Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

testi paket yap eline ver sana sürprizim var de canım ayyyyyyyyyyy ölcem şimdi heyecandan heeeeeee ben heyecanlandım sanki ben yapacakmışım gibiiiiiiii

öyle yaptım,bu ne dedi önce,eski ovu.testi sandı galiba,sonra ben gülünce,aaaa dedi,kalktı yanıma geldi hemen,şimdi de yorumlara başladı...

yarın yemekte söyleyecektim ama,ortalık yerde tepkisini rahat veremez diye vazgeçtim,mesela bu yaptıklarını yapamazdı orda :)

haklısın canım şimdi içten ve samimi duygularla paylaşmış oldu senle birlikte meleğin öğrendi mi söyylediniz mi??? uyuyor mu yoksa..

heheyyyyyyy güldüm vallahii nededi cnm ???

dediğim gibi biz bu ay önemli günlerde çalışma yapamamıştık,ben de bundan dolayı bu ay kesin yok,kesin regl olucam filan diyordum sürekli,onları söylüyo şimdi,bugün ben kızı havaya atıp yakalıyodum,beni uyarmıştı dikkatli ol ne olur ne olmaz diye,haklı çıktı ya,onu söylüyo

evet anlıyorum canım .... tekrar Allah şimdiden sana ve bebeğine sağlık versin canım sıhhatle bir vazda doğurursun inşallah cnm ....
malum olmuş dmekki eşine ccnm .......çok güzell...

haklısın canım şimdi içten ve samimi duygularla paylaşmış oldu senle birlikte meleğin öğrendi mi söyylediniz mi??? uyuyor mu yoksa..

yok canım öğrenmedi henüz,bu akşam kv deydik,o da gündüz uykusunu uyuyamadı,daha saat 7 de başladı "evimizeee" diye tutturmaya,gelirken de arabada uyudu,ona söylemem şimdilik,uzun süre çevreden saklayacağım,açık verir cimcime.

evet anlıyorum canım .... tekrar Allah şimdiden sana ve bebeğine sağlık versin canım sıhhatle bir vazda doğurursun inşallah cnm ....
malum olmuş dmekki eşine ccnm .......çok güzell...

güzel dileklerin için çok sağol canım,inşallah sen de avatarındaki gibi olursun en kısa zamanda....

anlıyorum canım ....... haklısın tabiki!!!!!! hayırlısı olsun cnm kendine dikkat et bundan sonra ikinci daha tecrübeli olur derler ne yapacağını artık daha iyi bilirsin cnm benim....

İyi geceler kızlar

iyi geceler tatlım tatlı uykular Alaha emanet olun bitnem öpüyorum..........

inşallah melek...... tek dileiğim bebeğimin olması ve eşimin huzuru sağlığı !!!
bebeğim olursa bizim hayatımızda çok şey değişecek anlatılmaz bir şekilde hemde !!1inşallah rabbim verir....

anlıyorum canım ....... haklısın tabiki!!!!!! hayırlısı olsun cnm kendine dikkat et bundan sonra ikinci daha tecrübeli olur derler ne yapacağını artık daha iyi bilirsin cnm benim....
evet tecrübenin faydası olacağı kesin,ben şimdi hamilelik takvimi yapmaya çalışacağım,hep özeniyordum valla gördükçe,nasip oldu çok şükür

evet tecrübenin faydası olacağı kesin,ben şimdi hamilelik takvimi yapmaya çalışacağım,hep özeniyordum valla gördükçe,nasip oldu çok şükür

evet cnm haklısın !!! yap canım kullanıcı kontrol panelinden yapacaksın biliyor musun ??

ahhh ahh bende özeniyorum ve yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorm cnm .... yap cnıım ....

canım kendim için okuduğum dualara senin için devam edeceğim,inşallah rabbim tez zamanda erdirir muradına...

evet cnm haklısın !!! yap canım kullanıcı kontrol panelinden yapacaksın biliyor musun ??

ahhh ahh bende özeniyorum ve yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorm cnm .... yap cnıım ....

arkadaşların takviminin altında yazıyordu zaten,oluşturmak için tıklayın diye,ben de kendimi zor tutuyodum tıklamamak için,şimdi tıkladım işte :) darısı başına canım...

Kızlar az once adet oldum. Adetlerim çok çok sancılı geçer ama bugün birtek sol tarafımın agrısını cok daha fazla hisettim neden olmuş olabilir var mı bilgisi! Ustunede ıkı agrı kesıcı aldım umarım zararı olmaz bana ..yok mu bu saatte cvp vercek

Fistiklarrrr nasilsiniz... ???? Ben gezmelerdeyimm.. cok az girebiliyorumm.. hepinizi ozledimm bile... burada bebisler var.. kucagima aliyorumm seviyorumm.. darisi sana diyorlar..

Amin.. insallah.. (siz aklima geliyosunuz ) .. Allah'im isteyen herkese nasip etsin.. benim kocam gercekten cok hazir istiyor icim gidiyoo bebekler oynarken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…