insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah canım ya benimde 2. yumurta çatlatmada tuttu ama kimyasalmış düştü kimyasaldan sonraki ilk ayım bu bakalım nasip artık inşallah bu ay sağlıklı bebeğim gelir
sagol canim benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAyyy canım hadi gözünüz aydın.. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..bizede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
hah şöyleeee
sukurler olsunCanım benm bol bol yat kalkma sakın yavrunu düşün iyice tutunsun :) ayaklarının altına yastık koy ohh misss büyük tuvaletini yaparken sakın ıkınma o kanama başlatıyor yat dinlen hiç sıkıntı stres yapma hayat sana güzel bebek yoldaaa :)
Kizlar selam terkar... yaa benim bir az once cok onemli bir toplantim gorusmem vardi.. cok yogun bir hafta gecirmistim kasimda..
Simdi beni cagirdi directeur (=yonetici galiba en usteki hastanenin sahibi).. toplanti vardi..
Neyse bunlar beni tekrar tebrik etti falan cok guzel.. ve bana ilerde ne yapmak istiyorsun dediler.. bende calistigim bolumde cok iyiyimm seviyorum yaptigim isi dedim.. tamam dediler.. beni master yapmaya yolicayklar..
Anliycaniz hepsi cok guzel yukselcem.. ayliim isim.. yerim categorim hepsi yukselcek..
Ama bu arada bebek fikri.. yada bi gebelik nasil olucak.. cok kafam karisti..:44::44::44::44::44:
Samimi oldugum bir arkadaslar konustum.. is bulma ajansi var.. dedi ki : Senin hayatin ben karisamam.. ama bence bebek fikrini onumuzdeki 2 yil dusunme...
Ne dusunuyosunuz ?? bana fikir verirseni sevinirim.. :44::44::44::44::44::44:
hımmm uzakmış tüh yaaaaa maltepeden katılıyorum canım karşıdayım yaniama sizinle tanışmak isterim uygun bi zamanda artık yanyana gelir ağlaşırız opera psikoyu da özellikle merak ediyorum konuşmalarını falan psikolog ya bizi motive eder
Kizlar selam terkar... yaa benim bir az once cok onemli bir toplantim gorusmem vardi.. cok yogun bir hafta gecirmistim kasimda..
Simdi beni cagirdi directeur (=yonetici galiba en usteki hastanenin sahibi).. toplanti vardi..
Neyse bunlar beni tekrar tebrik etti falan cok guzel.. ve bana ilerde ne yapmak istiyorsun dediler.. bende calistigim bolumde cok iyiyimm seviyorum yaptigim isi dedim.. tamam dediler.. beni master yapmaya yolicayklar..
Anliycaniz hepsi cok guzel yukselcem.. ayliim isim.. yerim categorim hepsi yukselcek..
Ama bu arada bebek fikri.. yada bi gebelik nasil olucak.. cok kafam karisti..:44::44::44::44::44:
Samimi oldugum bir arkadaslar konustum.. is bulma ajansi var.. dedi ki : Senin hayatin ben karisamam.. ama bence bebek fikrini onumuzdeki 2 yil dusunme...
muhtemelen dolmuşturbana 3 ten sonra gelin demişlerdi belki seninki de 3 ten sonra çıkar canım...
23 yasindayimmm 24 de giricem 2014te.. esim 25.. 2 yil 7 ay oldu evleneli ama 7 yildir beraberiz.. :44::44:canım kaç yaşındasın? ne kadardır evlisin? eşin kaç yaşında?
hem kariyer hem bebiş yapamaz mısın? bebişe doğduktan sonra kim bakacak... master ne kadar sürecek? gelecekle ilgili planlarını kurman gerekiyor canım.. ikisi bi arada da gidebilir. önemli olan senin ne düşündüğün. ben hem çalıştım hem bebiş oldu.. zorlukları da var iyi yanları da...
