Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Minik bebisim... Joyeux anniversaire.... Allah'im sana ve esine.. bebeginizle beraber yasayacaginiz huzurlu mutlu sevgi dolu gunler nasip etsin insallah....

Allah'im seni bizim basimizdan eksik etmesin.. guzel kalplimm..

kızlar şimdi adetimin birinci günü bugün hadi söyleyin neler yapmam lazım hamile kalmam için ciddiyim önerilerinizi alayım birde bitkisel tedavilerinizi duyayım hadi çalışın bana bugün
Kizz nazara geldim heralde dun hic bsey olmadi onu birak ben kafayi kaldiramadim.midem berbatti yeni kndime geliyorumm
aynennnnnnnnnnn cnm aynennnnnnn...kızzzzzzzzzzz sen niye benim doğum günümü kutlamıyosun :)

Canimmm dogum gunun kutlu olsunn bi dahaki seneye bebisinle uflersin mumlari insallah :)

Gunaydinnnnnnnnnnnnnn kizlar............. nasilsiniz ???

Mikmikciler dondumu aramizaaa. ??? benim mac iptal oldu..

evet bebeğim bugün d.günüm ama o kadar soğuk ki bebek yüzünden çıkamıyorum da mecbur kocişi beklicem :)

Iyiki dogdun canimm.Allah size huzurlu mutlu uzun omurler versin.bebisinde bi pit pit yapar dogum gununu kutkar artik bugun

Yuppyy bazen formalj bazen formasiz atıyorum kendimi sahalara dun atamadim ama sanırım hasta oluyorum

Aynenn aynenn
Hasta olma cnm ya dicem ama bu soggukta zor gercekten.
Aksam kociste oyle bi izlenim verdi ama affetmedimm

Canim ya .uzulme sen.kv gercekten kusura bama ama cahilce hareketler yapiyor.ne oyle arkadan konusmalar felan.
Esin tavrini koyduysa biraz durulur belki cnm yaa.

kızlar şimdi adetimin birinci günü bugün hadi söyleyin neler yapmam lazım hamile kalmam için ciddiyim önerilerinizi alayım birde bitkisel tedavilerinizi duyayım hadi çalışın bana bugün

canım ben cok ne yapılır bilmiyorum adetliyken ama sonrası neler yapılırı daha önemli değil mi 10-20 günler arası gun aşırı diye biliyorum
İnsallah bu ay korunmicaksın dimi dua edicem senin için Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve bebiş versin sana diye sonrada hamileliğinde aaaa uykum var kızlar yazarsın bize hamileliğini dinleriz yani keyifle

hayırlı günleriniz olsun :))) bu arada ben dün adet oldum...bugün çörekotuna başlıyorum Rabbim den herşeyin hayırlısını istiyorum :)))

Kukulogummm cok guzell bi haber.yuppiiii.
Rahat bi nefes alllmissindirr.
Anam bizde kirmizilara seviniyoss yaa bu nasil istir
kız rapor yazıyordur kadının adı nezahat ben yazmışım nefasal :))))) birde çıktı alıp dosyaya koyun dedim kız gülüyor noldu dedim nefesal yazmışsınız diyorrr

gamzem bilmişim ama denizli hatırladım ama acaba mı dedim

Çörek otu karışımı yap 2.gunu başlanıyor ama cok sevindim adetinjn gelmesine bende sahalardayim 1hafta uzak kalkmıştım bana uzaklik yaramıyor :))

gamzem valla bende 3 ay kadar uzaktım ama çok şükür şimdi bir hafta belkide 5 gün sonra gelsin mikmik gitsin mikmik
Hersey guzel olacak cnm Allah in izniylee.
Kizz dogum gununmu senin bugunnn
Kutlayalimmmm

Kukulogum bal corek otu karisimini yapabilirsinn.guzel bir kur.yumurtalari kalitelilestiriyormus
bunun ölçüleri var mı??

aynennnnnnnnnnn cnm aynennnnnnn...kızzzzzzzzzzz sen niye benim doğum günümü kutlamıyosun :)
bebişim yine ben sana yazarken sen bana yazdınn ama

kız senin o kv nin bacaklarını kırıcam o kadının beni deli ediyor nasıl insan bu yaaa... ne istiyor bilitormusun sağlam bir sopa gıcık deli etti beni valla almasın sanki onun alacağı şeye kaldın sen hayret bişey yaaaa dövcem onu dövcemmmm

Gunaydinnn gamzemm.
Bende sahalara dondummm

kızzz ne güzek bende gecikme ile aranızdayım birkaç güne

evet bebeğim bugün d.günüm ama o kadar soğuk ki bebek yüzünden çıkamıyorum da mecbur kocişi beklicem :)
bekle kuzum çıkma hava çok çok soğukkk...

