canım bencede daha sonra git niye kendini deldircen bosuna kanimiz değerli.... Masallah değerin güzel benim dr ikinci testi bile istemedi
canm bende aslında bir fikir verecek birini arıyorum yardım edersen sevinirim,ben silik çizgiyi gördüm adet günümde beta hcg testim 50,43 çıktı,2 gün sonra gittim 133,61 çıktı,dr her 2 günde bir gel diyor,çalışıyorum ve zor oluyo,bir hafta bekleyip öyle gideyim diyorum,daha erken değer biraz katlasın,sen ne dersin,
bende öyle hissediyorum canım ins tutacak ama olmazsada uzulmek yok yola devam bi kere oldi yine olacak
benim bebis bir hafta geride canim dun 30 temmuz olarak göründü doğum tarihi ama bende o güne kadar bekletecegimizi sanmiyorum.... Ilk ikiside mi sezaryendi canim
ayy kıyamam yaa normal doğumda insan daha cabuk toparlanuyor kuzum benim de yanımda kalkacak kimse yok o yüzden normal çok istiyorum bebegime daha iyi bakabilmek için....
ayy kıyamam yaa normal doğumda insan daha cabuk toparlanuyor kuzum benim de yanımda kalkacak kimse yok o yüzden normal çok istiyorum bebegime daha iyi bakabilmek için....
canim ben 18kasimda test yaptirdim dr 29kasimda gel dedi bekledim... Karindan göründü kese...
çağırdı canım elinden tutup getircek kardesini
Progestan hormonu ne oluyo hayatim kanda o degerede bakiyolsrmi
Ayy insallah canim ya insallah bu ay tutcak diye bi his war icimde
ahh bende istiyorum da burda yok doğum fotocusu
bana mi sordun canım benim ilk hamileligim ins
Anladim hayatim masallah supanallah insallah hep guzel gider
sadece dişilere özgü olan hormon. ovulasyon sonrasında oluşan corpus luteumdan salgılanan hormondur. rahim duvarının yapımında görev alır. ayrıca eğer yumurta ile spermin döllenmesi gerçekleşmiş ise gebelik boyunca embriyonun uterusta tutunabilmesi için gereklidir. tüm bu görevlerinin dışında süt oluşumu ve salgılanmasında da görevi vardır.
gebeliğin normal ilerleyişi yönünden özgün etkileri bulunan hormondur :
- uterusun endometriyumunda desidua hücrelerinin gelişimini sağlar. bu hücreler, genç embriyonun beslenmesinde önemli rol oynarlar.
- gebe uterusun kontraksiyonlarının (kasılmalarının) azaltılmasında özgün bir role sahiptir. böylece düşüğe neden olan uterus kontraksiyonları önlemiş olur.
- implatasyondan önce zigotun gelişmesine katkıda bulunur. çünkü, fallop tüpleri ve uterusun sekresyonlarını özgün olarak arttırıp, gelişen morula ve blastosiste uygun besin maddeleri sağlar.
- gebelikte meme bezlerini laktasyon için hazırlar.
adetin 21. günü drlar genellikle bu hormona kanda baktırırlar
ayrıca progesteron 25 in üzerindeyse düşük riski ortadan kalkar,hamdolsun benim ki 40 çıktı,yani herhengi bir sorun yok elhamdülilllah
iyiyiz canım sen nasılsın
canim ben 18kasimda test yaptirdim dr 29kasimda gel dedi bekledim... Karindan göründü kese...
Dr devlet hastanesinde canim evet sevdim ama burde özelde iyi bi dr bulmam gerek ilde .... Ben ilcedeyim burda dr yok ikili test ayrıntılı ultrason yok burda ilde yaptircam bakalım ins ordada ii bi dr bulabilirim.... Benim bir hafta geride en baştan beri ama takmıyorum canım kalp atımı var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?