Sagollll cnmmm benim.yegenime slm soyledin miiiioyy hic gelmesin inss
Sağol teyzesi darısı başına
Zengin olurlar fark etmezzzz canımın ici bi doguralım bizde gerisi kolayyy askosummm senij kıRmizilar gitti sanıyordum benofff bu kırmızılarl başımız dertte bebeğim ya hiç üzülme bu ay inşallah olucak ben senden önceyim ama dnüşüm 6 ocak bat benim kızım olacak diodun ya benim kız senin oğluşundan büyük olucak ama
Bebis varsa gelmsin kusum yoksa kosa kosa gelsin gitsin calısmalar baslasınnnnh.g lilimmmmm...aman gelmesinlerrr
Coook guzl bir ruya hayatm allah hayr etsn peygamberler yorsun hamilenjn duası ruyası tutsun insallah seviyorummm seni hayatımmnnLiliii bn seni ruyamda gordum kuzum bi test yapmissin poztif ama bzm bildgmz gbi test deildi bnde sana normal test vrrdim bunu yap bu guvenilir diyorumsende namaz kilayim yaparim diyosun yaa iki dk yap merak ediyorum diyorum olmaz simdi namaz geciyo kilayim yapcam hemen diyosun. Ama gerisi yok. Uyandimm
istenmedikleri yere gelmesinler mümkünse kısçem biz bu gün yola cıkcazz kar yağdı biraz işlah yolda bişey olmaz dua edin lütfen canlarımmmmm
Sagollll cnmmm benim.yegenime slm soyledin miiii
Zengin olurlar fark etmezzzz canımın ici bi doguralım bizde gerisi kolayyy askosummm senij kıRmizilar gitti sanıyordum ben
Bebis varsa gelmsin kusum yoksa kosa kosa gelsin gitsin calısmalar baslasınnnn
Coook guzl bir ruya hayatm allah hayr etsn peygamberler yorsun hamilenjn duası ruyası tutsun insallah seviyorummm seni hayatımmnn
Cnm kar coksa yola cıkmayin cnmmm yaa acelesi var mı ya
Gunaydınnnnn kuzucuklarrrr benim kırmızılar gelmedii oturuyorummmm hicran cooook sevindim kusum benimm
Sagollll cnmmm benim.yegenime slm soyledin miiii
Zengin olurlar fark etmezzzz canımın ici bi doguralım bizde gerisi kolayyy askosummm senij kıRmizilar gitti sanıyordum ben
Bebis varsa gelmsin kusum yoksa kosa kosa gelsin gitsin calısmalar baslasınnnn
Coook guzl bir ruya hayatm allah hayr etsn peygamberler yorsun hamilenjn duası ruyası tutsun insallah seviyorummm seni hayatımmnn
Cnm kar coksa yola cıkmayin cnmmm yaa acelesi var mı ya
cnm bu çok güzel bi haber yaaa...çok sevindim terfi olayına. bence bu kadar takılma yaaa, güçlü bi yapın var her şeyin üstesinden gelirsin. senin bebek çok bereketli yaaa, kendi gelmeden bereketini gönderdi miniş...
Guzel bi haber bende cok sevindim duyunca.. takilmak degilde.; bilemedim.. masallah bu aralar bana bereket gonderiyo allah'im birazda esime verse guzel olur..Cok sukur benilm isim falan iyide kocisee de lazim..
23 yasindayimmm 24 de giricem 2014te.. esim 25.. 2 yil 7 ay oldu evleneli ama 7 yildir beraberiz.. :44::44:
Iste o zor diyorlar.. yani cunku ben master yapmak icin baska bir sehre gitmem lazim daha suresi belli degil ama 6 ay falan olur diyorlar.. Benim kafam karisti suan o yuzden sizden fikir istiyorum.. ben bebek istiyorum tabiki ama yukselmekte cok guzel benim icin.. yani bilemedimmm.. :44::44::44::44:
Guzel bi haber bende cok sevindim duyunca.. takilmak degilde.; bilemedim.. masallah bu aralar bana bereket gonderiyo allah'im birazda esime verse guzel olur..Cok sukur benilm isim falan iyide kocisee de lazim..
Degisik balımmm gece beni dusunup yattın sanırımm huhuu ruyalarını süslerim seninAllah hayra cikarsin canim degisikti sahiden) bnde seni seviyorumm
gelmemesine sevindim canım inşallah 9 ay gelmezler...
Bebeğim bence kısmetinde ne varsa o 2 sene uzun değil mi yaGuzel bi haber bende cok sevindim duyunca.. takilmak degilde.; bilemedim.. masallah bu aralar bana bereket gonderiyo allah'im birazda esime verse guzel olur..Cok sukur benilm isim falan iyide kocisee de lazim..
Bende tam bilemedim ne kadar surecek.. hayirlisi bakalim bide kocamla oturup konusayimm.. insallah dogru karari aliriz..canım benim yaşın cok genç bence master işini hallet önce, gerci 6 ayda nasıl bitecek bilmiyorum min. 1,5 sene sürüyor burda
yaşın gecer, ayagının altında cocuk olursa daha zor oluyor her sey..
ama en doğru kararı senin hislerin verecektir, içinde ukdesi kalacaksa veya mutsuz olacaksan bebeğe yoğunlaş.
o da olur bebeğim inşallahhh, bol bol dua et. ben demiştim ama bugün güzel haberler gelecek :)
Psikommmmmmmm... kismet tabiki herseyin hayirlisi.. ben zaten yaptim kariyer guzel yukseldim ama bu daha fazlasi.. yani cok buyuk bir sorumluluk olucak.. hayirlsi bakalimm.. acikcasi kendimi bu kadar buyuk sorumluluklar altina sokmam iistemem bi yonden.. bebek fikrini ertelemek zor gibi iki yil cok uzun.. bide kolay olmuyor artik... kocisle konuscaz aksammm.. bakalim hayirlisiii..Bebeğim bence kısmetinde ne varsa o 2 sene uzun değil mi ya( bilemedim ben şimdi bakacak kimse yok mu bebeğe bi de ama kariyer yapmak önemli bende yaptım ondan dolayı bu kadar geri kaldı hep zor bir karar eşinle karar ver kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?