Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bakın resimdeki benimm cıktımı resim bilmiyom görün beni hemn geri alcam cabuk bakınn

Yok artik yaa

ohhhhhhhh iyi yapıyoz vallaa yoksa tepemize çıkarlar kız en iyisini yapıyoz korksunlar azcık DD

benim eşim kışları kutup ayısı gibi uykuya çekliyo o yüzden dee istemiyo ama yazları hergün de hergün olur...ayıcuuumm benim...

Ay cok guldum kizz. Ayucukkk heee
kızlar bugün çektiğim tesbihleri yazıyorum

100 salavat
200 ya varis
200 ya vali
200 allahümme ya evvelü
100 sübahallah vebihamdihi
100 ya Allah

şifa olsun canlarım

Allah kabul etsin cnm.ben bugun islerimi anca toparladim

günaydın kuzum gidip gelirken hava çok soğuktu ayazi yiyince baş ağrısı yaptı uyudum öyle gecti

Oh iyi yapmisinn.bende uyumak ve uyanmamak istiyorum

ohhhhhhhh iyi yapıyoz vallaa yoksa tepemize çıkarlar kız en iyisini yapıyoz korksunlar azcık DD

Brakip gidixem diyede korkar ama kesinlikle belli etmez bigun hazirlandim kavga etmistim cok buyuk sabah ustumu giyindim cikiyodum nasil kosturuyo geliyo gidicem diye tuttu beni opmeye falan calsti hahahaaa okuzz :-D

kıss güzelim batsınn içim kocadı gitti kendimi 100 hisediyom vlaa saldım iyice kendimi

cnm benim ya allah yardımcımız olsunnn

Canim bu durumun guZzellikle cirkinlikle hic alakasi yok bu paranoya gibi bisey anormal yanii. Markete onu birak annene gidememek nedir yaa

Olur mu oyle seyy dertlesiyoruz burda oyle dusunme sakin

var cnm var hep benim suçum ama burası iyi biyer deyil diye çıkmadım çıkmadım alışti her zamn böyle olcak zannediyor ama görür

ayy çıkmadı mı resimm

cıktı resim canım çok hoşsun ve çok modern gözüküyosun ama neden bu kadar sıkıyoki anlamadım böyle giymene iyi izin veriyo valla bizimkisi süt kuzusu hiç bişeyime karışmaz doktora gidicem derim için rahat edecekse git der o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…