Hadi bakalim bu ay bizim ayimiz olsun canim.benimde kirmizilar bitti
Kiz rapora adimimi yadinnnn.cok guldum yaaaa.bazen benim elim klavyede size yaziyom ama ben normalde telden yaziyorum.
Patroniceye atmam ins. Bi gun.
Bebegim olcusu var netten bak olurmu ben tam bilmiyorum sayisini
Ben dün doktora gittiğim için artık mikmik yapabilirmişiz.. Dün 1 ay aradan sonra turnuvanın açılışını yaptık.. Hadi hayırlısı :)
Canim sen daha iyisin demi.. dun evet katilamadin ama olsun.. mikmik afetmezzzz !!!Gunaydin bebegim
Ahahahaa.dun ben katilamamistim o muhabbete .
Ama mik.miki affetmedim
Ohhhh sukurler olsun... insallah rahatladin biraz.. bol bol gelsin kan iyice temizlensin icin.. kac gun sonra geldiler guzelim ???kız bizde eve geldik uyuduk direk sabah karşı karın ağrısı ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırmızıııııııııııııı
İyi yapmissin kizbiz o kadar konustuk da noldu bak bisey yapamadik
Ayy bulanti degil ya kaynadi resmen midem. Haftasonu usuttum herhalde disardaydik hep. Okuma beni kizz azicik durulayim bahaneyle
evlim mutlum dur seni ben bi okuyayım
kıyamam ben sanaaaaa midesi mi bulanır mış benim kukuşumunnnnnn...
kız bizde eve geldik uyuduk direk sabah karşı karın ağrısı ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırmızıııııııııııııı
saol canım teşekkür ederim kızlar kür söylediler onu da denicem kocama da keçiboynuzu... Allahın izni ile gelen aya uykum olcak gerçekten ben çok uyumuştum bir öncekinde pc başında bile uyuyakaldım o derece yani...
bende oldum bugün bendeeee...
kızlar çalışma dönemleri arka arkaya haberlerde öyle olacak
Hadi gozun aydin olsun... bebis gelsin insallah...
Canim sen daha iyisin demi.. dun evet katilamadin ama olsun.. mikmik afetmezzzz !!!
Ohhhh sukurler olsun... insallah rahatladin biraz.. bol bol gelsin kan iyice temizlensin icin.. kac gun sonra geldiler guzelim ???
Kirmizilardan sonra gelen mikmik fena olucak
Iyiyim monbebemmm bugunnnHadi gozun aydin olsun... bebis gelsin insallah...
Canim sen daha iyisin demi.. dun evet katilamadin ama olsun.. mikmik afetmezzzz !!!
Ohhhh sukurler olsun... insallah rahatladin biraz.. bol bol gelsin kan iyice temizlensin icin.. kac gun sonra geldiler guzelim ???
bende oldum dün bendeeeeeepsiko hasret evrakçu nefesal ben lili gamze sanırım hemen hemen birbirimizi takipteyiz inşallah bu ay sıra bizlerdedir ve saymadığım diğer bütün kızlar dilek deniz elaam monbebe hepimiz hepimiz güzel haberler veririz günaydinlarrrrrrrrrrr bu aradaaaa
Ben sana gwcmis olsun demistim o yazi ucmuss.
Tekrar yazim canim cokk gecmis olsunn.
