Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim... kıyamam sana... git akan suya anlat rüyanı akıp gitsin inşallah onunla birlikte... dua et canım bol bol. Rabbim huzur versin kalbine. çok etkileniyoruz malesef (

canım ne güzel düşünmüşsün, ne güzel yazmışsınn... dediğin gibi en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin bebeklerimiz... tebrik ediyorum senii

bunu da ilk defa duydum.. duadan güzel şey mi var... beğenmeyen gitsin başka topik açsın madem

GÜNAYDIN KIZLARRR... HAYIRLI CUMALAR....

ovulasyonları başladım yapmaya ama hala çizgiyi göremedim. 4ünde başladı. 7 sinde bitti adetim.. ve 9 undan beride testi yapıorum. sizce erkenmi başladım teste :26:

günaydın Esrammmm,

doğru zamanda başlamışsın... sen yapmaya devam et yumurtlama zamanın henüz gelmemiştir kuzum... kaç günde bir oluyorsun sen??

Gunaydinn kizlar.nasilsiniz.
Dun gelmedigim icin islerim birikmis.toparlamaya calisiyorim yaaa pofff
Hicran kontrole gitcekti yok sanirim.
Dilketincim senin mesajini da gordum hayirlisi olsun ablanlar hakkinda canim
Cok gerilere bakamadim kizlar.
Dua da okumaya calisacagim bugun dua gunumuzdu

ben 707 kere Ya Varis çektim hepimiz için Allah c.c. kabul etsin inş hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...

ovulasyonları başladım yapmaya ama hala çizgiyi göremedim. 4ünde başladı. 7 sinde bitti adetim.. ve 9 undan beride testi yapıorum. sizce erkenmi başladım teste :26:
Canim 10. ve 16. Gunlervarasi genelde yumurtlqniyor ben 30gunde bir oluyorum 16.gun yumurtluyorum vazgecme denemeye devam et yakalayacaksin
Cok dogru yazmışsın çünku bebislerin gelecegi tarih bello micimizi da yirtsak degismyecek biz hayırlı sağlıklı sıhhatli geksin diye dua edebiliriz aslında
Kızlar biz psipsikomla 28 yıl sonra kardeş olmaya karar verdik nasıl :) kuşum tabi Gamzenin kızı olsun istersin, dünür olacaz ya :))))))
Iki güzel yürekli insan yakışır bebisim walla bizde dilketinle olalim kardes iyisimi
Mecburi değilki canim okumak istemeyen okumaz herkesin kendi seçimi sonuçta
Aminnn canım amin dualarimiz kabul oksun hg
Gamzem cok korkunctu ya gercek gbiydi sanki basima byle bsey gelmesinden o kadar korktum ki

Canım benim tahmin edebiliyorum cok etkilendiğini ama o bi ruyaydi gecti bitti ve öyle bisi olmayacak

Günaydın, hayır olsun canım, iyiye yoralım iyi olsun Beynimizin içinde kötü hatıralar olduğu için, herşeyden etkilendiğimiz için oluyor işte maalesef...

günaydın canım, hayırlısı olsun, zamanı değilmiş demek

günaydın, hayırlı cumalar canım ahh ahh benim de adetim biteli 12- 13 gün oldu, 1 haftadır ovu testi yapıyorum, hala silik çizgilerim ve bi koyuluyor bi açılıyor, iyice kafam karıştı... Hala yumurtlamadım yani
senin adetin kaç günde bir oluyor canım? anlaşılan sen de daha yumurtlamamışsın..

Günaydın canım, hayırlı cumalar
AMİNNNNNNN

Tamam cnm bdaha oyle yaparim ama cok kotuydu

geçen ay anlattım ya size, ben de öyle çok kötü bi rüya gördüm aşırı korktum 2 gün aklımdan çıkmadı. kanamam oldu stresten, hastanedeydik gece boyunca. anlatmadım rüyamı ama. bi hoca öyle söylemişti rüyanızı herkese anlatmayın içinden kötüye yorabilir istemeden falan, oraya çıkar sonra. önceki gece ben yine kötü rüya görüyomuşum ağlamışım sanırım, eşim direkt uyandırdı beni hem de 2 kez, korktu herhalde geceyi yine acilde geçiririz diye :)))))))

günaydın bebişimmmmmmm içime doğuyo bu ay inş olacak senin bebişinn :))) bende seni yerim yerim ham ham ham yaparım :)))))
Olar beni yiyebilirsin :)) ins canim Allahim tek nasip etsin
Gecmis olsun ne dedi doktor
ben 707 kere Ya Varis çektim hepimiz için Allah c.c. kabul etsin inş hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin...

Allahim kabul eysin inş

günaydın cnm...

