Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim bizim icin problem yok onun içinde olduğunu düşünmüyorum eger problem var ben ve bizim gibi düşünenler olatakbaska topike gelebiliriz rahatsız olunsun istemem yani

Ben de senin gibi düşünüyorum Gamze...Burada her şeyden bahsediliyor günlük yaşamdan eşlerin işlerine ailelerine yemeklere kadar arada geyik muhabbeti de olacak elbette...Rahatsız olan okumaz, okusa da cevap vermez yani...

tamam yap kısırını. madem patlıcan da seviyor yemek de aramazsın ne yapsam diye. ama birkaç gün kalacakmış galiba. gamze ve sevginin dediği gibi yumyum günlerini kaçırma. bırak kalsın o odada. bu günler birdaha gelmiyor yane

cuteye mesaj attım canım. ama onun da bugün kontrolü var biliyorum. inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelir o da. işte o gelince haber verir bana da... bekliyorum yani....

bırrraavoooooooo
bayıldımmmmmmmmmmmm

mrb minik bebisimmmmmm nasılsın

bebeğim valla nasılım ben de bilmiyorum bu hafta yoğun misafir ağırladım hatta bugün yine gelecekler. feci yorgunum, dün en önemli günümdü eşimle de tartıştım malum o iş de olmadı...Özeti bu yani. Seni mutlu gördüm, musmutlu ol cnm hep böyleee :)

Hahahaha sabh sabah güldürdn Allahta seni güldürsun

diljetincim yazdiklarini okudum canim kasik agrin ve akintin olduysa yumurtlamissindir bence ovu testini o kadar çok kafaya takma doğru cikarda bunu etkileyen etmenler var ya su icmemek wc ye çıkmamak gibi sen bedenini dinle canım doğru cevabı o verir

amiin inşallah canım. tamam kaçırmak merak etme :) artık kusura bakmasın ona torun yapmak için uğraşıyoruz

üfff şu günlerde tartışmayın yahu. ya da tartışsanız bile mikmiki bırakmayın :97: bugün deneseniz canım. malum yumyumlar 24 saat yaşıyor ya vücutta??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…