Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

pco lumusun canım sende bende inşallah bu ay kalırım hamiş çokça dua edin banada olur mu

gördüm kuzucum ama işlerim çok yoğundu yazamadım sonra da sayfalar ilerledi.... teyzesi kurban onaaaaa

gel ne zaman istersen beklerim numaramı atayım sana lütfen ara beklerim çok mutlu olurum...

at beybi, cidden gelirim.. çarşamba cuma dersim olmuyor senin de uygun oldugun zaman gelirim..

pit pitlar var canim dr gördü ekranda
ayyyyyyyyyyyyyy sukurler olsun banada nasib olsun o gunler

ayyy ben ananasa bayılırım yazın kavun karpuz yemem hiç ama dolaptan ananas eksik olmaz..[/QUOTE]
bende severim canim bugunden bolca yiyicem
ay cansin cansiniz hepiniz ozaman ben ananasimi yiyeyim
insallah bebegim simsiki tutunur annesine
Rabbim herkesin evladini korusun
olmayan herkese evlat nasib etsin amin

Ayyy canım hadi gözünüz aydın.. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. bizede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

tamam üzülmek yok yola devam ocakta deneriz o bebek göbişe girecek :)

hah şöyleeee

ayyy ben ananasa bayılırım yazın kavun karpuz yemem hiç ama dolaptan ananas eksik olmaz..[/QUOTE]

bol bol ye gülüm rabbim her meyveyi bize ayrı ayrı şifa versin diye gönderdi çok şükür bebek isteyenlere en büyük tavsiyem lütfen uygulayın sonra çok şaşıracaksınız HACET NAMAZI HACET DUASI+ SABAHLARI AÇ KARNA 5 6 KURU İNCİR+ 1 ÇAY KAŞIĞI ÇÖREK OTU ÇİĞNEYİN SU İÇİN HEMEN+ HURMA 1 2 TANE + BOL BOL DUA

UYGULAYIN KESİNLİKLE İNANANMAZSINIZ RABBİM E ÇOOOK ŞÜKÜÜÜR

Canım benm bol bol yat kalkma sakın yavrunu düşün iyice tutunsun :) ayaklarının altına yastık koy ohh misss büyük tuvaletini yaparken sakın ıkınma o kanama başlatıyor yat dinlen hiç sıkıntı stres yapma hayat sana güzel bebek yoldaaa :)

pko dediler en son canim
cok sukur 2 ay ilac tedavisinden sonra hamile kaldim sukurler olsun darisi basiniza

inşallah canım ya benimde 2. yumurta çatlatmada tuttu ama kimyasalmış düştü kimyasaldan sonraki ilk ayım bu bakalım nasip artık inşallah bu ay sağlıklı bebeğim gelir

ayyy ben ananasa bayılırım yazın kavun karpuz yemem hiç ama dolaptan ananas eksik olmaz..

bol bol ye gülüm rabbim her meyveyi bize ayrı ayrı şifa versin diye gönderdi çok şükür bebek isteyenlere en büyük tavsiyem lütfen uygulayın sonra çok şaşıracaksınız HACET NAMAZI HACET DUASI+ SABAHLARI AÇ KARNA 5 6 KURU İNCİR+ 1 ÇAY KAŞIĞI ÇÖREK OTU ÇİĞNEYİN SU İÇİN HEMEN+ HURMA 1 2 TANE + BOL BOL DUA

UYGULAYIN KESİNLİKLE İNANANMAZSINIZ RABBİM E ÇOOOK ŞÜKÜÜÜR[/QUOTE]

bu arada beni mesaj alıntılamamda karışıklık olmuş, ben düşük tehlikesi falan yaşamadım. hiç hamiş de olmadım.. sadece ananasa bayılırım

bu arada beni mesaj alıntılamamda karışıklık olmuş, ben düşük tehlikesi falan yaşamadım. hiç hamiş de olmadım.. sadece ananasa bayılırım [/QUOTE]

BİLİYORUM CANIM DUA YI DENE KESİNLİKLE :)

canım ben şişlideyim psiko beylikdüzünde.
sen yarışmaya nerden katılıyorsun

hımmm uzakmış tüh yaaaaa maltepeden katılıyorum canım karşıdayım yani ama sizinle tanışmak isterim uygun bi zamanda artık yanyana gelir ağlaşırız opera psikoyu da özellikle merak ediyorum konuşmalarını falan psikolog ya bizi motive eder

Kizlar selam terkar... yaa benim bir az once cok onemli bir toplantim gorusmem vardi.. cok yogun bir hafta gecirmistim kasimda..
Simdi beni cagirdi directeur (=yonetici galiba en usteki hastanenin sahibi).. toplanti vardi..
Neyse bunlar beni tekrar tebrik etti falan cok guzel.. ve bana ilerde ne yapmak istiyorsun dediler.. bende calistigim bolumde cok iyiyimm seviyorum yaptigim isi dedim.. tamam dediler.. beni master yapmaya yolicayklar..
Anliycaniz hepsi cok guzel yukselcem.. ayliim isim.. yerim categorim hepsi yukselcek..
Ama bu arada bebek fikri.. yada bi gebelik nasil olucak.. cok kafam karisti..:44::44::44::44::44:

Samimi oldugum bir arkadaslar konustum.. is bulma ajansi var.. dedi ki : Senin hayatin ben karisamam.. ama bence bebek fikrini onumuzdeki 2 yil dusunme...

Ne dusunuyosunuz ?? bana fikir verirseni sevinirim.. :44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…