Allah kabul etsin cnm benim. cuma selasıyla ezan arasında yapılan dualar çok makbulmüş, o arayı da kaçırmayalım...

günaydın monbebemmm boşgeldin... duaların kabul olsun inşallah

ee siz nasıl başvuru yaptınız o zaman? başvuruya gittik diyince gelmiştir ama gönlü yoktur şeklinde algıladım. Rabbim kalbini yumuşatsın, içini bebek sevgisiyle doldursun inşallah.

başvuru için gittik. m.yardımcısı çok ilgili davrandı bize sağolsun. hem eksik evrağımız vardı hem de eniştemin gelmesi lazım dedi... bizimkisi bçr öngörüşme gibi bişey oldu işte...

günaydın canım. ben de dün yoktum kolay gelsin sana canımın içiiii arada uğra ama öslerimm

Iki güzel yürekli insan yakışır bebisim walla bizde dilketinle olalim kardes iyisimi

olalım kısss :13: hatta biz olduk mu ne

siz de kardeş olun cnm ohhhhhhhhhh süper sonra birleşir hepimiz kardeş oluruz :) psipsikonun kız kardeşi yokmuş diyorum nasıl yok yaaa baksana ben varım kızlar var öyle fahri kardeş olduk :) ama ben sizin de kardeşiniz olacam ona göre :)

Ben bugün de test yaptım yine negatif.-------------------------------------------

çatlatma iğnesi olduğum için geç döllenme ihtimali olamaz değil mi??

günaydın Esrammmm,

doğru zamanda başlamışsın... sen yapmaya devam et yumurtlama zamanın henüz gelmemiştir kuzum... kaç günde bir oluyorsun sen??
27 GÜNDE BİR ADET ADET OLUYORUM CANIM BEN.. :26: dOĞRUMU BAŞLADIM DİOSUN YANİ :26:

Canim 10. ve 16. Gunlervarasi genelde yumurtlqniyor ben 30gunde bir oluyorum 16.gun yumurtluyorum vazgecme denemeye devam et yakalayacaksin
canım internettede senin dediğin günler arası yazıyo hadi hayırlısı bakalım umarım yumurtlarım

ewet daha yumurtlamadım 27 günde bir adet oluyorm ben.. nette 11i ile 16 sı arası dio bu gün ayın 13 ü 3 gün de eğer yumurtlamassam demekki benim yumurtlama sorunum var. onunda nasıl tedavisi olurki :18::18: ayyyyy :18::18::18:

Bişi sordum ama sanırım kalabalıkta arada kaynadıııı.. Benim çook az da olsa kanamam var abdestli değilim ama yine de böyle şeyleri okuyup çekebilir miyim tesbih yani..

Ben bugün de test yaptım yine negatif.-------------------------------------------

canım adetin kaç gün geçti? bi hafta geçmeden sakın ciddiye alma negatifi. görülmedik kırmızıdan ümit kesilmezz

Bişi sordum ama sanırım kalabalıkta arada kaynadıııı.. Benim çook az da olsa kanamam var abdestli değilim ama yine de böyle şeyleri okuyup çekebilir miyim tesbih yani..

cnm ben yazdım sana da görmedin demek ki. çekebilirsin tabi, sonuçta kurandan ayet okumuyoruz ki bunlar zikir. Allahı anmanın yeri, zamanı, şartı olmaz ki. her an her yerde her şekilde zikredebilirsin Allahı. için rahat olsun çek cnm...

Olar beni yiyebilirsin :)) ins canim Allahim tek nasip etsin

Gecmis olsun ne dedi doktor

Allahim kabul eysin inş

Saol gamseciiiimm.
Ya ben bikac ay once disimi cektirmistim yerine dis yaptirmam gerekiyodu.
Ilac kullanmak istemedigimden erteliyordum.simdi onu yaptiricam insallah.
Bikac kez gitmem gerekiyor.bu ay halledim bari bebisin geldigi yok.

canım benim bildiğim kan minicikde olsa abdesti bozar. :26: adetlikende okunmaz die biliyorum ama okunan surelerde varmış. ama hangileri onu bilmiorum :26:

sevindim canım, ben uzunca zamandır denetlemelerim olduğu için girememiştim topiğe, 1 haftadır fln rahata erdim de, öylelikle katılabiliyorum artık...

bunu da ilk defa duydum.. duadan güzel şey mi var... beğenmeyen gitsin başka topik açsın madem
evet ben de ilk defa duydum ve gördüm canım... topik ismi vermek istemiyorum ama maalesef oldu bu olay yani:26:Ve dua istemeyenler değil, duayı edenler gidip başka topik açmıştı

Mecburi değilki canim okumak istemeyen okumaz herkesin kendi seçimi sonuçta

Aminnn canım amin dualarimiz kabul oksun hg
bence de gamzem, şimdi içim rahatladı

heppimizzz kardeşiiizzz bu öfkeee ne diyeee sizler canımsınız yafff

bilmiyorum canımmm hiç çatlatma iğnesi olmadım çatlatma iğnesi olduğun gün yumurtlamış sayılıyor olmayasın

canım sen adet olana kadar yapmaya devam et. koyu kırmızıyı görürsün Allahın izniyle doğru yapıyorsan tabi testi... 27 günde bir adet oluyorsan ve şaşmadıysa yumurtlamama gibi bir ihtimalin yoktur balım. yumurtlamazsan adet de olamazsın zaten

canım minikbebişim sana yazmışitı ama görmedin galiba. bir sorun olmaz demişti

Evt olduk biz yuppy
Canim tabiki sende kardeşimiz olabilirsin benimde kiz kardeşim yoktu sayenizde oldu
Muhtemelen sende 13.gun yumurtlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…