- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Canim bizim icin problem yok onun içinde olduğunu düşünmüyorum eger problem var ben ve bizim gibi düşünenler olatakbaska topike gelebiliriz rahatsız olunsun istemem yani
Canim bizim icin problem yok onun içinde olduğunu düşünmüyorum eger problem var ben ve bizim gibi düşünenler olatakbaska topike gelebiliriz rahatsız olunsun istemem yani
canın ben telden giriyorum suratlari rakamla yapiyorum
iyi degilim esraaammmm 20lik disim yine faaliyete gecti agriyooooo
evet seviyorum ya kendi halinde çok iyi biri sağolsun. ama açık konuşmak gerekirse görümcemi kayınvalidemden daha çok seviyorum. görümcem de 8 haftalık hamile bu arada
valla canım benim kv çok yemek yemiyor. en sevdiği yemek karnıyarık, bende karnıyarık yapıcam. gerçi öğlen geliyormuş öğlen bi kısır mı yapsam bilmiyorum ki canım çekti
canımm ben ovulasyon testi kullanmadığım için bilemiycem onu en iyi cute bilir. ama test bekleyince dikkate almamak gerekiyomuş. sen gün aşırıya devam et riske atma. ben bu ay hiç yumurtlama belirtisi beklemedim. adet bitti gün aşırıya başladık, hala devam ediyoruz.
Günaydın güzel anne aday adaylari sizi sevgiyle kucaklıyorum:13:
ilhammmm geldiiiiii
----------------------------------------------------
hani bir sipoşla gelirsin ya
banada öyle gel hasretim
aşk kokan karnıma
hani dalar bakarsın ya yumoşlara
banada öyle gel kulun olayım
yumoşları aşda gel kurbanın olam
gel artık göbişime ne olurrr
hay amann
mrb minik bebisimmmmmm nasılsın
Hahahaha sabh sabah güldürdn Allahta seni güldürsunilhammmm geldiiiiii
----------------------------------------------------
hani bir sipoşla gelirsin ya
banada öyle gel hasretim
aşk kokan karnıma
hani dalar bakarsın ya yumoşlara
banada öyle gel kulun olayım
yumoşları aşda gel kurbanın olam
gel artık göbişime ne olurrr
hay amann
canın ben telden giriyorum suratlari rakamla yapiyorum
Pc den ayarlanabilir canim gulucukleri
Bende cepten giriyorumdenedim bakalim olacakmi:))
iyi degilim esraaammmm 20lik disim yine faaliyete gecti agriyooooo
diljetincim yazdiklarini okudum canim kasik agrin ve akintin olduysa yumurtlamissindir bence ovu testini o kadar çok kafaya takma doğru cikarda bunu etkileyen etmenler var ya su icmemek wc ye çıkmamak gibi sen bedenini dinle canım doğru cevabı o verir
tamam yap kısırını. madem patlıcan da seviyor yemek de aramazsın ne yapsam diye. ama birkaç gün kalacakmış galiba. gamze ve sevginin dediği gibi yumyum günlerini kaçırma. bırak kalsın o odada. bu günler birdaha gelmiyor yane
cuteye mesaj attım canım. ama onun da bugün kontrolü var biliyorum. inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelir o da. işte o gelince haber verir bana da... bekliyorum yani....
bebeğim valla nasılım ben de bilmiyorum bu hafta yoğun misafir ağırladım hatta bugün yine gelecekler. feci yorgunum, dün en önemli günümdü eşimle de tartıştım malum o iş de olmadı...Özeti bu yani. Seni mutlu gördüm, musmutlu ol cnm hep böyleee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?