Ben de fanatiğimdir çok zevkli bişi ya :)
Valla formadan kastınızı şimdi anladım Allah almasın sizi e mi :))) Ne filmsiniz yaaaa
Kız bayılacak şimdi gülmekten hee... Ona forma adını mı koydunuzBen de çook forma var çeşit çeşit rengarenk ama tabi 1 aydır bu sıkıntılar yüzünden hükmen mağlubuz önümüzdeki maçlara bakıcaz :))
:))))))))))))) açık ve net olmuş cnm 'size mutluluklar' :)))))))))))))
sorma cnm yaaa, sadece formalar karışsa iyi yaralar da deşildi :)))))))))))
) valla oyle oldu bi de benimki internetten mi nerden okuduysa artik duzenlu mik mik normal doguma yardimci rahim kaslarini guclendiriyomus diyo baska sey arastir desen arastirmaz bastan bn asiri isteksizdim de bulantilarim hafifleyince normale donuyorum buaralar saldim cayira nasilsa oluyo bari afilli olsun formali olsunn
Ayy ayni benimki de oyle iste adamin bi dur noktasi yok :)) dedigin gibi bazen o seciyor yani bnde onun seceneklerini cogaltiyorum arada boyle isteKız zaten eşim ne meraklı bi görsen onun sayesinde sadece formalarıma ait bir dolabım var :)))) Demiştim ya hele bazen geliyor tektek açıyor yatağa şunu giy bugün diyor.. Hiç performansı düşmüyor ayyy...Bazen böyle aşırı ilgisinden de bulamıyor değilim.. Ama baya uzun bi ara oldu dediğin gibi muhteşem dönücem sahalara.. Tribünler adımı bağıracak uuuuuuuuuu
:))))))) tabi cnm kaslar güçlenmicek olsa yapmazdınız yani :)) ay koptum yaa :) tabi cnm bebek gelsin diye o kadar çok yapmıştık ki heyecanı kalmamıştı böyle daha iyi, sarıl uyu, özlesin beni :)))))))
Kizlarrr aksama ne yemek yapacaksiniz ufff be yapayim aksama sizce
Kizlarrr aksama ne yemek yapacaksiniz ufff be yapayim aksama sizce
Canlarrr ben geldim idrar yolu enfeksiyonu varmış:26:
:))))))))) ay Allah'ım ya valla koptum.. az önce az kalsın yakalanıyorum patrona... ne gülüyorsun diyecek.. önümde de sigorta poliçesi :)))))))
Ayy ayni benimki de oyle iste adamin bi dur noktasi yok :)) dedigin gibi bazen o seciyor yani bnde onun seceneklerini cogaltiyorum arada boyle iste
Yok yok yapmazdik balim hersey bebis icinn
Herkes baska alemde canimKizlarrr aksama ne yemek yapacaksiniz ufff be yapayim aksama sizce
:))))))))) ay Allah'ım ya valla koptum.. az önce az kalsın yakalanıyorum patrona... ne gülüyorsun diyecek.. önümde de sigorta poliçesi :)))))))
valla bende yara yok canım ya.. karnıma ağrı girdi gülmekten....
bence eşin seni kandırıyor.sende kegel egzersizi yaparsın.. demkoraside çareler tükenmez canım... eee işine geleni araştırmış daha ne istiyorsun
Herkes baska alemde canim) forma giyersen yemek derdin ortadan kalkar sonra makarna da olsa kurtarir ogunu ) ben oyle yapcam galiba
cnm ben 1 haftadır yemek yapmıyorum, bugün bişi yapsam ben de. gerçi eşim sen bişi yapma ben gelince yapacam dedi ama
Ben önce bi elimdeki formaları eskiteyim sahalarda sonra yenilerine bakarız :))
Ahh ahhh benim koca hayatta oyle bsey demez :-(cnm ben 1 haftadır yemek yapmıyorum, bugün bişi yapsam ben de. gerçi eşim sen bişi yapma ben gelince yapacam dedi ama
Bilmiyorum walka bacim ya:-Dsosyal nazar etti bana bu akşam yemeğim yok :)))) Söyleyin evet ne yapak
Kiz kapidan girerken adam formali gorunce direk kudurdunmu derse bide :-D:-DHerkes baska alemde canim) forma giyersen yemek derdin ortadan kalkar sonra makarna da olsa kurtarir ogunu ) ben oyle yapcam galiba
Bencede kandiriyor) baksana bende pek bi muzdaribim kandigim icinn
Dr tek kullanımlık toz bi ilaç verdi adi uromisin sase antibiyotik sanırım
Dr tek kullanımlık toz bi ilaç verdi adi uromisin sase antibiyotik sanırım
ayyyyyyyy bugün çok güldüm yaaaaaaaaa, bak gördün mü yaralarım deşildi. bugün güzel bi makyaj yapıp dolabmdaki şık elbiselerden giyeyim bari :)
ayyyyyyyy bugün çok güldüm yaaaaaaaaa, bak gördün mü yaralarım deşildi. bugün güzel bi makyaj yapıp dolabmdaki şık elbiselerden giyeyim bari :)
Gecen gun bi tartsmadan kupe almis zumrut yesili taslari var. Mesela simdi ona uygun forma ariyorum burda yok nette de gozume carpmadi) zumrut yesili forma goren beni durtsunn
Sen mecburen oyle yap simdilik bu taktigi rafa kaldir lazim olur sonra :))Vuuuuuuuuuuuuuu süper bir taktikmişş.. Ama şu an çevrimdışıyım ben... Sinyal alıcım karlar altında inşallah en kısa zamanda :)) Ben bu akşamlık yine yemek yapayım
Yap tabikiiiiayyyyyyyy bugün çok güldüm yaaaaaaaaa, bak gördün mü yaralarım deşildi. bugün güzel bi makyaj yapıp dolabmdaki şık elbiselerden giyeyim bari :)
Ahh ahhh benim koca hayatta oyle bsey demez :-(
Bilmiyorum walka bacim ya:-D
Kiz kapidan girerken adam formali gorunce direk kudurdunmu derse bide :-D:-D
Sen mecburen oyle yap simdilik bu taktigi rafa kaldir lazim olur sonra :))
Yap tabikiiiidurdugun hata bugunu dunya forma gunu ilan edelim serap abla uzumlu kek yicekmis onu saymiyorum oyuzden
Aa simdi iki uc cesit yemek yapcagina kudurdum deyiver kizz) bi kereden bsey olmaz
Sen mecburen oyle yap simdilik bu taktigi rafa kaldir lazim olur sonra :))
Yap tabikiiiidurdugun hata bugunu dunya forma gunu ilan edelim serap abla uzumlu kek yicekmis onu saymiyorum oyuzden
Aa simdi iki uc cesit yemek yapcagina kudurdum deyiver kizz) bi kereden bsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?