Kizlarr gunaydinnnn.... Kabus gordum resmen bi kabus cok ama cok kotuydu offf tekrardan hamile kalmisim kimyasaldan sonra 9.ayima gelmisim dogum yapiyorum ama ewde hic agrim sizim yok cocuk cikiyo bebegin boynunda pipet tarzi bisi war yspisik ordan siwi gidiyomus guya daha bebek kafasi cikti he bide o boru gbi bisey o kopuyo ortadan cikiyo ben de habire tamakaya calisiyorum ölurmus o cikarsa diye bebek dogmus ama ölmus kizlar cok kotuydu gercek gbiydi cok etkisinde kaldim ys Allah korusn rabbim oyle bi aci yasatmasin bidaha bana :-(
kızlar günaydın ve hayırlı cumalar benimde lekelenmem başladı sanırım regl oluyorum dün akşam kötü oldum ama bu sabah dedim ki kendi kendime zorla mı olsun istiyosun boşver bırak Allah biliyor doğruyu güzeli en hayırlı zamanda gelsin kızarak ağlayarak gelen bebekten ne olur eşimde takma dedi doktora falanda gitme bu ay kendi haline bırak dedi olacak hem ben inanıyorum dedi dua ettim sabah yolda işe gelirken sağlıklı, eli ayağı düzgün. hayırlı. akıllı. kaderi güzel bi bebek olsun ve Allah onu hep doğru insanlarla karşılaştırsın işleri hep rast gitsin inşallah dedim geç olsunda güç olmasın dedim işte böyle kızlarumutlar gelecek aya inşallah..
yok canım niye yanlış anlıyım ki? sadece burda saat 5te sayı belirtiyoruz ve ortak bişeyler okuyoruz diye sordum, yoksa zaten gün içinde ve akşamları evde de dua ediyorum, Allah'ı anıyorum aklıma geldikçe, Allah kabul etsin hepimizinkini...
Ya kızlar bir de dün akşamdan beri aklımda... Daha önce bi topikte böyle dua edilmesinden paylaşılmasından rahatsız olanlar olmuştu, o yüzden başka topik açmışlardı.. Burada sormadan paylaşıyoruz ama, umarım mahsuru yoktur :26:
GÜNAYDIN KIZLARRR... HAYIRLI CUMALAR....
ovulasyonları başladım yapmaya ama hala çizgiyi göremedim. 4ünde başladı. 7 sinde bitti adetim.. ve 9 undan beride testi yapıorum. sizce erkenmi başladım teste :26:
Canim 10. ve 16. Gunlervarasi genelde yumurtlqniyor ben 30gunde bir oluyorum 16.gun yumurtluyorum vazgecme denemeye devam et yakalayacaksinGÜNAYDIN KIZLARRR... HAYIRLI CUMALAR....
ovulasyonları başladım yapmaya ama hala çizgiyi göremedim. 4ünde başladı. 7 sinde bitti adetim.. ve 9 undan beride testi yapıorum. sizce erkenmi başladım teste :26:
Cok dogru yazmışsın çünku bebislerin gelecegi tarih bello micimizi da yirtsak degismyecek biz hayırlı sağlıklı sıhhatli geksin diye dua edebiliriz aslındakızlar günaydın ve hayırlı cumalar benimde lekelenmem başladı sanırım regl oluyorum dün akşam kötü oldum ama bu sabah dedim ki kendi kendime zorla mı olsun istiyosun boşver bırak Allah biliyor doğruyu güzeli en hayırlı zamanda gelsin kızarak ağlayarak gelen bebekten ne olur eşimde takma dedi doktora falanda gitme bu ay kendi haline bırak dedi olacak hem ben inanıyorum dedi dua ettim sabah yolda işe gelirken sağlıklı, eli ayağı düzgün. hayırlı. akıllı. kaderi güzel bi bebek olsun ve Allah onu hep doğru insanlarla karşılaştırsın işleri hep rast gitsin inşallah dedim geç olsunda güç olmasın dedim işte böyle kızlarumutlar gelecek aya inşallah..
