ben evlendigimdern bu yana canim amin isteyen herkese nasib olsun insallah amin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insallah keseyi gordum canim
hersey yolunda henuz cok yeni dedi sadece agrim rahimdeki gerginlik yuzunden oluror ilac yazdi
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin amin korusun amin
gördüm kuzucum ama işlerim çok yoğundu yazamadım sonra da sayfalar ilerledi.... teyzesi kurban onaaaaa
gel ne zaman istersen beklerim numaramı atayım sana lütfen ara beklerim çok mutlu olurum...
değilim ki canım anlamadım?:26::26:[/
Qkırmızılar geldi bende şuan böyleyken okusam günah olur mu
kusura bakma canım yerime şimdi geldim. okuyabilirsin bence.. sonuçta kuranı kerimi açmıyorsun. sadece dua ediyoruz. adetliykende dua edebiliriz. sende oku canım.. Allah kabul etsin...
ayyyyyyyyyyyyyy sukurler olsun banada nasib olsun o gunlerpit pitlar var canim dr gördü ekranda
canım benimde düşük tehlikem vardı doktorum ananas dedi en etkili ilaçtan daha etkili bebeği sımsıkı tutuyor :) rahime daha kolay yapışıyor rabbim isteyen herkeze nasip etsin minnak rahimlere minnacık kesecikler yerleştirsin inşaallah :) Alllah a çook şükür
ay cansin cansiniz hepiniz ozaman ben ananasimi yiyeyimcanım benimde düşük tehlikem vardı doktorum ananas dedi en etkili ilaçtan daha etkili bebeği sımsıkı tutuyor :) rahime daha kolay yapışıyor rabbim isteyen herkeze nasip etsin minnak rahimlere minnacık kesecikler yerleştirsin inşaallah :) Alllah a çook şükür
kizlar biz geldim
kesemizi gorduk cok sukur
ama cok kucuk
dedi henuz tam yerlesmemis bile dedi
3-4 hafta dedi 1 hafta geriden gidiyorum
ilk ustden bakti gormedi
cok kordum sonra altdan bakti sukurler olsun gorundu esimde gordu nokta kadar birsey cok mutlu olduk
inanin
agrilarda rahimde gerginlik var ilac yazdi onnan oluyormus
darisi isteyen herkesin basina amin 2 hafta sonra yine cagirdi yine gidicem insallah bebegimi gormeye
tamam üzülmek yok yola devam ocakta deneriz o bebek göbişe girecek :)
canım benimde düşük tehlikem vardı doktorum ananas dedi en etkili ilaçtan daha etkili bebeği sımsıkı tutuyor :) rahime daha kolay yapışıyor rabbim isteyen herkeze nasip etsin minnak rahimlere minnacık kesecikler yerleştirsin inşaallah :) Alllah a çook şükür
darısı başına bebegimmmm
pko dediler en son canimpco lumusun canım sende bende inşallah bu ay kalırım hamiş çokça dua edin banada olur mu
bi gün ziyarete gelcem sana.. belki bir öğle yemeği??
pko dediler en son canim
cok sukur 2 ay ilac tedavisinden sonra hamile kaldim sukurler olsun darisi basiniza
ayyy ben ananasa bayılırımyazın kavun karpuz yemem hiç ama dolaptan ananas eksik olmaz..
at beybi, cidden gelirim.. çarşamba cuma dersim olmuyor senin de uygun oldugun zaman gelirim..
yerin nerede canım istanbul da mısın valla davet edersen bende gelirim merak ettim seni
bol bol ye gülüm rabbim her meyveyi bize ayrı ayrı şifa versin diye gönderdi çok şükür bebek isteyenlere en büyük tavsiyem lütfen uygulayın sonra çok şaşıracaksınız HACET NAMAZI HACET DUASI+ SABAHLARI AÇ KARNA 5 6 KURU İNCİR+ 1 ÇAY KAŞIĞI ÇÖREK OTU ÇİĞNEYİN SU İÇİN HEMEN+ HURMA 1 2 TANE + BOL BOL DUA
UYGULAYIN KESİNLİKLE İNANANMAZSINIZ RABBİM E ÇOOOK ŞÜKÜÜÜR
yazıyorum yazıyorum gitmiyor acaba neden??
msj kutum mu doldu acaba? bakim hemen cnm...başım agrıyo gibi ya. test sonuçlarım da çıkmamış hala.
canım ben şişlideyim psiko beylikdüzünde.
sen yarışmaya nerden katılıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?