Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım ya benimde 2. yumurta çatlatmada tuttu ama kimyasalmış düştü kimyasaldan sonraki ilk ayım bu bakalım nasip artık inşallah bu ay sağlıklı bebeğim gelir
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayyy canım hadi gözünüz aydın.. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. bizede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

hah şöyleeee
sagol canim benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sukurler olsun
canim benim hepsini dedigin gibi yapicam

canım kaç yaşındasın? ne kadardır evlisin? eşin kaç yaşında?

ben psikoyu ziyaret eder sonra sana gelir anlatırım. çalışmıyorum ya artık aranızda dostluk köprüsü kurarım..

hem kariyer hem bebiş yapamaz mısın? bebişe doğduktan sonra kim bakacak... master ne kadar sürecek? gelecekle ilgili planlarını kurman gerekiyor canım.. ikisi bi arada da gidebilir. önemli olan senin ne düşündüğün. ben hem çalıştım hem bebiş oldu.. zorlukları da var iyi yanları da...

muhtemelen dolmuştur bana 3 ten sonra gelin demişlerdi belki seninki de 3 ten sonra çıkar canım...

bilmiyorum ki cnm...bekliyorum işte. olmadı yarın ararım doktoru.

cnm bu çok güzel bi haber yaaa...çok sevindim terfi olayına. bence bu kadar takılma yaaa, güçlü bi yapın var her şeyin üstesinden gelirsin. senin bebek çok bereketli yaaa, kendi gelmeden bereketini gönderdi miniş...

canım kaç yaşındasın? ne kadardır evlisin? eşin kaç yaşında?
23 yasindayimmm 24 de giricem 2014te.. esim 25.. 2 yil 7 ay oldu evleneli ama 7 yildir beraberiz.. :44::44:

Iste o zor diyorlar.. yani cunku ben master yapmak icin baska bir sehre gitmem lazim daha suresi belli degil ama 6 ay falan olur diyorlar.. Benim kafam karisti suan o yuzden sizden fikir istiyorum.. ben bebek istiyorum tabiki ama yukselmekte cok guzel benim icin.. yani bilemedimmm.. :44::44::44::44:

oyy hic gelmesin inss
Sağol teyzesi darısı başına
Sagollll cnmmm benim.yegenime slm soyledin miiii
Zengin olurlar fark etmezzzz canımın ici bi doguralım bizde gerisi kolayyy askosummm senij kıRmizilar gitti sanıyordum ben
h.g lilimmmmm...aman gelmesinlerrr
Bebis varsa gelmsin kusum yoksa kosa kosa gelsin gitsin calısmalar baslasınnnn
Coook guzl bir ruya hayatm allah hayr etsn peygamberler yorsun hamilenjn duası ruyası tutsun insallah seviyorummm seni hayatımmnn
istenmedikleri yere gelmesinler mümkünse kısçem biz bu gün yola cıkcazz kar yağdı biraz işlah yolda bişey olmaz dua edin lütfen canlarımmmmm

Cnm kar coksa yola cıkmayin cnmmm yaa acelesi var mı ya

Allah hayra cikarsin canim degisikti sahiden ) bnde seni seviyorumm

gitti btanem ben sen kırmızlar geldi yazdın sandım meğer gelemiş yanlış okumuşum bat ne zamandı cnm

Guzel bi haber bende cok sevindim duyunca.. takilmak degilde.; bilemedim.. masallah bu aralar bana bereket gonderiyo allah'im birazda esime verse guzel olur.. Cok sukur benilm isim falan iyide kocisee de lazim..

Guzel bi haber bende cok sevindim duyunca.. takilmak degilde.; bilemedim.. masallah bu aralar bana bereket gonderiyo allah'im birazda esime verse guzel olur.. Cok sukur benilm isim falan iyide kocisee de lazim..

o da olur bebeğim inşallahhh, bol bol dua et. ben demiştim ama bugün güzel haberler gelecek :)

canım benim yaşın cok genç bence master işini hallet önce, gerci 6 ayda nasıl bitecek bilmiyorum min. 1,5 sene sürüyor burda
yaşın gecer, ayagının altında cocuk olursa daha zor oluyor her sey..
ama en doğru kararı senin hislerin verecektir, içinde ukdesi kalacaksa veya mutsuz olacaksan bebeğe yoğunlaş.

hasta oluyorum şuan.ben çok yoruldum artık yeni seneye kafamı boşaltmaya çalışacağım uğraşmayacağım dua edip Allahın hayırlı zamanda bana nasip etmesini bekleyeceğim.tabi nasipde varsa.hamile kalırsam ozaman girerim inşallah ama artık girmek istemiyorum k kulübüne.kendime zaman ayırıp süpriz olmasını bekleyeceğim.Allaha emanet olun...

Bebeğim bence kısmetinde ne varsa o 2 sene uzun değil mi ya ( bilemedim ben şimdi bakacak kimse yok mu bebeğe bi de ama kariyer yapmak önemli bende yaptım ondan dolayı bu kadar geri kaldı hep zor bir karar eşinle karar ver kuzun

Bende tam bilemedim ne kadar surecek.. hayirlisi bakalim bide kocamla oturup konusayimm.. insallah dogru karari aliriz.. sagol..
o da olur bebeğim inşallahhh, bol bol dua et. ben demiştim ama bugün güzel haberler gelecek :)
guzel kalplii bebisimmm yaa.. insallah olucak.. onuda gecen hafta is gorusmesine yoladim.. oldu gibi..

Psikommmmmmmm... kismet tabiki herseyin hayirlisi.. ben zaten yaptim kariyer guzel yukseldim ama bu daha fazlasi.. yani cok buyuk bir sorumluluk olucak.. hayirlsi bakalimm.. acikcasi kendimi bu kadar buyuk sorumluluklar altina sokmam iistemem bi yonden.. bebek fikrini ertelemek zor gibi iki yil cok uzun.. bide kolay olmuyor artik... kocisle konuscaz aksammm.. bakalim hayirlisiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…