Yuppyy bazen formalj bazen formasiz atıyorum kendimi sahalara dun atamadim ama sanırım hasta oluyorum

aman kuzum üşütme ben kurtulamadım kaç gündür

Ben dün doktora gittiğim için artık mikmik yapabilirmişiz.. Dün 1 ay aradan sonra turnuvanın açılışını yaptık.. Hadi hayırlısı :)

Kizz nazara geldim heralde dun hic bsey olmadi onu birak ben kafayi kaldiramadim.midem berbatti yeni kndime geliyorumm
Gecmis olsun canimm .iyimisin simdi

Canimmm dogum gunun kutlu olsunn bi dahaki seneye bebisinle uflersin mumlari insallah :)

Gunaydin bebegim
Ahahahaa.dun ben katilamamistim o muhabbete .
Ama mik.miki affetmedim

canımm ben çörektu kürü kullanmıştım ve o ay hamile kalabildimm ama kimyasaldı hayırlısı...ben faydası olduğuna inanıyorum adetinin 2.ç günü başlıyorsun eşinede keçiboynuzu kürünü öneririm canım ben bu ay ikisinide yapıcam inş hayırlısı :)

evlim mutlum dur seni ben bi okuyayım
kıyamam ben sanaaaaa midesi mi bulanır mış benim kukuşumunnnnnn...

kız bizde eve geldik uyuduk direk sabah karşı karın ağrısı ile uyandım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırmızıııııııııııııı
saol canım teşekkür ederim kızlar kür söylediler onu da denicem kocama da keçiboynuzu... Allahın izni ile gelen aya uykum olcak gerçekten ben çok uyumuştum bir öncekinde pc başında bile uyuyakaldım o derece yani...

hayırlı günleriniz olsun :))) bu arada ben dün adet oldum...bugün çörekotuna başlıyorum Rabbim den herşeyin hayırlısını istiyorum :)))

bende oldum bugün bendeeee...
kızlar çalışma dönemleri arka arkaya haberlerde öyle olacak

Hadi bakalim bu ay bizim ayimiz olsun canim.benimde kirmizilar bitti

Kiz rapora adimimi yadinnnn.cok guldum yaaaa.bazen benim elim klavyede size yaziyom ama ben normalde telden yaziyorum.
Patroniceye atmam ins. Bi gun.
Bebegim olcusu var netten bak olurmu ben tam bilmiyorum sayisini

Doğumgünün mü bugünnn... Rabbim sevdiklerinle uzun sağlıklı huzurlu bol gülücüklü seneler nasip etsin inşallah.. Annenin ellerinden öpmek istiyorum senin gibi bir güzel dünyaya getirdiği için..

canım doğu günün kutlu olsun eşinle bebeişlerinle inşallah..rabbim evinden huzur sağlı ve bereketi eksik etmesin...nice güzel yıllara inşallah minikbebiiişimmmm...

Minik bebisim... Joyeux anniversaire.... Allah'im sana ve esine.. bebeginizle beraber yasayacaginiz huzurlu mutlu sevgi dolu gunler nasip etsin insallah....

Allah'im seni bizim basimizdan eksik etmesin.. guzel kalplimm..

Canlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Seneye minişlerimizle hep birlikte kutlarız inşallahhhhh...İyi ki doğmuşum iyi ki sizi tanımışım :)

kızlaaar.herkese günaydın.

Minikbebişim doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun nice mutlu yıllara bebişinle eşinle inşallah.

hissediyorum teyzesi bikaç gündür. büyüdü ya miniş :) belki bugün daha net hissederim.

Canlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Seneye minişlerimizle hep birlikte kutlarız inşallahhhhh...İyi ki doğmuşum iyi ki sizi tanımışım :)

canımmmmmm doğum günün kutlu olsunnn tüm güzellikler seninle minik bebişinle ve ailenle olsun canımm :)

Gunaydin bebegim
Ahahahaa.dun ben katilamamistim o muhabbete .
Ama mik.miki affetmedim
İyi yapmissin kiz biz o kadar konustuk da noldu bak bisey yapamadik

Ayy bulanti degil ya kaynadi resmen midem. Haftasonu usuttum herhalde disardaydik hep. Okuma beni kizz azicik durulayim bahaneyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…