Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inş bebişim inş :)

Gamzemmm dun kulaklarin yanmadimi.. seni bekledimm.. ben gitim gelmisin..
Senin niye olmadi.. Artik bu aksam !!

Heytttttttttt ! ccekilin psikomm geliiii...

ben bu gazla üçüz doğururum he yaparım değil bak dikkat edin doğururum
tekiniz hakladım ya

msj kutun dolu cnm...bu bir uyarı mesajıdır :)
mesaj alınmıştır halledilmiştir tamammm

ben bu gazla üçüz doğururum he yaparım değil bak dikkat edin doğururum
tekiniz hakladım ya

Hahahaaaa... hadi bakalimm.. 3cuz 4cuz farketmez severiz biz..

Dun haberlerde gordunuz mu ??
Ciftin 2 cocuklari var 3ncu bebegi istemisler.. 3cuncu'de 3cuz olmus...

ayy bide !!
Dogumda bebegini kucagina alip fenalasip vefat eden 24 yasiinda ki baba !! off zor tutum kendimi allah'im sabir versin !!

ay yazık yaaa...Allah günahlarını affetsin, ailesine sabır versin. üçüz de çok zor yaaaaaa, kuzenimin ikizleri var kız çıldırıyor. diyo ki sanki sensörlü bunlar biri aglıyo yedirip yatırıyorum diğeri başlıyo

burdayım canım,takip ediyorum sizi.
kırmızılar geldi dün.keyfim yok.ağrım çok.enerjim yok.arada yazıyorum böyle işte

keyfini getirecek bişeyler yap canım anlıyorum seni hemde çok iyi akşam sinemaya falan gidin ya da dışarda yemek yiyin ne bilim ya da arkadaşlarınızla takılın sana enerji verecek şeyler yapmaya çalış canım bu haftayı atlatmak için sonra yeni ayın heyecanı başlar zaten her ay bebişlerimiz bize daha çok yaklaşıyo bence bi de canımız sağolsun olmuyosa da..

çok güzel demişsin canım ya.. Allah sağlık versin hem bişey diyim mi bebek olma ihtimali bile bat beklemeyi heyecanlandırıyor... benim bu iki ayın kabus gibiydi

evet canım haklısın biliyorum.yok ben teselli ettim kendimi bu teselli olmuş halim :)))
Akşam da düğün derneğe götürecek kocam.çok komikmiş.
Allahım hayırlısın versin.Ne yapalım.acıbadmde bir dr dan randevu aldım ona gidecem bu hafta.
Denemekte fayda var.Çalışmaya tedaviye duaya devam.Allah dilerse verir.

canım hangi şehirdesin sen... ben beylikdüzündeki acıbademe gidiyorum memnunum doktorumdan hemde çok yakınsan git derim

burdayım canım,takip ediyorum sizi.
kırmızılar geldi dün.keyfim yok.ağrım çok.enerjim yok.arada yazıyorum böyle işte

gelmeseler olmazz.
Moralini bozma cnm.kirmizilar glince hepimiz oyle oluyoruz.
Biran once toparlan yeni calismalar icinn bebisimm.umutsuz olmak yokk

canım hangi şehirdesin sen... ben beylikdüzündeki acıbademe gidiyorum memnunum doktorumdan hemde çok yakınsan git derim
ben kayserideki acıbadme gidecem canım.kayseride oturuyorum.benim arkadaşımın dr u.çok memnunum dedi.gidecem bakalım.hayırlısı.
İst e bir kere gelmiştim canım.bir haftalığına.onda da hergün beylikdüzünden geçmştim.:)

yani beylikdüzündeki küçük ama ben çok memnunum doktor içim gidiyorum zaten ben... inşallah iyi olur canım benim yaaaa... ne zaman boşlarsan ozaman oluyor kızlar

Gamzemmm dun kulaklarin yanmadimi.. seni bekledimm.. ben gitim gelmisin..
Senin niye olmadi.. Artik bu aksam !!

Heytttttttttt ! ccekilin psikomm geliiii...

Sorma ya nazar degdi sanırım bize kocisle kafamizi kaldiramadik erkenden uyduk suanda bile hala başım ağrıyo okudum okutturdum ama hala atamadim üstumdeki ağırligi ya tüh hep gec kalıyorum mikmik muhabbetine tüh tam benlkk konularda en son yetisiyorum aksi gibi : ) ama bu aksam affetmicem kesinliklr

gelmeseler olmazz.
Moralini bozma cnm.kirmizilar glince hepimiz oyle oluyoruz.
Biran once toparlan yeni calismalar icinn bebisimm.umutsuz olmak yokk

yok canım daha iyiyim.Allah beni ÜMİT'siz bırakmasın da bebiş gelir inşallah hayırlısıyla :)))

Senin tüpçünün ismi neydi??? Bir git bakalım bize de haber ver.İnşallah iyi sonuç alırsın.

yani beylikdüzündeki küçük ama ben çok memnunum doktor içim gidiyorum zaten ben... inşallah iyi olur canım benim yaaaa... ne zaman boşlarsan ozaman oluyor kızlar

Evet boşlamakta zor işte.Bir ay uyuşturucu mu kullansam.Benim kafamın boş olma ihtimali çok zor :)))
Senin dr ismi ne canım???
Benim görümcede tüp yaptırdı ist de olmadı.Bu sene bida yaptıracak burda.14 yıllık evli ((

gamzecim saati var bunun öğlen yemeğini yediğinde hazım dönemi bittimi insanın direk aklına akşama yapacakları geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…