Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kv faktörü ama şimdi daha iyim...bi de hastanede bir kadının annesi ölmüş feryatlarına da üzüldüm ağladım ya....

Gunaydin cnm.ah bu kv ler yaa.hep stres yaratiuolar.iyi olmana sevindim cnm simdi.takmamaya calis nolur.

günaydın canım... şimdi hastaneden aradılar.. test sonuçlarım gayet başarılı sorun yok darısı başına inşallah...

Cok guzel bi haber cnm.darisi tum hamislere ve ugrasanlara :)
ay inşallah bugün ben de öğrenirim herhalde...ay çok sevindim minişimiz iyi yaaa

hadi gözün aydın :) akşam nasıl geçti kv ile?

Bu haftayida savdikk ohh:)) yemek yedik biraz oturduk.sadwce kv vardi buna sukur.
Yine gelin diyo bende icimden cok merakliyim sanki felan diyorum.
Ayy ben halen alisamadim uc senelik evliyim
Sen naptin sonuclari aldinmi

günaydın kardeşimmmmmmmm...
regl oldum ben

günaydın nefesim
regl oldum ben

herkese sölicem bugün

sevgili kardeşim ben senden önce okuyup yazdım bile, ayy hadi iyi yaa rahatladık. tamamen sökülsünler de çalışmalar başlasın yeniden :)

Anladım canım o kadar büyütme gözünde herşeyi.. Sen çok kıymetlisin.. .Bebişin de öyle.. Hastane ortamı sağlam insanı da hasta ediyor zaten orda haklısın..

Günaydınnnnnnn nasılsınnn?

iyiyim cnm hatta bayağı keyifliyim sen nasılsın?

ee iyiymiş bi uyuzluk yapmamış ya. yok cnm ya öğleden sonra arayacam hastaneyi. laboratuvarda bi sorun var sanırım sonuçlar çıkmış ama geçmemiş sisteme. her şey yolundadır umarım, doğum günü hediyem o olacak onu bekliyorum :)

kızlar şimdi adetimin birinci günü bugün hadi söyleyin neler yapmam lazım hamile kalmam için ciddiyim önerilerinizi alayım birde bitkisel tedavilerinizi duyayım hadi çalışın bana bugün

sevgili kardeşim ben senden önce okuyup yazdım bile, ayy hadi iyi yaa rahatladık. tamamen sökülsünler de çalışmalar başlasın yeniden :)

iyiyim cnm hatta bayağı keyifliyim sen nasılsın?

Amannn Rabbim bozmasın inşallah daha iyi etsin... Ben de iyiyim şükürler olsun...

günaydın gamzemmm nasılsın bebeğimmm
regl oldum ben yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hatuna zor geliyor totosunu kaldırırsa bir öğlen yemeği yicez kendisi ile
Gelir benfe yaa ayyy ne güzel iste keske hep birlikte olabolseydik
amanın bana tembel demek haaa...:120::120:
gamzecim sen nerde oturuyorsun?
Bn denizlide oturuyorum canim yaa cok uzağım size
gamzeee denizlide mi desemmmmmmmmmm aydında mı desemmm ege de
:) ilk olan hep dogru
günaydın herkeşe....nasılsınız tatlışlar...
Güzel annisimiz nasılsın
Günaydınnnnnnnnnnnn
Bebiskm Allahim huzurla sipanizla ve sağlıkla geçireceğiniz uzun yıllar nasip etsin
Pazartesiyi atlatinca rahatladim ohhh.
Herkes iyidir insallah
Hg canımcım
dun yoğun bir gundu bakamadım hala neler oldu varmı hamilelik haberi halay çekmek istiyorumda
herkes nasıl iyimisiniz ne var ne yok nasılsınız dun bayağı kaynatmışsınız okumaya calısıcam

Hg canım günaydın

kızlar şimdi adetimin birinci günü bugün hadi söyleyin neler yapmam lazım hamile kalmam için ciddiyim önerilerinizi alayım birde bitkisel tedavilerinizi duyayım hadi çalışın bana bugün

Çörek otu karışımı yap 2.gunu başlanıyor ama cok sevindim adetinjn gelmesine bende sahalardayim 1hafta uzak kalkmıştım bana uzaklik yaramıyor :))

Hersey guzel olacak cnm Allah in izniylee.
Kizz dogum gununmu senin bugunnn
Kutlayalimmmm

Kukulogum bal corek otu karisimini yapabilirsinn.guzel bir kur.yumurtalari kalitelilestiriyormus

dün zeycanıma ne oldu ben neden bilmiyorum bana da deyin heleeeee

teşekkür ederim bebeğim ya valla hamile kalmış kadar sevnçliyim

çok sevindim canım...kv benim arkamdan dedikodu yapmış canım dün kulağıma geldi yıllardır hep duyuyodum hep içime atıyodum ama artık yeter dedim öğlen eşimi aradım yanıma gel konuşcaklarım var dedim:kadın kıskançlığından demiş ki zevk için bebek yaptılar,,bana güvenmesinle ben bakamm,benim annem künye ya da bilezik takcaktı ona bile la demiş sadece ünye yapacakmış hiç bi b..k yapmayacakmış..aman bi sürü cengame işte eşime hepsini dedim...o da bi güzel annesinin azından girip burnundan çıktı....

Gunaydinnn gamzemm.
Bende sahalara dondummm

önce sağlık sonra huzur ve mutluluk, şans,başarı, bebiş bu sene hepsi seninle olsun... iyi ki doğdun minikbebişşşşşşşşşş

Hersey guzel olacak cnm Allah in izniylee.
Kizz dogum gununmu senin bugunnn
Kutlayalimmmm

Kukulogum bal corek otu karisimini yapabilirsinn.guzel bir kur.yumurtalari kalitelilestiriyormus

evet bebeğim bugün d.günüm ama o kadar soğuk ki bebek yüzünden çıkamıyorum da mecbur kocişi beklicem :)

önce sağlık sonra huzur ve mutluluk, şans,başarı, bebiş bu sene hepsi seninle olsun... iyi ki doğdun minikbebişşşşşşşşşş

cnm benim çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. inşallahhhhhh bundan sonra da hep birlikte kutlarız d.günlerimizi

Doğumgünün mü bugünnn... Rabbim sevdiklerinle uzun sağlıklı huzurlu bol gülücüklü seneler nasip etsin inşallah.. Annenin ellerinden öpmek istiyorum senin gibi bir güzel dünyaya getirdiği için..

cnm benim çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. inşallahhhhhh bundan sonra da hep birlikte kutlarız d.günlerimizi

canım doğu günün kutlu olsun eşinle bebeişlerinle inşallah..rabbim evinden huzur sağlı ve bereketi eksik etmesin...nice güzel yıllara inşallah minikbebiiişimmmm...

hamile olduğumuzu aynı dönemlerde öğrenmiştik ve sana bebeğimin arkadaşının annesi diyordum ben... sonra arkadaşım oldun... sonra çok iyi arkadaşım şimdi de kardeşimmmm...iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yerin bende ayrı biliyorsun bunu... kafam sıkışınca yanımda olan... bana hep destek olan... umudum kardeşimmm....
seni çok çok seviyorum... Allahım sana bebeğine eşine sağlık mutluluk huzur bol kazanç herşeyin en en iyisini versin canımsın benimmmmm
iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…