Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar bilen varmi
hamilelikde ananas zararlimi?
ben 2 gundur yiyorum hamileler icin cok iyi dediler
ama bugunde zararli diye duydum bilen varmi?

Kizlarr kv gidiyorum off giremicem nete bgnde anneme gittim dun agda yaptiktan snra simdide kv gidiyorum butun gorumceler toplanicakmis sizi cok ozledim dunden beri dunde dogru duzgun hic konusamadik opuyorum cok cok hepinizi

Kizlarr kv gidiyorum off giremicem nete bgnde anneme gittim dun agda yaptiktan snra simdide kv gidiyorum butun gorumceler toplanicakmis sizi cok ozledim dunden beri dunde dogru duzgun hic konusamadik opuyorum cok cok hepinizi

güle güle cnm !!! pazar günlerinin fazgeçilmezi aileler !!!!!!! kolay gelsin cnm kendine cici bak Allaha emanet ol cnm byby .....

selam kızlar dün geceden beri günüm zehir oldu sabah ta dahil başıma gelmeyen kalmadı sabahtan beri mutfağı temizliyorum ...
akşam yemek hzırlamak için mutfağa gitmiştim hayal mayal sanki çamaşır makinasının üstünden bir şey dolabın altına saklandı gibime geldi ilk yadırgadım herhalde açlıktan dedim hayal görüyorum tepsiyi mutfağa bıraktım içeri geldim oturdum sonra tekar gittim ana bir baktım ekmek yerde bir şey yemiş koymuş yere sonra eşime söyledim bakındık bişi göremedik snra benimki biraz bişiler gördü vallahi kocaman fare var dedi ayyyyyy eğer fareyse büyükse birde ben çıkarım bu evden dedim !!!!!
neyse evssahibi uyandırdım saat 11 di geldi neyse bkındılar ettiler meğer kedi girmiş eve rahatladım fareden bin kat iyidir sonuçta neyse çkaramadık sabah oldu ev sahibini çağırdım çıkardım küçk kediymiş ....neyse ki rahatladım temizledim geldim buraya..

pisi pisi mi girmiş, soğuktan üşümüştür yazıkkk

pisi pisi mi girmiş, soğuktan üşümüştür yazıkkk

evet tatlım evde köpeğim var beniim 5 yıldır bakıyorum ona!!! süs köpeği o bile anlamadı nasıl girdiğini salak benim köpek yaaa!

üşümüştür yada acıkmıştır cnm !!!!

evet tatlım evde köpeğim var beniim 5 yıldır bakıyorum ona!!! süs köpeği o bile anlamadı nasıl girdiğini salak benim köpek yaaa!

üşümüştür yada acıkmıştır cnm !!!!

hahahahha nasıl köpekmiş o yaa
bizim de iki tane kedimiz var, bir dişi bir erkek

kizlar bilen varmi
hamilelikde ananas zararlimi?
ben 2 gundur yiyorum hamileler icin cok iyi dediler
ama bugunde zararli diye duydum bilen varmi?

canım ben de buradan duydugum kadarıyla faydalı diye biliyorum.
mantıklı düşünürsek sulu tatlı bir meyvenin ne zararı olabilir ki?

bir kaç gündür ayrıntılı bakamamıştım ama şimdi görüyorum
illiuankam hamileeeeee... hayırlısı olsun kuzum... Sağlıkla kucağına al...

aman napiim bea?
kocam yok bugün, sabahtan beri alışveriş, çamaşır, gazeteler derken saat 3 olmuş..
şimdi yürücem biraz bakayım dedim kimler var kimler yok..

sen nassın inşallah

aman napiim bea?
kocam yok bugün, sabahtan beri alışveriş, çamaşır, gazeteler derken saat 3 olmuş..
şimdi yürücem biraz bakayım dedim kimler var kimler yok..

sen nassın inşallah
ayyy bende çamaşır attım bir makina daha yıkanacak var ütülenecek var amaaaa ben napıcam biliyormusun sahile gidicem yürümeye gelince yaparım akşama... birde geçen hafta kuzenim doğum yaptı onun hediyesini götürcez oraya da uğrayacağız yani... şimdi gelince ben beter gelirim bebek kokusunu burnuma çekmiş vaziyette gözüm dönmüş şekildeee...
hala regl olmadım duyurulur

aaa senin bat ne zamandı? hala regl olmadım derken???
test yapmıcak mıısn?

aaa senin bat ne zamandı? hala regl olmadım derken???
test yapmıcak mıısn?

yok be özgem bu ay korunduk eğer bu ay hamile çıkarsan hepinize korunun derim ben
14ü son gün mutlaka olmalısın demişti olmadım hala yarın arıcam yine gel dicek yine sinirlendimmmm şimdi...offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…