Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahh bende istiyorum da burda yok doğum fotocusu
Profosyenel foto makinasi bul esin ceksin canim sonucta seni degil ilk dogdugu anda bebei cekecek sen o an poz weremezsin cunki
Ben dusuk yaptimm kizlar
Suan cok kotu agrim var oluyorum
Aglamaktan gozlerimi kor ettim
Kimyasalmi yasadin :-( offf cok zor bi durum seni cok iyi anliyorum yaklasik 1ay once benimde bebeim gitti :-( guclu olmaya calis

canım cok uzuldum ama sunu unutma sağlıksız gebeliklerde dusuk olur gerçi seninki kimyasalda olabilir mi
Allahın dediği olur ve sunu anladınki hamile kalabilirsin sadece biraz daha zaman Rabbim sana hayırlı vakitde evladını versin

evet konyadayim benim gittiğim prof da çok ünlü canım ali acar ismi arkadasinin dr metin çapar da olablir ikisi çok ünlü burda ben profa gitmek istemiyorum canım çok yoğun oluyorlar seminere falan çok gidiyorlar yurt dışında takip yaptirdugim dr doğum yaptirsin istiyorum

hayırlı olsun topikin annesi bebişin geliyomus artık evladınında annesi oldun ne güzel allah kucagına almayı nasıp etsin .....

banada dua eder misin benimde melegim gelsin

cannnnnnnnnıııııııııııım çok teşekkür ederim darısı başına içimden sana da az kaldı diyo,en geçen sana yazdım ama atladın galiba
benim ilk tavsiyem bal-tarçın -çörek otu klomenle birlikte bu kürü yaptım,dr yumurta takibi yaptı adet bittikten sonra her 2 günde bir yumurta takibindeydim,2 tane kaliteli yumurtam oluşmuş,bana bir hafta günaşırı çalışma önerdi,bende her çalışma sonrası peçete ile tıpa yaptım,ellerimle belimi tutup ayaklarımı havaya kaldırıp pedal çevirir gibi 1-2 dk hareket yaptım,hiç ayağa kalkmadan kalça altına yastık koydum ve 20 dk böyle yattım sonra 20 dk sağ tarafa cenin vaziyette,sonra sol tarafa cenin vaziyette yattım,yastığı tam belime değil kalçaya koydum ki rahime spermler rahat insin diye düşündüm,yaptığım bunlardı bende burdan öğrenmiştim ama asıl 2 ay bal-tarçın-çörekotu sonuçta yumurta da kaliteli olması lazım kısaca bu kadar umarım faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…