Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:))))))))) ay Allah'ım ya valla koptum.. az önce az kalsın yakalanıyorum patrona... ne gülüyorsun diyecek.. önümde de sigorta poliçesi :)))))))

:))))))))))))) açık ve net olmuş cnm 'size mutluluklar' :)))))))))))))

sorma cnm yaaa, sadece formalar karışsa iyi yaralar da deşildi :)))))))))))

valla bende yara yok canım ya.. karnıma ağrı girdi gülmekten....

bence eşin seni kandırıyor. sende kegel egzersizi yaparsın.. demkoraside çareler tükenmez canım... eee işine geleni araştırmış daha ne istiyorsun

Ayy ayni benimki de oyle iste adamin bi dur noktasi yok :)) dedigin gibi bazen o seciyor yani bnde onun seceneklerini cogaltiyorum arada boyle iste
:))))))) tabi cnm kaslar güçlenmicek olsa yapmazdınız yani :)) ay koptum yaa :) tabi cnm bebek gelsin diye o kadar çok yapmıştık ki heyecanı kalmamıştı böyle daha iyi, sarıl uyu, özlesin beni :)))))))

Yok yok yapmazdik balim hersey bebis icinn

:))))))))) ay Allah'ım ya valla koptum.. az önce az kalsın yakalanıyorum patrona... ne gülüyorsun diyecek.. önümde de sigorta poliçesi :)))))))

Ayy ayni benimki de oyle iste adamin bi dur noktasi yok :)) dedigin gibi bazen o seciyor yani bnde onun seceneklerini cogaltiyorum arada boyle iste

Yok yok yapmazdik balim hersey bebis icinn

Ben önce bi elimdeki formaları eskiteyim sahalarda sonra yenilerine bakarız :))

Kizlarrr aksama ne yemek yapacaksiniz ufff be yapayim aksama sizce
Herkes baska alemde canim) forma giyersen yemek derdin ortadan kalkar sonra makarna da olsa kurtarir ogunu ) ben oyle yapcam galiba

Bencede kandiriyor ) baksana bende pek bi muzdaribim kandigim icinn

Herkes baska alemde canim) forma giyersen yemek derdin ortadan kalkar sonra makarna da olsa kurtarir ogunu ) ben oyle yapcam galiba

Vuuuuuuuuuuuuuu süper bir taktikmişş.. Ama şu an çevrimdışıyım ben... Sinyal alıcım karlar altında inşallah en kısa zamanda :)) Ben bu akşamlık yine yemek yapayım

ayyyyyyyy bugün çok güldüm yaaaaaaaaa, bak gördün mü yaralarım deşildi. bugün güzel bi makyaj yapıp dolabmdaki şık elbiselerden giyeyim bari :)

cnm ben 1 haftadır yemek yapmıyorum, bugün bişi yapsam ben de. gerçi eşim sen bişi yapma ben gelince yapacam dedi ama

ayyy yine koptum ben yaaa benimki aramış... canım üzümlü kek istiyor nasıl yapacağım.. defterde yok diyor.. mesaj çektim.. sonra tekrar arıyor un ne kadar olacak diye göz kararı diyorum nasıl yani diyor.. nasıl akacagını soyledım kekın.. sonra fırının derecesini.. sonra da kalıba yağ sür diyorum.. bak onu söylemedin kekim yapışacak diyor.. Allah'ım adam mı hamile ben mi bilemedim..

hicrancım bol bol su iç canım....

cnm ben 1 haftadır yemek yapmıyorum, bugün bişi yapsam ben de. gerçi eşim sen bişi yapma ben gelince yapacam dedi ama
Ahh ahhh benim koca hayatta oyle bsey demez :-(
sosyal nazar etti bana bu akşam yemeğim yok :)))) Söyleyin evet ne yapak
Bilmiyorum walka bacim ya:-D

Bencede kandiriyor ) baksana bende pek bi muzdaribim kandigim icinn
Kiz kapidan girerken adam formali gorunce direk kudurdunmu derse bide :-D:-D

Dr tek kullanımlık toz bi ilaç verdi adi uromisin sase antibiyotik sanırım

hımm üstünde antibyotik yazıyorsa antibiyotiktir cnm ama alt enfeksiyon yollarına hamişken ovul fitil verilmiyor mu ??
sana vermedi mi doktorun cnm !!!!!!!????????

ayyyyyyyy bugün çok güldüm yaaaaaaaaa, bak gördün mü yaralarım deşildi. bugün güzel bi makyaj yapıp dolabmdaki şık elbiselerden giyeyim bari :)

ben halşen kopuyorum yaaa. evli mutlu demiş ya kandırıldım diye kopuyorummm.. arkadaşlar yemek düşünen yok şuan da konu mevzu fenaaaa bide demiş ya makarna yap formaları giy adamları nasıl kandırıyorlar yaaa...

Oh ohh sefan olsunnnn yavrumm :))

Gecen gun bi tartsmadan kupe almis zumrut yesili taslari var. Mesela simdi ona uygun forma ariyorum burda yok nette de gozume carpmadi) zumrut yesili forma goren beni durtsunn

Rengin de çok zormuşşş kız.. Ona uyan başka renkler dene istersen... Hatta eşine söyle sen giydikçe bu uydu bu uymadı desin

Vuuuuuuuuuuuuuu süper bir taktikmişş.. Ama şu an çevrimdışıyım ben... Sinyal alıcım karlar altında inşallah en kısa zamanda :)) Ben bu akşamlık yine yemek yapayım
Sen mecburen oyle yap simdilik bu taktigi rafa kaldir lazim olur sonra :))
Yap tabikiiii durdugun hata bugunu dunya forma gunu ilan edelim serap abla uzumlu kek yicekmis onu saymiyorum oyuzden
Ahh ahhh benim koca hayatta oyle bsey demez :-(

Bilmiyorum walka bacim ya:-D

Kiz kapidan girerken adam formali gorunce direk kudurdunmu derse bide :-D:-D

Aa simdi iki uc cesit yemek yapcagina kudurdum deyiver kizz ) bi kereden bsey olmaz

üzümlü kek ne alaka şimdi yaaaa...

Lazım olur tabi... Sizden öğreneceğim daha neler var aca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…