Kizz nazara geldim heraldekızlar şimdi adetimin birinci günü bugün hadi söyleyin neler yapmam lazım hamile kalmam için ciddiyim önerilerinizi alayım birde bitkisel tedavilerinizi duyayım hadi çalışın bana bugün
aynennnnnnnnnnn cnm aynennnnnnn...kızzzzzzzzzzz sen niye benim doğum günümü kutlamıyosun :)
evet bebeğim bugün d.günüm ama o kadar soğuk ki bebek yüzünden çıkamıyorum da mecbur kocişi beklicem :)
Yuppyy bazen formalj bazen formasiz atıyorum kendimi sahalara dun atamadim ama sanırım hasta oluyorum
çok sevindim canım...kv benim arkamdan dedikodu yapmış canım dün kulağıma geldi yıllardır hep duyuyodum hep içime atıyodum ama artık yeter dedim öğlen eşimi aradım yanıma gel konuşcaklarım var dedim:kadın kıskançlığından demiş ki zevk için bebek yaptılar,,bana güvenmesinle ben bakamm,benim annem künye ya da bilezik takcaktı ona bile la demiş sadece ünye yapacakmış hiç bi b..k yapmayacakmış..aman bi sürü cengame işte eşime hepsini dedim...o da bi güzel annesinin azından girip burnundan çıktı....
kızlar şimdi adetimin birinci günü bugün hadi söyleyin neler yapmam lazım hamile kalmam için ciddiyim önerilerinizi alayım birde bitkisel tedavilerinizi duyayım hadi çalışın bana bugün
kız rapor yazıyordur kadının adı neKukulogummm cok guzell bi haber.yuppiiii.
Rahat bi nefes alllmissindirr.
Anam bizde kirmizilara seviniyoss yaa bu nasil istir
gamzem bilmişim ama denizli hatırladım ama acaba mı dedimGelir benfe yaa ayyy ne güzel iste keske hep birlikte olabolseydik
Bn denizlide oturuyorum canim yaa cok uzağım size
:) ilk olan hep dogru
Güzel annisimiz nasılsın
Bebiskm Allahim huzurla sipanizla ve sağlıkla geçireceğiniz uzun yıllar nasip etsin
Hg canımcım
Hg canım günaydın
Çörek otu karışımı yap 2.gunu başlanıyor ama cok sevindim adetinjn gelmesine bende sahalardayim 1hafta uzak kalkmıştım bana uzaklik yaramıyor :))
bunun ölçüleri var mı??Hersey guzel olacak cnm Allah in izniylee.
Kizz dogum gununmu senin bugunnn
Kutlayalimmmm
Kukulogum bal corek otu karisimini yapabilirsinn.guzel bir kur.yumurtalari kalitelilestiriyormus
bebişim yine ben sana yazarken sen bana yazdınn amaaynennnnnnnnnnn cnm aynennnnnnn...kızzzzzzzzzzz sen niye benim doğum günümü kutlamıyosun :)
kız senin o kv nin bacaklarını kırıcam o kadının beni deli ediyor nasıl insan bu yaaa... ne istiyor bilitormusun sağlam bir sopa gıcık deli etti beni valla almasın sanki onun alacağı şeye kaldın sen hayret bişey yaaaa dövcem onu dövcemmmmçok sevindim canım...kv benim arkamdan dedikodu yapmış canım dün kulağıma geldi yıllardır hep duyuyodum hep içime atıyodum ama artık yeter dedim öğlen eşimi aradım yanıma gel konuşcaklarım var dedim:kadın kıskançlığından demiş ki zevk için bebek yaptılar,,bana güvenmesinle ben bakamm,benim annem künye ya da bilezik takcaktı ona bile la demiş sadece ünye yapacakmış hiç bi b..k yapmayacakmış..aman bi sürü cengame işte eşime hepsini dedim...o da bi güzel annesinin azından girip burnundan çıktı....
Gunaydinnn gamzemm.
