- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Ben geldimmhicranim gobusumu albume ekledim bakabilirsin
Profosyenel foto makinasi bul esin ceksin canim sonucta seni degil ilk dogdugu anda bebei cekecek sen o an poz weremezsin cunkiahh bende istiyorum da burda yok doğum fotocusu
Kimyasalmi yasadin :-( offf cok zor bi durum seni cok iyi anliyorum yaklasik 1ay once benimde bebeim gitti :-( guclu olmaya calisBen dusuk yaptimm kizlar
Suan cok kotu agrim var oluyorum
Aglamaktan gozlerimi kor ettim
ayy bacımm cok gecmiş olsunn üzüldüm yaaa ne kadardııBen dusuk yaptimm kizlar
Ben geldimmhicranim gobusumu albume ekledim bakabilirsin
Ben dusuk yaptimm kizlar
çok üzüldüm canım yaBen dusuk yaptimm kizlar
kuzum foto yok albumde :44:
iyiyiz canım sen nasılsın
evet konyadayim benim gittiğim prof da çok ünlü canım ali acar ismi arkadasinin dr metin çapar da olablir ikisi çok ünlü burda ben profa gitmek istemiyorum canım çok yoğun oluyorlar seminere falan çok gidiyorlar yurt dışında takip yaptirdugim dr doğum yaptirsin istiyorum
canm bende aslında bir fikir verecek birini arıyorum yardım edersen sevinirim,ben silik çizgiyi gördüm adet günümde beta hcg testim 50,43 çıktı,2 gün sonra gittim 133,61 çıktı,dr her 2 günde bir gel diyor,çalışıyorum ve zor oluyo,bir hafta bekleyip öyle gideyim diyorum,daha erken değer biraz katlasın,sen ne dersin,
acil bi durum olmazsa doğumumu ilde taşımayı düşünüyorum özel de ama bebiş bi anda gelmek isterse burda devlette yaparim esimide iceri almazlar
Ben dusuk yaptimm kizlar
günaydın kuzum nasılsın
Album herkese acik degil ama arkadas olursak bakabilirsin tabialbüme nasıl bakılıyor eger sorun olmazsa bende bakabilirmiyim
ayy bacımm cok gecmiş olsunn üzüldüm yaaa ne kadardıı
hg bacımmm hg
msa4 bacımmm hayırlı ugurlu olsun ALLAH nazardan saklasnn RABBİM kucagını doldursun inşş:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118: halayını cekmiştim yoktun baktım burdasın yine cekeyim dedim bacımmm bacım anlatsana neler yapmıştınn bizde deneyelimm olmazmıı
oyy kuzum ne kaa zayifsin
Album herkese acik degil ama arkadas olursak bakabilirsin tabi
Hosbuldumm
oyy kuzum ne kaa zayifsinyeni sisiyo seninki masallah masallahhh yirim ben onuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?