Gunaydin canim.nerelerdesin sen
Gamzemmm dun kulaklarin yanmadimi.. seni bekledimm.. ben gitim gelmisin..BizimDe mac iptal bu aksam ins hg bebekim :)
Bu aksam oluversin mikmik artık napalım
Heytttttttttt ! ccekilin psikomm geliiii...iyice temizlensin intikamım acı olacak monbebem
inş bebişim inş :):) bizdede olmadı yaw
BizimDe mac iptal bu aksam ins hg bebekim :)
Iyi yapmışsın ben kendkmi ii hissetsem affetmezdimde nazar degdi bize felakaetti başımız okuduk ama fayda etmedi uyumusuz sonra
Kuzucum gecmis olsun ins önümüzdeki aya gelmezler
Hafizani yerim senin ben
Bu aksam oluversin mikmik artık napalım
Gamzemmm dun kulaklarin yanmadimi.. seni bekledimm.. ben gitim gelmisin..
Senin niye olmadi.. Artik bu aksam !!
Heytttttttttt ! ccekilin psikomm geliiii...
mesaj alınmıştır halledilmiştir tamammmmsj kutun dolu cnm...bu bir uyarı mesajıdır :)
biz akşam hobbit izledik eve gelince de geç oldu zaten ben de yatarım dedim yattım uyuduminş bebişim inş :)
Iyiyim monbebemmm bugunnn
Insallah cnm yaa.biriktik baya aylardir tik yok bu grupta hadi amaaa
ben bu gazla üçüz doğururum he yaparım değil bak dikkat edin doğururum
tekiniz hakladım ya
Hahahaaaa... hadi bakalimm.. 3cuz 4cuz farketmez severiz biz..
Dun haberlerde gordunuz mu ??
Ciftin 2 cocuklari var 3ncu bebegi istemisler.. 3cuncu'de 3cuz olmus...
ayy bide !!
Dogumda bebegini kucagina alip fenalasip vefat eden 24 yasiinda ki baba !! off zor tutum kendimi allah'im sabir versin !!
burdayım canım,takip ediyorum sizi.
kırmızılar geldi dün.keyfim yok.ağrım çok.enerjim yok.arada yazıyorum böyle işte
keyfini getirecek bişeyler yap canım anlıyorum seni hemde çok iyi akşam sinemaya falan gidin ya da dışarda yemek yiyin ne bilim ya da arkadaşlarınızla takılın sana enerji verecek şeyler yapmaya çalış canım bu haftayı atlatmak için sonra yeni ayın heyecanı başlar zaten her ay bebişlerimiz bize daha çok yaklaşıyo bence bi de canımız sağolsun olmuyosa da..
keyfini getirecek bişeyler yap canım anlıyorum seni hemde çok iyi akşam sinemaya falan gidin ya da dışarda yemek yiyin ne bilim ya da arkadaşlarınızla takılın sana enerji verecek şeyler yapmaya çalış canım bu haftayı atlatmak için sonra yeni ayın heyecanı başlar zaten her ay bebişlerimiz bize daha çok yaklaşıyo bence bi de canımız sağolsun olmuyosa da..
evet canım haklısın biliyorum.yok ben teselli ettim kendimi bu teselli olmuş halim :)))
Akşam da düğün derneğe götürecek kocam.çok komikmiş.
Allahım hayırlısın versin.Ne yapalım.acıbadmde bir dr dan randevu aldım ona gidecem bu hafta.
Denemekte fayda var.Çalışmaya tedaviye duaya devam.Allah dilerse verir.
burdayım canım,takip ediyorum sizi.
kırmızılar geldi dün.keyfim yok.ağrım çok.enerjim yok.arada yazıyorum böyle işte
ben kayserideki acıbadme gidecem canım.kayseride oturuyorum.benim arkadaşımın dr u.çok memnunum dedi.gidecem bakalım.hayırlısı.canım hangi şehirdesin sen... ben beylikdüzündeki acıbademe gidiyorum memnunum doktorumdan hemde çok yakınsan git derim
ben kayserideki acıbadme gidecem canım.kayseride oturuyorum.benim arkadaşımın dr u.çok memnunum dedi.gidecem bakalım.hayırlısı.
İst e bir kere gelmiştim canım.bir haftalığına.onda da hergün beylikdüzünden geçmştim.:)
Gamzemmm dun kulaklarin yanmadimi.. seni bekledimm.. ben gitim gelmisin..
Senin niye olmadi.. Artik bu aksam !!
Heytttttttttt ! ccekilin psikomm geliiii...
gelmeseler olmazz.
Moralini bozma cnm.kirmizilar glince hepimiz oyle oluyoruz.
Biran once toparlan yeni calismalar icinn bebisimm.umutsuz olmak yokk
yani beylikdüzündeki küçük ama ben çok memnunum doktor içim gidiyorum zaten ben... inşallah iyi olur canım benim yaaaa... ne zaman boşlarsan ozaman oluyor kızlar
Sorma ya nazar degdi sanırım bize kocisle kafamizi kaldiramadik erkenden uyduk suanda bile hala başım ağrıyo okudum okutturdum ama hala atamadim üstumdeki ağırligi ya tüh hep gec kalıyorum mikmik muhabbetine tüh tam benlkk konularda en son yetisiyorum aksi gibi : ) ama bu aksam affetmicem kesinliklr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?