Bende sahalara dondummm
bekle kuzum çıkma hava çok çok soğukkk...evet bebeğim bugün d.günüm ama o kadar soğuk ki bebek yüzünden çıkamıyorum da mecbur kocişi beklicem :)
Yuppyy bazen formalj bazen formasiz atıyorum kendimi sahalara dun atamadim ama sanırım hasta oluyorum
Gunaydinnnnnnnnnnnnnn kizlar............. nasilsiniz ???
Mikmikciler dondumu aramizaaa. ???benim mac iptal oldu..
Kizz nazara geldim heraldedun hic bsey olmadi onu birak ben kafayi kaldiramadim.midem berbatti yeni kndime geliyorumm
Gecmis olsun canimm .iyimisin simdi
Canimmm dogum gunun kutlu olsunnbi dahaki seneye bebisinle uflersin mumlari insallah :)
kızlar şimdi adetimin birinci günü bugün hadi söyleyin neler yapmam lazım hamile kalmam için ciddiyim önerilerinizi alayım birde bitkisel tedavilerinizi duyayım hadi çalışın bana bugün
evlim mutlum dur seni ben bi okuyayımKizz nazara geldim heraldedun hic bsey olmadi onu birak ben kafayi kaldiramadim.midem berbatti yeni kndime geliyorumm
Canimmm dogum gunun kutlu olsunnbi dahaki seneye bebisinle uflersin mumlari insallah :)
saol canım teşekkür ederim kızlar kür söylediler onu da denicem kocama da keçiboynuzu... Allahın izni ile gelen aya uykum olcak gerçekten ben çok uyumuştum bir öncekinde pc başında bile uyuyakaldım o derece yani...canım ben cok ne yapılır bilmiyorum adetliyken ama sonrası neler yapılırı daha önemli değil mi 10-20 günler arası gun aşırı diye biliyorum
İnsallah bu ay korunmicaksın dimi dua edicem senin için Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve bebiş versin sana diye sonrada hamileliğinde aaaa uykum var kızlar yazarsın bize hamileliğini dinleriz yani keyifle
hayırlı günleriniz olsun :))) bu arada ben dün adet oldum...bugün çörekotuna başlıyorum Rabbim den herşeyin hayırlısını istiyorum :)))
hayırlı günleriniz olsun :))) bu arada ben dün adet oldum...bugün çörekotuna başlıyorum Rabbim den herşeyin hayırlısını istiyorum :)))
kız rapor yazıyordur kadının adı nezahat ben yazmışım nefasal :))))) birde çıktı alıp dosyaya koyun dedim kız gülüyor noldu dedim nefesal yazmışsınız diyorrr
gamzem bilmişim ama denizli hatırladım ama acaba mı dedim
gamzem valla bende 3 ay kadar uzaktım ama çok şükür şimdi bir hafta belkide 5 gün sonra gelsin mikmik gitsin mikmik
bunun ölçüleri var mı??
bebişim yine ben sana yazarken sen bana yazdınn ama
kız senin o kv nin bacaklarını kırıcam o kadının beni deli ediyor nasıl insan bu yaaa... ne istiyor bilitormusun sağlam bir sopa gıcık deli etti beni valla almasın sanki onun alacağı şeye kaldın sen hayret bişey yaaaa dövcem onu dövcemmmm
kızzz ne güzek bende gecikme ile aranızdayım birkaç güne
bekle kuzum çıkma hava çok çok soğukkk...
aman kuzum üşütme ben kurtulamadım kaç gündür
Doğumgünün mü bugünnn... Rabbim sevdiklerinle uzun sağlıklı huzurlu bol gülücüklü seneler nasip etsin inşallah.. Annenin ellerinden öpmek istiyorum senin gibi bir güzel dünyaya getirdiği için..
canım doğu günün kutlu olsun eşinle bebeişlerinle inşallah..rabbim evinden huzur sağlı ve bereketi eksik etmesin...nice güzel yıllara inşallah minikbebiiişimmmm...
