Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inş canımmm bu ay gelsin bebişilerimiz gari :)

Ben dün doktora gittiğim için artık mikmik yapabilirmişiz.. Dün 1 ay aradan sonra turnuvanın açılışını yaptık.. Hadi hayırlısı :)
Hadi gozun aydin olsun... bebis gelsin insallah...
Gunaydin bebegim
Ahahahaa.dun ben katilamamistim o muhabbete .
Ama mik.miki affetmedim
Canim sen daha iyisin demi.. dun evet katilamadin ama olsun.. mikmik afetmezzzz !!!
kız bizde eve geldik uyuduk direk sabah karşı karın ağrısı ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırmızıııııııııııııı
Ohhhh sukurler olsun... insallah rahatladin biraz.. bol bol gelsin kan iyice temizlensin icin.. kac gun sonra geldiler guzelim ???
Kirmizilardan sonra gelen mikmik fena olucak

İyi yapmissin kiz biz o kadar konustuk da noldu bak bisey yapamadik

Ayy bulanti degil ya kaynadi resmen midem. Haftasonu usuttum herhalde disardaydik hep. Okuma beni kizz azicik durulayim bahaneyle

Ben sana gwcmis olsun demistim o yazi ucmuss.
Tekrar yazim canim cokk gecmis olsunn.
Bu arada gobusunu gordum kizz.cok minikkk cikmiss.cok tatlisinizz

bende oldum dün bendeeeeee psiko hasret evrakçu nefesal ben lili gamze sanırım hemen hemen birbirimizi takipteyiz inşallah bu ay sıra bizlerdedir ve saymadığım diğer bütün kızlar dilek deniz elaam monbebe hepimiz hepimiz güzel haberler veririz günaydinlarrrrrrrrrrr bu aradaaaa

Canım mikmik e başladık ama bize 1-2 ay korunma var inşallah sonrasında haberleri verebilriim :)

Iyiyim monbebemmm bugunnn

Insallah cnm yaa.biriktik baya aylardir tik yok bu grupta hadi amaaa

Ben sana gwcmis olsun demistim o yazi ucmuss.
Tekrar yazim canim cokk gecmis olsunn.
Bu arada gobusunu gordum kizz.cok minikkk cikmiss.cok tatlisinizz

Canim tesekkur ederim

Evet yaa bebisim buyuyo ama gobusum yavas yavas buyuyo sanirim Allah en kisa zamanda hepinize nasib etsin

Bebeginle ilk doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice niceeee mutlu yarınların olsun Allah sizleri ayırmasın inşallah canım NİCE MUTLU YILLARA...............:119::119: :119: :119: :119:

ne güzel dilekler bunlar yaa, cnm benim çok teşekkür ederim. Seneye de birlikte kutlarız inşallah...
inş bitanemmm Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına lamayı nsip etsin tatlı bebişini :)

aminnnnnnnnnnnnn inş canımm inş hepimiz bu ay hamiş oluruz inş :)

Bebeginle ilk doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice niceeee mutlu yarınların olsun Allah sizleri ayırmasın inşallah canım NİCE MUTLU YILLARA...............:119::119: :119: :119: :119:

cnm çok teşekkür ederim, inşallah seneye hep beraber miniklerimizle kutlarız...

iyice temizlensin intikamım acı olacak monbebem

ayy valla yaaa çok mutlu olacağım hepimiz hamiş olalım inşallah

Kizz nazara geldim heralde dun hic bsey olmadi onu birak ben kafayi kaldiramadim.midem berbatti yeni kndime geliyorumm

Canimmm dogum gunun kutlu olsunn bi dahaki seneye bebisinle uflersin mumlari insallah :)
:) bizdede olmadı yaw
Gunaydinnnnnnnnnnnnnn kizlar............. nasilsiniz ???

Mikmikciler dondumu aramizaaa. ??? benim mac iptal oldu..
BizimDe mac iptal bu aksam ins hg bebekim :)
Iyi yapmışsın ben kendkmi ii hissetsem affetmezdimde nazar degdi bize felakaetti başımız okuduk ama fayda etmedi uyumusuz sonra
hayırlı günleriniz olsun :))) bu arada ben dün adet oldum...bugün çörekotuna başlıyorum Rabbim den herşeyin hayırlısını istiyorum :)))
Kuzucum gecmis olsun ins önümüzdeki aya gelmezler
Hafizani yerim senin ben

Bu aksam oluversin mikmik artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…