hayırlı olsun topikin annesibebişin geliyomus artık evladınında annesi oldun ne güzel allah kucagına almayı nasıp etsin .....
banada dua eder misin benimde melegim gelsin
neden biz senle arkadaş değilmişiz neden beni sevmiyorsun ama ben hassas bir donemdeyim yahu
sissin sissin hemen hamis kiyafeyi giymeye baslayalimoyy kuzum ne kaa zayifsinyeni sisiyo seninki masallah masallahhh yirim ben onuuu
) eveet o siskinlik gitti artik gazdan dolayiymis yani. Simdi bastan basladik sismeye
evet konyadayim benim gittiğim prof da çok ünlü canım ali acar ismi arkadasinin dr metin çapar da olablir ikisi çok ünlü burda ben profa gitmek istemiyorum canım çok yoğun oluyorlar seminere falan çok gidiyorlar yurt dışında takip yaptirdugim dr doğum yaptirsin istiyorum
günaydın kuzum nasılsın
Oyyy bayada uzakmis kuzum ya allah yardimcin olsun wallaacil bi durum olmazsa doğumumu ilde taşımayı düşünüyorum özel de ama bebiş bi anda gelmek isterse burda devlette yaparim esimide iceri almazlaril bana 100km uzakta gidene kadar dogururum belkide
inşaallah en yakın zamanda seninde olsun,akıllı,sağlıklı,güzel ahlaklı,vatnına milletine annesine babasına hayırlı bir evlat versin RABBİM,bizimde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
inşaallah en yakın zamanda seninde olsun,akıllı,sağlıklı,güzel ahlaklı,vatnına milletine annesine babasına hayırlı bir evlat versin RABBİM,bizimde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
evet dr ulaşmak çok zor canım birde sık sık yurt dışına gidiyorlar falan acil bisey olsa bulamazsın.... Uzman olsun operator olsun fark etmez ilgili güler yüzlü olsun istiyorum
sissin sissin hemen hamis kiyafeyi giymeye baslayalim
sissin sissin hemen hamis kiyafeyi giymeye baslayalim
benm yazılarımı okuyumuyon tplik anasıı
cannnnnnnnnıııııııııııım çok teşekkür ederim darısı başına içimden sana da az kaldı diyo,en geçen sana yazdım ama atladın galiba
benim ilk tavsiyem bal-tarçın -çörek otu klomenle birlikte bu kürü yaptım,dr yumurta takibi yaptı adet bittikten sonra her 2 günde bir yumurta takibindeydim,2 tane kaliteli yumurtam oluşmuş,bana bir hafta günaşırı çalışma önerdi,bende her çalışma sonrası peçete ile tıpa yaptım,ellerimle belimi tutup ayaklarımı havaya kaldırıp pedal çevirir gibi 1-2 dk hareket yaptım,hiç ayağa kalkmadan kalça altına yastık koydum ve 20 dk böyle yattım sonra 20 dk sağ tarafa cenin vaziyette,sonra sol tarafa cenin vaziyette yattım,yastığı tam belime değil kalçaya koydum ki rahime spermler rahat insin diye düşündüm,yaptığım bunlardı bende burdan öğrenmiştim ama asıl 2 ay bal-tarçın-çörekotu sonuçta yumurta da kaliteli olması lazım kısaca bu kadar umarım faydası olur
he birde proflar muayene ücretini çok alıyor canım gittiğim dr o anlattığım muayeneye 150 tl istedi dudun artık
Bencedeustleri giymemize daha var ama alt giyebilirz balim. Kayinvalidemle defacto dan hamis tayti aldik kot. Bn onu giyiyorum buara. Likrali olunca cok rahat geliyo
Dur kiss ekleselim hemenarkadas olalim:13:
kaç aydır deniyordun kuzum sen.... Biz iyiyiz teyzesi dun gördüm bebisimiiiii
oyyyyy Masallah minik bir karnın var yeni başlamış çıkmaya coook tatli yaaaaaaa
ben resim yollamım zira su anda bile siskinlikten 4-5 aylık gibi gorunuyorum
uzak canım o yüzden herşeye hazırlıklı olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?