Iki güzel yürekli insan yakışır bebisim walla bizde dilketinle olalim kardes iyisimiKızlar biz psipsikomla 28 yıl sonra kardeş olmaya karar verdik nasıl :) kuşum tabi Gamzenin kızı olsun istersin, dünür olacaz ya :))))))
Mecburi değilki canim okumak istemeyen okumaz herkesin kendi seçimi sonuçtayok canım niye yanlış anlıyım ki? sadece burda saat 5te sayı belirtiyoruz ve ortak bişeyler okuyoruz diye sordum, yoksa zaten gün içinde ve akşamları evde de dua ediyorum, Allah'ı anıyorum aklıma geldikçe, Allah kabul etsin hepimizinkini...
Ya kızlar bir de dün akşamdan beri aklımda... Daha önce bi topikte böyle dua edilmesinden paylaşılmasından rahatsız olanlar olmuştu, o yüzden başka topik açmışlardı.. Burada sormadan paylaşıyoruz ama, umarım mahsuru yoktur :26:
Aminnn canım amin dualarimiz kabul oksun hgGunaydin hayirli cumalar.. bugun bol bol dua edelim.. allah'im kimin gonlunden ne geciyosa nasip etsin insallah...
Allah'im bu mubarek cuma gunu hurmetine...
Bizi sevdigin kullar arasina kat , Bizi cok sabreden cok sukreden kullarindan eyle, Seni cok analim..
Omrumuz sevidigin, razi olacagin islerle amellerle gecsin.. Sihhat ve afiyet daim eyle..
Sevdiklerimizi bize bagisla..
AMIN....
Gamzem cok korkunctu ya gercek gbiydi sanki basima byle bsey gelmesinden o kadar korktum ki
Günaydın, hayır olsun canım, iyiye yoralım iyi olsunKizlarr gunaydinnnn.... Kabus gordum resmen bi kabus cok ama cok kotuydu offf tekrardan hamile kalmisim kimyasaldan sonra 9.ayima gelmisim dogum yapiyorum ama ewde hic agrim sizim yok cocuk cikiyo bebegin boynunda pipet tarzi bisi war yspisik ordan siwi gidiyomus guya daha bebek kafasi cikti he bide o boru gbi bisey o kopuyo ortadan cikiyo ben de habire tamakaya calisiyorum ölurmus o cikarsa diye bebek dogmus ama ölmus kizlar cok kotuydu gercek gbiydi cok etkisinde kaldim ys Allah korusn rabbim oyle bi aci yasatmasin bidaha bana :-(
günaydın canım, hayırlısı olsun, zamanı değilmiş demekkızlar günaydın ve hayırlı cumalar benimde lekelenmem başladı sanırım regl oluyorum dün akşam kötü oldum ama bu sabah dedim ki kendi kendime zorla mı olsun istiyosun boşver bırak Allah biliyor doğruyu güzeli en hayırlı zamanda gelsin kızarak ağlayarak gelen bebekten ne olur eşimde takma dedi doktora falanda gitme bu ay kendi haline bırak dedi olacak hem ben inanıyorum dedi dua ettim sabah yolda işe gelirken sağlıklı, eli ayağı düzgün. hayırlı. akıllı. kaderi güzel bi bebek olsun ve Allah onu hep doğru insanlarla karşılaştırsın işleri hep rast gitsin inşallah dedim geç olsunda güç olmasın dedim işte böyle kızlarumutlar gelecek aya inşallah..
günaydın, hayırlı cumalar canımGÜNAYDIN KIZLARRR... HAYIRLI CUMALAR....
Günaydın canım, hayırlı cumalarGunaydin hayirli cumalar.. bugun bol bol dua edelim.. allah'im kimin gonlunden ne geciyosa nasip etsin insallah...
Bizi sevdigin kullar arasina kat , Bizi cok sabreden cok sukreden kullarindan eyle, Seni cok analim..
Omrumuz sevidigin, razi olacagin islerle amellerle gecsin.. Sihhat ve afiyet daim eyle..
AMIN....
