Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyy bacım kusura bakma görmeşim öüzr bitanemmm bnde böyle yapcam inşş içinden öyle geciyo ayy inşşş
bi adet olayım tek tek yapcamm bnlarıı saol bitanemmmmmmmmmmmmmm RABBİM kucagını doldursunn bacımm inşş

canım bişey sormak isterim...benim adetlerim düzenli doktor sorun yok dedi...bu bal çörek otu tarcın kürü yumurta olusumu için mi yapılıyor...bende yapsam mı ki?

evet evet bence yap çünkü ben ve eşimin görünür de hiç bir problemimiz yoktu tahliller temizdi,herhalde yumurta tembelliği vardı ,ben bımadan usanmadan gününe uyarak bunu yaptım dr yumurtaları çok beğendi çok kaliteli 2 tane oluşmuş ne yaptın dediklomenle bu kürü yaptığımı anlattım çok güzel dedi,yani yumurtanın kaliteli oması durumunu da yeni öğrendim bence deneyin derim,ama daha önceden soğan kürü yaptım oda rahmi temizledi benden sarı sarı iltihaplar geldi sanki adet gibi yoğun ama sarı renkliydi,sonra hsg,sonra hamdolsun 2 . ayımda tutturduk

kaç aydır deniyordun kuzum sen.... Biz iyiyiz teyzesi dun gördüm bebisimiiiii bizde seni öptük

8 aydır canım....doktorada muayene oldum sorun yok dedi ama bakalım...bu aralıga yogunlastım...inş ocakta müjdeli haberi alırım ayyyy ne güzelll ,,, hayırlı olsun tatlım...inş kucagına almak nasıp olur kalbini de duydun mu peki

ben daha bisey almadım canim evden çıkmıyorum ksc gündür birde hamile pantolonu falan burda zor bulurum ya küçücük yer ben ustleri giymek istiyorum

ben daha bisey almadım canim evden çıkmıyorum ksc gündür birde hamile pantolonu falan burda zor bulurum ya küçücük yer ben ustleri giymek istiyorum

Bnde gecen bursaya gittim ya o zaman aldim burda bnde bulamam duzgun bisey ) oo daha bi suru zamanimiz var insallah alirz degisik degisik

ayy ne güzell bnde adet olayım hemen yapcam hemen kac gün 21 gün deilmi bacımm

eşin için kür yaptınız mı peki canım tek sen mi yaptın?

ben sogan küürü yapmak istedim ama sogan suyunu içince cok fena midem agrıdı yarıda bıraktım...cok hassas sanırım midem ,nasıl yapıcam ki soganı :18:

o zaman kuru dene canım benim inss gerek kalmaz da kalp atimi var canım dr teyse gördü duymadim

inş denicem canım.... ay maaşallah,,yavas yavas büyürsünüz artık bebişinle ne güzel...inş dogumunu anlatırsın bize nasıpse kucagınada alırsın canım

ayy ne güzell bnde adet olayım hemen yapcam hemen kac gün 21 gün deilmi bacımm

adetin 2. günü başlıyosun 12. günü bırakıyosun bal-tarçın -çörek otunu,tarifi kk de var araştır

yok eşime hiç birşey uygulamadık,onun tahlilleri çok iyiydi hamdolsun,bence dişini sık ve yap rahmin temizliğide çok önemli hamilelikte,

yok eşime hiç birşey uygulamadık,onun tahlilleri çok iyiydi hamdolsun,bence dişini sık ve yap rahmin temizliğide çok önemli hamilelikte,

ne güzel canım allah bebişini kucagınıza almayı nasıp etsin, bu ay kactı artıkta benim bat ocakta ozaman yapayım inş......inş gerk kalmaz hamiş oldugumu ögrenirim

tmm bacımm ben 3 ay sogn kürü yaptım kist icin temizledi ama adetim gecikmeye basladıı 14 gündür adet olmuyorum bacımm p.tesi dr gitcem tık yok bndee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…