Bu arada gobusunu gordum kizz.cok minikkk cikmiss.cok tatlisinizz
Canim tesekkur ederim
Evet yaa bebisim buyuyo ama gobusum yavas yavas buyuyo sanirimAllah en kisa zamanda hepinize nasib etsin
inş bitanemmm Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına lamayı nsip etsin tatlı bebişini :)ne güzel dilekler bunlar yaa, cnm benim çok teşekkür ederim. Seneye de birlikte kutlarız inşallah...
bende oldum dün bendeeeeeepsiko hasret evrakçu nefesal ben lili gamze sanırım hemen hemen birbirimizi takipteyiz inşallah bu ay sıra bizlerdedir ve saymadığım diğer bütün kızlar dilek deniz elaam monbebe hepimiz hepimiz güzel haberler veririz günaydinlarrrrrrrrrrr bu aradaaaa
Bebeginle ilk doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice niceeee mutlu yarınların olsun Allah sizleri ayırmasın inşallah canım NİCE MUTLU YILLARA...............:119::119: :119: :119: :119:
bu fotoyla ilgili yorumlarınızı çok merak ediyorum :)
cnm çok teşekkür ederim, inşallah seneye hep beraber miniklerimizle kutlarız...
Canlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Seneye minişlerimizle hep birlikte kutlarız inşallahhhhh...İyi ki doğmuşum iyi ki sizi tanımışım :)
Canım mikmik e başladık ama bize 1-2 ay korunma var inşallah sonrasında haberleri verebilriim :)
günaydın canım, doğum günün kutlu olsun.
sağlıklı nice mutlu yıllara:128:
canım dogumgunun kutlu olsun mutlu ol ailecek İnsallah
iyice temizlensin intikamım acı olacak monbebemHadi gozun aydin olsun... bebis gelsin insallah...
:) bizdede olmadı yawKizz nazara geldim heraldedun hic bsey olmadi onu birak ben kafayi kaldiramadim.midem berbatti yeni kndime geliyorumm
Canimmm dogum gunun kutlu olsunnbi dahaki seneye bebisinle uflersin mumlari insallah :)
BizimDe mac iptal bu aksam ins hg bebekim :)Gunaydinnnnnnnnnnnnnn kizlar............. nasilsiniz ???
Mikmikciler dondumu aramizaaa. ???benim mac iptal oldu..
Iyi yapmışsın ben kendkmi ii hissetsem affetmezdimde nazar degdi bize felakaetti başımız okuduk ama fayda etmedi uyumusuz sonraIyiki dogdun canimm.Allah size huzurlu mutlu uzun omurler versin.bebisinde bi pit pit yapar dogum gununu kutkar artik bugun
Aynenn aynenn
Hasta olma cnm ya dicem ama bu soggukta zor gercekten.
Aksam kociste oyle bi izlenim verdi ama affetmedimm
Canim ya .uzulme sen.kv gercekten kusura bama ama cahilce hareketler yapiyor.ne oyle arkadan konusmalar felan.
Esin tavrini koyduysa biraz durulur belki cnm yaa.
Kuzucum gecmis olsun ins önümüzdeki aya gelmezlerhayırlı günleriniz olsun :))) bu arada ben dün adet oldum...bugün çörekotuna başlıyorum Rabbim den herşeyin hayırlısını istiyorum :)))
Hafizani yerim senin benkız rapor yazıyordur kadının adı nezahat ben yazmışım nefasal :))))) birde çıktı alıp dosyaya koyun dedim kız gülüyor noldu dedim nefesal yazmışsınız diyorrr
gamzem bilmişim ama denizli hatırladım ama acaba mı dedim
gamzem valla bende 3 ay kadar uzaktım ama çok şükür şimdi bir hafta belkide 5 gün sonra gelsin mikmik gitsin mikmik
bunun ölçüleri var mı??
bebişim yine ben sana yazarken sen bana yazdınn ama
kız senin o kv nin bacaklarını kırıcam o kadının beni deli ediyor nasıl insan bu yaaa... ne istiyor bilitormusun sağlam bir sopa gıcık deli etti beni valla almasın sanki onun alacağı şeye kaldın sen hayret bişey yaaaa dövcem onu dövcemmmm
kızzz ne güzek bende gecikme ile aranızdayım birkaç güne
bekle kuzum çıkma hava çok çok soğukkk...
aman kuzum üşütme ben kurtulamadım kaç gündür
Hadi gozun aydin olsun... bebis gelsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?