Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı olsun topikin annesi bebişin geliyomus artık evladınında annesi oldun ne güzel allah kucagına almayı nasıp etsin .....

banada dua eder misin benimde melegim gelsin

inşaallah en yakın zamanda seninde olsun,akıllı,sağlıklı,güzel ahlaklı,vatnına milletine annesine babasına hayırlı bir evlat versin RABBİM,bizimde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

hmmmm evet metin çapar onunki doğru söylüyorsun durumları öyleyse haklısın

acil bi durum olmazsa doğumumu ilde taşımayı düşünüyorum özel de ama bebiş bi anda gelmek isterse burda devlette yaparim esimide iceri almazlar il bana 100km uzakta gidene kadar dogururum belkide
Oyyy bayada uzakmis kuzum ya allah yardimcin olsun walla

inşaallah en yakın zamanda seninde olsun,akıllı,sağlıklı,güzel ahlaklı,vatnına milletine annesine babasına hayırlı bir evlat versin RABBİM,bizimde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

amin canımmmmmm innnnnşşşşşşşşşşşş......

Hcg degerim cok dusuktu 9.97 idi.sabah cok asiri kanamam oldu.doktor rahimin temiz dedi.folbiol verdi tekrar hamile kalmam icin.cok uzgunumm esim bilmiyo daha

benm yazılarımı okuyumuyon tplik anasıı

canım bişey sormak isterim...benim adetlerim düzenli doktor sorun yok dedi...bu bal çörek otu tarcın kürü yumurta olusumu için mi yapılıyor...bende yapsam mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…