Tamam cnm bdaha oyle yaparim ama cok kotuydu
Olar beni yiyebilirsin :)) ins canim Allahim tek nasip etsingünaydın bebişimmmmmmm içime doğuyo bu ay inş olacak senin bebişinn :))) bende seni yerim yerim ham ham ham yaparım :)))))
Gecmis olsun ne dedi doktorGunaydinn kizlar.nasilsiniz.
Dun gelmedigim icin islerim birikmis.toparlamaya calisiyorim yaaa pofff
Hicran kontrole gitcekti yok sanirim.
Dilketincim senin mesajini da gordum hayirlisi olsun ablanlar hakkinda canim
Cok gerilere bakamadim kizlar.
Dua da okumaya calisacagim bugun dua gunumuzdu
ben 707 kere Ya Varis çektim hepimiz için Allah c.c. kabul etsin inş hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...
Gunaydinn kizlar.nasilsiniz.
ben 707 kere Ya Varis çektim hepimiz için Allah c.c. kabul etsin inş hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...
Gunaydin hayirli cumalar.. bugun bol bol dua edelim.. allah'im kimin gonlunden ne geciyosa nasip etsin insallah...
AMIN....
ee siz nasıl başvuru yaptınız o zaman? başvuruya gittik diyince gelmiştir ama gönlü yoktur şeklinde algıladım. Rabbim kalbini yumuşatsın, içini bebek sevgisiyle doldursun inşallah.
Gunaydinn kizlar.nasilsiniz.
Iki güzel yürekli insan yakışır bebisim walla bizde dilketinle olalim kardes iyisimi
Canim 10. ve 16. Gunlervarasi genelde yumurtlqniyor ben 30gunde bir oluyorum 16.gun yumurtluyorum vazgecme denemeye devam et yakalayacaksin
Cok dogru yazmışsın çünku bebislerin gelecegi tarih bello micimizi da yirtsak degismyecek biz hayırlı sağlıklı sıhhatli geksin diye dua edebiliriz aslında
Iki güzel yürekli insan yakışır bebisim walla bizde dilketinle olalim kardes iyisimi
Mecburi değilki canim okumak istemeyen okumaz herkesin kendi seçimi sonuçta
Aminnn canım amin dualarimiz kabul oksun hg
Canım benim tahmin edebiliyorum cok etkilendiğini ama o bi ruyaydi gecti bitti ve öyle bisi olmayacak
27 GÜNDE BİR ADET ADET OLUYORUM CANIM BEN.. :26: dOĞRUMU BAŞLADIM DİOSUN YANİ :26:günaydın Esrammmm,
doğru zamanda başlamışsın... sen yapmaya devam et yumurtlama zamanın henüz gelmemiştir kuzum... kaç günde bir oluyorsun sen??
canım internettede senin dediğin günler arası yazıyo hadi hayırlısı bakalım umarım yumurtlarımCanim 10. ve 16. Gunlervarasi genelde yumurtlqniyor ben 30gunde bir oluyorum 16.gun yumurtluyorum vazgecme denemeye devam et yakalayacaksin
ewet daha yumurtlamadım 27 günde bir adet oluyorm ben.. nette 11i ile 16 sı arası dio bu gün ayın 13 ü 3 gün de eğer yumurtlamassam demekki benim yumurtlama sorunum var. onunda nasıl tedavisi olurki :18::18: ayyyyy :18::18::18:günaydın, hayırlı cumalar canımahh ahh benim de adetim biteli 12- 13 gün oldu, 1 haftadır ovu testi yapıyorum, hala silik çizgilerim ve bi koyuluyor bi açılıyor, iyice kafam karıştı... Hala yumurtlamadım yani
senin adetin kaç günde bir oluyor canım? anlaşılan sen de daha yumurtlamamışsın..
Ben bugün de test yaptım yine negatif.-------------------------------------------
çatlatma iğnesi olduğum için geç döllenme ihtimali olamaz değil mi??
Bişi sordum ama sanırım kalabalıkta arada kaynadıııı.. Benim çook az da olsa kanamam var abdestli değilim ama yine de böyle şeyleri okuyup çekebilir miyim tesbih yani..