hamile olduğumuzu aynı dönemlerde öğrenmiştik ve sana bebeğimin arkadaşının annesi diyordum ben... sonra arkadaşım oldun... sonra çok iyi arkadaşım şimdi de kardeşimmmm...iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yerin bende ayrı biliyorsun bunu... kafam sıkışınca yanımda olan... bana hep destek olan... umudum kardeşimmm....
seni çok çok seviyorum... Allahım sana bebeğine eşine sağlık mutluluk huzur bol kazanç herşeyin en en iyisini versin canımsın benimmmmm
iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Minik bebisim... Joyeux anniversaire....Allah'im sana ve esine.. bebeginizle beraber yasayacaginiz huzurlu mutlu sevgi dolu gunler nasip etsin insallah....
Allah'im seni bizim basimizdan eksik etmesin.. guzel kalplimm..
Kizz nazara geldim heraldedun hic bsey olmadi onu birak ben kafayi kaldiramadim.midem berbatti yeni kndime geliyorumm
Iyiki dogdun canimm.Allah size huzurlu mutlu uzun omurler versin.bebisinde bi pit pit yapar dogum gununu kutkar artik bugun
Aynenn aynenn
Hasta olma cnm ya dicem ama bu soggukta zor gercekten.
Aksam kociste oyle bi izlenim verdi ama affetmedimm
Canim ya .uzulme sen.kv gercekten kusura bama ama cahilce hareketler yapiyor.ne oyle arkadan konusmalar felan.
Esin tavrini koyduysa biraz durulur belki cnm yaa.
Iyiki dogdun canimm.Allah size huzurlu mutlu uzun omurler versin.bebisinde bi pit pit yapar dogum gununu kutkar artik bugun
Aynenn aynenn
Hasta olma cnm ya dicem ama bu soggukta zor gercekten.
Aksam kociste oyle bi izlenim verdi ama affetmedimm
Canim ya .uzulme sen.kv gercekten kusura bama ama cahilce hareketler yapiyor.ne oyle arkadan konusmalar felan.
Esin tavrini koyduysa biraz durulur belki cnm yaa.
kızlaaar.herkese günaydın.
Minikbebişim doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun nice mutlu yıllara bebişinle eşinle inşallah.
Hadi bakalim bu ay bizim ayimiz olsun canim.benimde kirmizilar bitti
inş canımmm gelsin bebişlerimiz gari :)
Kiz rapora adimimi yadinnnn.cok guldum yaaaa.bazen benim elim klavyede size yaziyom ama ben normalde telden yaziyorum.
Patroniceye atmam ins. Bi gun.
Bebegim olcusu var netten bak olurmu ben tam bilmiyorum sayisini
Canlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Seneye minişlerimizle hep birlikte kutlarız inşallahhhhh...İyi ki doğmuşum iyi ki sizi tanımışım :)
kızlaaar.herkese günaydın.
Minikbebişim doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun nice mutlu yıllara bebişinle eşinle inşallah.
canımmmmmm doğum günün kutlu olsunnn tüm güzellikler seninle minik bebişinle ve ailenle olsun canımm :)
İyi yapmissin kizGunaydin bebegim
Ahahahaa.dun ben katilamamistim o muhabbete .
Ama mik.miki affetmedim
evlim mutlum dur seni ben bi okuyayım
kıyamam ben sanaaaaa midesi mi bulanır mış benim kukuşumunnnnnn...
kız bizde eve geldik uyuduk direk sabah karşı karın ağrısı ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırmızıııııııııııııı
saol canım teşekkür ederim kızlar kür söylediler onu da denicem kocama da keçiboynuzu... Allahın izni ile gelen aya uykum olcak gerçekten ben çok uyumuştum bir öncekinde pc başında bile uyuyakaldım o derece yani...
bende oldum bugün bendeeee...
kızlar çalışma dönemleri arka arkaya haberlerde öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?