yok be özgem bu ay korunduk eğer bu ay hamile çıkarsan hepinize korunun derim ben
14ü son gün mutlaka olmalısın demişti olmadım hala yarın arıcam yine gel dicek yine sinirlendimmmm şimdi...offf offf
selam kızlar nasılsınız? yeni hamişleri tebrik ediyorum kaçırdığım kim varsa. 2 gündür ağır bir grip geçiriyorum ateş öksürük ve burun akıntısı acilede gittim ama ne yazıkki hamile olduğum için hiç bir şey yapamadılaranca doğal yollardan bir şeyler yapmaya çalıştık. kimseyle öpüşmeyin kızlar ben artık önlemimi alıcam.çok kötü berbat 2 gün geçirdim :2: bu arada msa84 kontrole gittimi haberi olan var mı? takip edemedim 2 gün.
sağol canım bugün iyiyim çok şükür kocam sayesinde 2 gün çok güzel baktı bana vitamine boğdu resmen bir şey olmasın bize diyeçok geçmiş olsun.. ama üzülme zaten hamiş olmasan da ilaçların pek faydası olmuyor.
ne demişler ilaçla bir hafta ilaçsız 7 günde gecer
en iyisi bol bol dinlenmek, tekrar gecmiş olsun.
ben de yürüycem azcık, sonra görüşürüz
yaaa evet hatırladım..
bakalım kırmızılar gelsin mi diyim gelmesin mihamişlik sağlığına engel olmayacaksa inşallah gelmez kırmızıların
minikbebişim sen ne alemdesin, sesin soluğun cıkmıyo hiç..
kv geldi mi?
selam kızlar nasılsınız? yeni hamişleri tebrik ediyorum kaçırdığım kim varsa. 2 gündür ağır bir grip geçiriyorum ateş öksürük ve burun akıntısı acilede gittim ama ne yazıkki hamile olduğum için hiç bir şey yapamadılaranca doğal yollardan bir şeyler yapmaya çalıştık. kimseyle öpüşmeyin kızlar ben artık önlemimi alıcam.çok kötü berbat 2 gün geçirdim :2: bu arada msa84 kontrole gittimi haberi olan var mı? takip edemedim 2 gün.
dün akşam çok kötü tartıştık eşimle. bugün cesaret edip alamadı annesini. ya var ya delirecem bunlar yüzünden. eşimle aramız süper hiçbir problemimiz yok, annesi ve cadı ablası yüzünden çok sık tartışıyoruz. neyse gelemedi yaaa o da bişi :)
hu huuuuuu sekerleerrrr
evdeyim canim ya...esimle vakit öldürüyoruz
evdeyim canim ya...esimle vakit öldürüyoruzsen ne yapion
olsun yarın yaparsin canım acil misafir gelmediği sürece sıkıntı yok
Hayirli olsunnn :))) sizleri takip ediyorum ve cok mutlu oluyorum bu haberler le :) yeni hamissin bana da dua et kuzum bnde bebis istiyorum :) hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)kızlar az önce yaptım çizgim epey belirginleşmiş hamdolsun RABBİM sağsalim kucağımıza almayı da nasip etsin duanızı bekliyorum hayırlı akşamlaaarr
Eki Görüntüle 896727
kızlar az önce yaptım çizgim epey belirginleşmiş hamdolsun RABBİM sağsalim kucağımıza almayı da nasip etsin duanızı bekliyorum hayırlı akşamlaaarr
Eki Görüntüle 896727
Hayirli olsunnn :))) sizleri takip ediyorum ve cok mutlu oluyorum bu haberler le :) yeni hamissin bana da dua et kuzum bnde bebis istiyorum :) hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)
cidden test bağımlısı olduk biz, bak sen hala test yapıyorsun
stres yapma hiç, sağlıkla kucagına alacaksın inşallah
amiiiiiiiiiiinn inşaallah RABBİM sizlere de nasip etsin inşaallah
yok canım ondan değil aslında dr 2 gnde bir gel diyo bende 2 günde bir gitmeyim evde test yapıp,koyuluğuna göre gideceğim o yüzden,yoksa delik deşik olacağım
amiiiiiiiiiiinn inşaallah RABBİM sizlere de nasip etsin inşaallah
yok canım ondan değil aslında dr 2 gnde bir gel diyo bende 2 günde bir gitmeyim evde test yapıp,koyuluğuna göre gideceğim o yüzden,yoksa delik deşik olacağım
canım nasılsın? gittin mi kontrole ultrasona girdinmi?en son kan testin kaç çıktı?amiiiiiiiiiiinn inşaallah RABBİM sizlere de nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?