cektirmistim yerine dis yaptirmam gerekiyodu.
Ilac kullanmak istemedigimden erteliyordum.simdi onu yaptiricam insallah.
Bikac kez gitmem gerekiyor.bu ay halledim bari bebisin geldigi yok.

geçmiş olsun kuzummm...

ama biz çoğunluğuzzz

bisss geldik bisss geldik

hoş geldin hicranımmm

çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtalar çatlıyormuş canım.sen niye hiç vurulmadın canım.tedavi için bişeyler yapmıyor musun???

batın 15i falan o zaman canım... gerçi yumurta çatladıktan sonra da 12 saat falan yaşıyor geç döllenme olmuş olabilir. 15-16sı gibi düşünmen lazım. sen bekle o gün yaparsın kuşum testini. çıkmamış olabilir

günaydın kızlaaaaar

günaydın canım

ohh çok şükür. Rabbime şükürler olsunnn tahlil sonuçlarını da dört göale bekliyoruz Hicranımmmmm

canıııııııııııııımm çok tatlısıııııııın seviyorum seni minikbebişim

aminnnnnnnn inşallahhhh. kuşummmmm sen bugün durgun musun biraz? ya da ben yine çok mu hiperaktifim :)

sağol canım allah razi olsun çok seviyorum sizi

amin cnm cümlemizden, biz de seni çok seviyoruz minik kuşummm, çok mutlu oldum yaaa

:) hg canim cok sevindim herşeyin yokunda olmasina ohhh yandan yandan

Evet cokca kardeşimiz oldu bissürü

sorma cnm süpppperrrrrr vallaaa

ohhhh gözün aydın hicranım yaa, çok sevindim
inşallah sonuna kadar hep böyle güzel haberlerle gelirsin

günaydın kızlaaaaar
günaydııııınnn

kızlaar hayırlı cumalar nasılsınız?hicran seni merak ediyorum ne yaptın?
günaydın topik anası hayırlı cumalar

dilketinimmm yumurtlama olmayınca adet gelmiomu :44: yani benim 1-2 gün oynayabiliyor ama sorun olmaz sanırım okadar dimi :26:

hoşgeldin canımmmm teyzoşunun gülüsü mercimekimiz nasılmış
yok canım, adet olmak yumurtlamanın kesin olduğu anlamına gelmez.. ama adetin düzenliyse tabi ki yumurtluyorsundur.. Ama Eğer adetinin ne zaman geldiği belli olmuyorsa, 21 günden erken, 35 günden geç geliyorsa yolunda gitmeyen bişeyler olabilir ve bu durumda doktora mutlaka gidilmeli Tabi çevresel ve psikolojikmetmenler sayesinde bazen düzenin bozulduğu durumlar hariç. Ben devamlı süren düzensizliklerden bahsediyorum

Deryacım beni ve 3 kardeşimi ee bi de psipsikoyu, Gamzeyi, dilketini ve diğer kızları da kabul edersen biz hazırız kardeşin olmaya :)))
oyyyy canımmm, etmem miii bi sürü kardeşim oldu benim yaaa

ama biz çoğunluğuzzz
hahaha evet biz çoğunluğuz, arıza çıkaranı döveriz di mi

canıııııııııııııımm çok tatlısıııııııın seviyorum seni minikbebişim

ben de seni çok seviyorum topik anacım, ben sana demiştim ama hamişsin sen bi de değerin yüksek çıkacak gördün mü bakkk, yazdım sana değerinin 133 çıktığı gün de görmedin...hadi gözümüz aydın kardeşlerden sonra yeğenlerimiz de koşarak geliyor :) senin miniş kız geldi bana hamiş olduğunu duyduğumdan beri nedense...

ayyyy çok güzel haberler bunlar canım maşallah supanallah size fotosunu teyzeleriyle paylaşmayı düşünmüyomusun tatlım bizde göreydim bebişi yaww

dilketinimmm yumurtlama olmayınca adet gelmiomu :44: yani benim 1-2 gün oynayabiliyor ama sorun olmaz sanırım okadar dimi :26:

evet canım yumurtlamayınca adet gelmiyor. sen adet olduğuna göre yumurtluyorsun balımmm... 1-2 gün süper canım denemeye devam et yakında göreceksin inşallah yumyumu. 16-17-18 inden birinde yumurtlaman lazım bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…