- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
cannnnnnnnnıııııııııııım çok teşekkür ederim darısı başına içimden sana da az kaldı diyo,en geçen sana yazdım ama atladın galiba
benim ilk tavsiyem bal-tarçın -çörek otu klomenle birlikte bu kürü yaptım,dr yumurta takibi yaptı adet bittikten sonra her 2 günde bir yumurta takibindeydim,2 tane kaliteli yumurtam oluşmuş,bana bir hafta günaşırı çalışma önerdi,bende her çalışma sonrası peçete ile tıpa yaptım,ellerimle belimi tutup ayaklarımı havaya kaldırıp pedal çevirir gibi 1-2 dk hareket yaptım,hiç ayağa kalkmadan kalça altına yastık koydum ve 20 dk böyle yattım sonra 20 dk sağ tarafa cenin vaziyette,sonra sol tarafa cenin vaziyette yattım,yastığı tam belime değil kalçaya koydum ki rahime spermler rahat insin diye düşündüm,yaptığım bunlardı bende burdan öğrenmiştim ama asıl 2 ay bal-tarçın-çörekotu sonuçta yumurta da kaliteli olması lazım kısaca bu kadar umarım faydası olur
canım bişey sormak isterim...benim adetlerim düzenli doktor sorun yok dedi...bu bal çörek otu tarcın kürü yumurta olusumu için mi yapılıyor...bende yapsam mı ki?
kaç aydır deniyordun kuzum sen.... Biz iyiyiz teyzesi dun gördüm bebisimiiiiibizde seni öptük
ben daha bisey almadım canim evden çıkmıyorum ksc gündür birde hamile pantolonu falan burda zor bulurum ya küçücük yersissin sissin hemen hamis kiyafeyi giymeye baslayalim
Bencedeustleri giymemize daha var ama alt giyebilirz balim. Kayinvalidemle defacto dan hamis taytikaçdik kot. Bn onu giyiyorum buara. Likrali olunca cok rahat geliyo
Yaaa 7-8.haftalarda bnm de oyleydi gazdan siskinliktenbi haftadir normale dondum darisi basina
ben daha bisey almadım canim evden çıkmıyorum ksc gündür birde hamile pantolonu falan burda zor bulurum ya küçücük yerben ustleri giymek istiyorum
o zaman kuru dene canım benim inss gerek kalmaz da
evet evet bence yap çünkü ben ve eşimin görünür de hiç bir problemimiz yoktu tahliller temizdi,herhalde yumurta tembelliği vardı ,ben bımadan usanmadan gününe uyarak bunu yaptım dr yumurtaları çok beğendi çok kaliteli 2 tane oluşmuş ne yaptın dediklomenle bu kürü yaptığımı anlattım çok güzel dedi,yani yumurtanın kaliteli oması durumunu da yeni öğrendim bence deneyin derim,ama daha önceden soğan kürü yaptım oda rahmi temizledi benden sarı sarı iltihaplar geldi sanki adet gibi yoğun ama sarı renkliydi,sonra hsg,sonra hamdolsun 2 . ayımda tutturduk
evet evet bence yap çünkü ben ve eşimin görünür de hiç bir problemimiz yoktu tahliller temizdi,herhalde yumurta tembelliği vardı ,ben bımadan usanmadan gününe uyarak bunu yaptım dr yumurtaları çok beğendi çok kaliteli 2 tane oluşmuş ne yaptın dediklomenle bu kürü yaptığımı anlattım çok güzel dedi,yani yumurtanın kaliteli oması durumunu da yeni öğrendim bence deneyin derim,ama daha önceden soğan kürü yaptım oda rahmi temizledi benden sarı sarı iltihaplar geldi sanki adet gibi yoğun ama sarı renkliydi,sonra hsg,sonra hamdolsun 2 . ayımda tutturduk
Yaaa 7-8.haftalarda bnm de oyleydi gazdan siskinliktenbi haftadir normale dondum darisi basina
inss canim inss geçen rüyamda gördüm mavi uzun bi elbise giymusim gobisim çıkmış falan çok güzeldi
o zaman kuru dene canım benim inss gerek kalmaz dakalp atimi var canım dr teyse gördü duymadim
ayy ne güzell bnde adet olayım hemen yapcam hemen kac gün 21 gün deilmi bacımm
eşin için kür yaptınız mı peki canım tek sen mi yaptın?
ben sogan küürü yapmak istedim ama sogan suyunu içince cok fena midem agrıdı yarıda bıraktım...cok hassas sanırım midem ,nasıl yapıcam ki soganı :18:
İnsallah canım dediğin gibi gaz beni mahfediyor ve istifra ediyorum o dahada zorluyor işi
yok eşime hiç birşey uygulamadık,onun tahlilleri çok iyiydi hamdolsun,bence dişini sık ve yap rahmin temizliğide çok önemli hamilelikte,
adetin 2. günü başlıyosun 12. günü bırakıyosun bal-tarçın -çörek otunu,tarifi kk de var araştır
yok eşime hiç birşey uygulamadık,onun tahlilleri çok iyiydi hamdolsun,bence dişini sık ve yap rahmin temizliğide çok önemli hamilelikte,
Canlar ben çıkıyorum misafirim gelecek biseyler hazirliyim
Canlar ben çıkıyorum misafirim gelecek biseyler hazirliyim
ben kaçar sonra yine gelirim
hala kahvaltı etmedim edemicemde midem coook fena yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?