Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim batta 31 aralık eklersen sevinirim.. Inşallah yeni yıl hediyem olurda bebişim gelirr

benim kırmızılar geldi listeden silermisiniz

aman kuzum anlatttt çirkinleşelim hemen kim üzdü seni

güzel haber hicran kontrole gitti çok şükür bebeşi sağlıklı mutlu huzurlu pıtpıtlarını duydu...
bunun haricinde başka haber yok

aman kuzum anlatttt çirkinleşelim hemen kim üzdü seni

güzel haber hicran kontrole gitti çok şükür bebeşi sağlıklı mutlu huzurlu pıtpıtlarını duydu...
bunun haricinde başka haber yok

liliden haber var mı? test yaptı mı?

sen ev ziyaretine mi gidiyorsun? öyle bir proje duymuştum hayata gecti mi? benim de çok yaın bir arkadasım psikolog, o söylemişti.

Evet gamzecim aynen oyle. Zaten suanda nisan da bitti diger kisi de bitti. Nisanlisi hastanede simdi neyse bekleyip gorcez artik sagol canim sizi de mesgul ettim iyiki varsinizz
Of Allahim yardımcısı olsun yapilabilecek birsey yok ins snaa gelmeden ailesine giser ve probmlem çözülür
benim kırmızılar geldi listeden silermisiniz

Canim sen denizlilomisin

liliden haber var mı? test yaptı mı?

sen ev ziyaretine mi gidiyorsun? öyle bir proje duymuştum hayata gecti mi? benim de çok yaın bir arkadasım psikolog, o söylemişti.

canım lilimmm akşam test yapmış negatif çıkmıştı.. iyi ama bomba gibi lilimmm...
ben ev ziyaretine gidiyorum evet özel kurumuz biz ama ev ziyareti sık sık yaparız evdeki durumu kontrol etmek adına

canım lilimmm akşam test yapmış negatif çıkmıştı.. iyi ama bomba gibi lilimmm...
ben ev ziyaretine gidiyorum evet özel kurumuz biz ama ev ziyareti sık sık yaparız evdeki durumu kontrol etmek adına

haaa senin özel kurum mu? benim arkadasım şişli etfalde. bir yakın arkadasım da ege ünv. de psikolog.

bunları okurken adet olmamamız gerekiyor

kizlar biz geldim
kesemizi gorduk cok sukur
ama cok kucuk
dedi henuz tam yerlesmemis bile dedi
3-4 hafta dedi 1 hafta geriden gidiyorum
ilk ustden bakti gormedi
cok kordum sonra altdan bakti sukurler olsun gorundu esimde gordu nokta kadar birsey cok mutlu olduk
inanin
agrilarda rahimde gerginlik var ilac yazdi onnan oluyormus
darisi isteyen herkesin basina amin 2 hafta sonra yine cagirdi yine gidicem insallah bebegimi gormeye

gözün aydın canım benim çok sevindim

canım mrb lar bende bi yorum atayım dedim inşaalllah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini sürekli sırt üstü yat ıkınma bol bol ananas ye suyu çok tüket :) ayy ne güzel bi duygu :) bizde tam 5 haftalıkken öğrenmiştik :)

bunları okurken adet olmamamız gerekiyor

neden adet olmamak gerektiğini düşünüyosun ki cnm? bunlar sadece zikir yani Allahı anmak...adetliyken de biz Allahın kuluyuz üstelik kadınlar o dönem çok hassas olduğu için duaya daha çok ihtiyaç duyarlar. Bence adetle hiç alakası yok, adetliyken de tesbih çekilebilir. Sonuçta kurandan ayet okumuyoruz ki. Mesela ben kandillerde camiye gitmeyi çok severim ama adetliysem gidemem tabi, evde oturup bu zikirleri çekerim hep. Günah falan değil yani bence, sen de çekebilirsin şimdi.

Amin canım şifa olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…