neden adet olmamak gerektiğini düşünüyosun ki cnm? bunlar sadece zikir yani Allahı anmak...adetliyken de biz Allahın kuluyuz üstelik kadınlar o dönem çok hassas olduğu için duaya daha çok ihtiyaç duyarlar. Bence adetle hiç alakası yok, adetliyken de tesbih çekilebilir. Sonuçta kurandan ayet okumuyoruz ki. Mesela ben kandillerde camiye gitmeyi çok severim ama adetliysem gidemem tabi, evde oturup bu zikirleri çekerim hep. Günah falan değil yani bence, sen de çekebilirsin şimdi.
kizlar biz geldim
kesemizi gorduk cok sukur
ama cok kucuk
dedi henuz tam yerlesmemis bile dedi
3-4 hafta dedi 1 hafta geriden gidiyorum
ilk ustden bakti gormedi
cok kordum sonra altdan bakti sukurler olsun gorundu esimde gordu nokta kadar birsey cok mutlu olduk
inanin
agrilarda rahimde gerginlik var ilac yazdi onnan oluyormus
darisi isteyen herkesin basina amin 2 hafta sonra yine cagirdi yine gidicem insallah bebegimi gormeye
kizlar biz geldim
kesemizi gorduk cok sukur
ama cok kucuk
dedi henuz tam yerlesmemis bile dedi
3-4 hafta dedi 1 hafta geriden gidiyorum
ilk ustden bakti gormedi
cok kordum sonra altdan bakti sukurler olsun gorundu esimde gordu nokta kadar birsey cok mutlu olduk
inanin
agrilarda rahimde gerginlik var ilac yazdi onnan oluyormus
darisi isteyen herkesin basina amin 2 hafta sonra yine cagirdi yine gidicem insallah bebegimi gormeye
neden adet olmamak gerektiğini düşünüyosun ki cnm? bunlar sadece zikir yani Allahı anmak...adetliyken de biz Allahın kuluyuz üstelik kadınlar o dönem çok hassas olduğu için duaya daha çok ihtiyaç duyarlar. Bence adetle hiç alakası yok, adetliyken de tesbih çekilebilir. Sonuçta kurandan ayet okumuyoruz ki. Mesela ben kandillerde camiye gitmeyi çok severim ama adetliysem gidemem tabi, evde oturup bu zikirleri çekerim hep. Günah falan değil yani bence, sen de çekebilirsin şimdi.
haaa senin özel kurum mu? benim arkadasım şişli etfalde. bir yakın arkadasım da ege ünv. de psikolog.
sagol hicranim sen ne yaptin duydun mu pitpitlar? eminimki duymusundurgözün aydın canım benim çok sevindim
seni hic unutmam canim arkadasim sen bana cok yardimci olmusduncanım mrb lar bende bi yorum atayım dedim inşaalllah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini sürekli sırt üstü yat ıkınma bol bol ananas ye suyu çok tüket :) ayy ne güzel bi duygu :) bizde tam 5 haftalıkken öğrenmiştik :)
Gunaydınnnnn kuzucuklarrrr benim kırmızılar gelmedii oturuyorummmm hicran cooook sevindim kusum benimm
kukulogummm benimm dun gobisimi koymustum gordun muu
bebeğim özel kurum ama devlete bağlı biraz karışık neyse bize projeler verilir bizde projeler dahilinde çalışırız ya da bir proje geliştiririz sosyal sorumluluk olarak sponsor bulup hallederiz sunarız kabul edilirse yaparız aynı zamanda yatılı olan engellilerimiz var 7-24 aile ziyeretlerine gidip ailelerin durumunu gözden geçiririz yani anlayacağın ben psikolgluk yanında yöneticiyim de her işe bakıyorum ablaaa ben çaycı gibi
pit pitlar var canim dr gördü ekranda
Gunaydınnnnn kuzucuklarrrr benim kırmızılar gelmedii oturuyorummmm hicran cooook sevindim kusum benimm
seni hic unutmam canim arkadasim sen bana cok yardimci olmusdun
hacet duasi gondermisdin
inan o gunler hayla gozumun onunde
cok ama cok sagol Rabbim seninde evladini korusunsagsalim kucagimiza alalim hepimiz insallah amin
tamam canim dediklerini harfi harfine uyguluyucam
ananas olur dimi sakincasi yok dimi?
ben evlendigimdern bu yana canim amin isteyen herkese nasib olsun insallah amincanım benim gözün aydın olsun inşallah sen ne kadar zamandır istiyodun bebiş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhadi gözün aydınnn, çok sevindim. doktor bana kesen düzgünse bebek de iyidir bişi olmaz demişti ilk gittiğimde. 2 hafta sonra görürsün inşallahhhh
gördüm kuzucum ama işlerim çok yoğundu yazamadım sonra da sayfalar ilerledi.... teyzesi kurban onaaaaakukulogummm benimm dun gobisimi koymustum gordun muu
gel ne zaman istersen beklerim numaramı atayım sana lütfen ara beklerim çok mutlu olurum...bi gün ziyarete gelcem sana.. belki bir öğle yemeği??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?