Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydınnnnn kuzucuklarrrr benim kırmızılar gelmedii oturuyorummmm hicran cooook sevindim kusum benimm

aynen canım adetliyken namaz kılınmaz kuran okunmaz kızlar tesbih çekilebilir

hadi gözün aydınnn, çok sevindim. doktor bana kesen düzgünse bebek de iyidir bişi olmaz demişti ilk gittiğimde. 2 hafta sonra görürsün inşallahhhh

canım benim gözün aydın olsun inşallah sen ne kadar zamandır istiyodun bebiş

tamam sağol canım o zaman hemen başlarım

haaa senin özel kurum mu? benim arkadasım şişli etfalde. bir yakın arkadasım da ege ünv. de psikolog.

bebeğim özel kurum ama devlete bağlı biraz karışık neyse bize projeler verilir bizde projeler dahilinde çalışırız ya da bir proje geliştiririz sosyal sorumluluk olarak sponsor bulup hallederiz sunarız kabul edilirse yaparız aynı zamanda yatılı olan engellilerimiz var 7-24 aile ziyeretlerine gidip ailelerin durumunu gözden geçiririz yani anlayacağın ben psikolgluk yanında yöneticiyim de her işe bakıyorum ablaaa ben çaycı gibi

gözün aydın canım benim çok sevindim
sagol hicranim sen ne yaptin duydun mu pitpitlar? eminimki duymusundur
seni hic unutmam canim arkadasim sen bana cok yardimci olmusdun
hacet duasi gondermisdin
inan o gunler hayla gozumun onunde
cok ama cok sagol Rabbim seninde evladini korusun sagsalim kucagimiza alalim hepimiz insallah amin
tamam canim dediklerini harfi harfine uyguluyucam
ananas olur dimi sakincasi yok dimi?

Gunaydınnnnn kuzucuklarrrr benim kırmızılar gelmedii oturuyorummmm hicran cooook sevindim kusum benimm

offf bu kırmızılarl başımız dertte bebeğim ya hiç üzülme bu ay inşallah olucak ben senden önceyim ama dnüşüm 6 ocak bat benim kızım olacak diodun ya benim kız senin oğluşundan büyük olucak ama

seni hic unutmam canim arkadasim sen bana cok yardimci olmusdun
hacet duasi gondermisdin
inan o gunler hayla gozumun onunde
cok ama cok sagol Rabbim seninde evladini korusun sagsalim kucagimiza alalim hepimiz insallah amin
tamam canim dediklerini harfi harfine uyguluyucam
ananas olur dimi sakincasi yok dimi?[/QUOTE]

canım benimde düşük tehlikem vardı doktorum ananas dedi en etkili ilaçtan daha etkili bebeği sımsıkı tutuyor :) rahime daha kolay yapışıyor rabbim isteyen herkeze nasip etsin minnak rahimlere minnacık kesecikler yerleştirsin inşaallah :) Alllah a çook şükür

bi gün ziyarete gelcem sana.. belki bir öğle yemeği??

canım benimde düşük tehlikem vardı doktorum ananas dedi en etkili ilaçtan daha etkili bebeği sımsıkı tutuyor :) rahime daha kolay yapışıyor rabbim isteyen herkeze nasip etsin minnak rahimlere minnacık kesecikler yerleştirsin inşaallah :) Alllah a çook şükür[/QUOTE]

ayyy ben ananasa bayılırım yazın kavun karpuz yemem hiç ama dolaptan ananas eksik olmaz..

canım benim gözün aydın olsun inşallah sen ne kadar zamandır istiyodun bebiş
ben evlendigimdern bu yana canim amin isteyen herkese nasib olsun insallah amin
hadi gözün aydınnn, çok sevindim. doktor bana kesen düzgünse bebek de iyidir bişi olmaz demişti ilk gittiğimde. 2 hafta sonra görürsün inşallahhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insallah keseyi gordum canim
hersey yolunda henuz cok yeni dedi sadece agrim rahimdeki gerginlik yuzunden oluror ilac yazdi
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin amin korusun amin

kukulogummm benimm dun gobisimi koymustum gordun muu
gördüm kuzucum ama işlerim çok yoğundu yazamadım sonra da sayfalar ilerledi.... teyzesi kurban onaaaaa

bi gün ziyarete gelcem sana.. belki bir öğle yemeği??
gel ne zaman istersen beklerim numaramı atayım sana lütfen ara beklerim çok mutlu olurum...

Liliii bn seni ruyamda gordum kuzum bi test yapmissin poztif ama bzm bildgmz gbi test deildi bnde sana normal test vrrdim bunu yap bu guvenilir diyorum sende namaz kilayim yaparim diyosun yaa iki dk yap merak ediyorum diyorum olmaz simdi namaz geciyo kilayim yapcam hemen diyosun. Ama gerisi yok. Uyandimm

istenmedikleri yere gelmesinler mümkünse kısçem biz bu gün yola cıkcazz kar yağdı biraz işlah yolda bişey olmaz dua edin lütfen canlarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…