Olar beni yiyebilirsin :)) ins canim Allahim tek nasip etsin
Gecmis olsun ne dedi doktor
Allahim kabul eysin inş
Bişi sordum ama sanırım kalabalıkta arada kaynadıııı.. Benim çook az da olsa kanamam var abdestli değilim ama yine de böyle şeyleri okuyup çekebilir miyim tesbih yani..
sevindim canım, ben uzunca zamandır denetlemelerim olduğu için girememiştim topiğe, 1 haftadır fln rahata erdim de, öylelikle katılabiliyorum artık...cnm bizim kızların hemen hemen hepsi duamıza katılıyo. duadan şikayetçi olan birine de rastlamadım ben açıkçası. rahatsız olan biri ya da birileri olsaydı dile getirirdi muhakkak çünkü biz dualarımızı yaklaşık 2 aydır sürekli yapıyoruz. Allah kabul etsin cnm hepimizin dualarını...
evet ben de ilk defa duydum ve gördüm canım... topik ismi vermek istemiyorum ama maalesef oldu bu olay yani:26:Ve dua istemeyenler değil, duayı edenler gidip başka topik açmıştıbunu da ilk defa duydum.. duadan güzel şey mi var... beğenmeyen gitsin başka topik açsın madem
bence de gamzem, şimdi içim rahatladıMecburi değilki canim okumak istemeyen okumaz herkesin kendi seçimi sonuçta
Aminnn canım amin dualarimiz kabul oksun hg
siz de kardeş olun cnm ohhhhhhhhhh süper sonra birleşir hepimiz kardeş oluruz :) psipsikonun kız kardeşi yokmuş diyorum nasıl yok yaaa baksana ben varım kızlar var öyle fahri kardeş olduk :) ama ben sizin de kardeşiniz olacam ona göre :)
Ben bugün de test yaptım yine negatif.-------------------------------------------
çatlatma iğnesi olduğum için geç döllenme ihtimali olamaz değil mi??
27 GÜNDE BİR ADET ADET OLUYORUM CANIM BEN.. :26: dOĞRUMU BAŞLADIM DİOSUN YANİ :26:
canım internettede senin dediğin günler arası yazıyo hadi hayırlısı bakalım umarım yumurtlarım
ewet daha yumurtlamadım 27 günde bir adet oluyorm ben.. nette 11i ile 16 sı arası dio bu gün ayın 13 ü 3 gün de eğer yumurtlamassam demekki benim yumurtlama sorunum var. onunda nasıl tedavisi olurki :18::18: ayyyyy :18::18::18:
Evt olduk biz yuppygünaydın monbebemmm boşgeldin... duaların kabul olsun inşallah
başvuru için gittik. m.yardımcısı çok ilgili davrandı bize sağolsun. hem eksik evrağımız vardı hem de eniştemin gelmesi lazım dedi... bizimkisi bçr öngörüşme gibi bişey oldu işte...
günaydın canım. ben de dün yoktumkolay gelsin sana canımın içiiii arada uğra ama öslerimm
olalım kısss :13: hatta biz olduk mu ne
Canim tabiki sende kardeşimiz olabilirsin benimde kiz kardeşim yoktu sayenizde oldusiz de kardeş olun cnm ohhhhhhhhhh süper sonra birleşir hepimiz kardeş oluruz :) psipsikonun kız kardeşi yokmuş diyorum nasıl yok yaaa baksana ben varım kızlar var öyle fahri kardeş olduk :) ama ben sizin de kardeşiniz olacam ona göre :)
Muhtemelen sende 13.gun yumurtlarsin27 GÜNDE BİR ADET ADET OLUYORUM CANIM BEN.. :26: dOĞRUMU BAŞLADIM DİOSUN YANİ :26:
canım internettede senin dediğin günler arası yazıyo hadi hayırlısı bakalım umarım yumurtlarım
ewet daha yumurtlamadım 27 günde bir adet oluyorm ben.. nette 11i ile 16 sı arası dio bu gün ayın 13 ü 3 gün de eğer yumurtlamassam demekki benim yumurtlama sorunum var. onunda nasıl tedavisi olurki :18::18: ayyyyy :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?