kv faktörü ama şimdi daha iyim...bi de hastanede bir kadının annesi ölmüş feryatlarına da üzüldüm ağladım ya....
günaydın canım... şimdi hastaneden aradılar.. test sonuçlarım gayet başarılı sorun yok darısı başına inşallah...
ay inşallah bugün ben de öğrenirim herhalde...ay çok sevindim minişimiz iyi yaaa
hadi gözün aydın :) akşam nasıl geçti kv ile?
günaydın kardeşimmmmmmmm...
regl oldum ben
günaydın nefesim
regl oldum ben
herkese sölicem bugün
Anladım canım o kadar büyütme gözünde herşeyi.. Sen çok kıymetlisin.. .Bebişin de öyle.. Hastane ortamı sağlam insanı da hasta ediyor zaten orda haklısın..
Günaydınnnnnnn nasılsınnn?
Gunaydin cnm.ah bu kv ler yaa.hep stres yaratiuolar.iyi olmana sevindim cnm simdi.takmamaya calis nolur.
Cok guzel bi haber cnm.darisi tum hamislere ve ugrasanlara :)
Bu haftayida savdikk ohh:)) yemek yedik biraz oturduk.sadwce kv vardi buna sukur.
Yine gelin diyo bende icimden cok merakliyim sanki felan diyorum.
Ayy ben halen alisamadim uc senelik evliyim
Sen naptin sonuclari aldinmi
günaydın kardeşimmmmmmmm...
regl oldum ben
günaydın nefesim
regl oldum ben
herkese sölicem bugün
sevgili kardeşim ben senden önce okuyup yazdım bile, ayy hadi iyi yaa rahatladık. tamamen sökülsünler de çalışmalar başlasın yeniden :)
iyiyim cnm hatta bayağı keyifliyim sen nasılsın?
Gelir benfe yaa ayyy ne güzel iste keske hep birlikte olabolseydikgünaydın gamzemmm nasılsın bebeğimmm
regl oldum ben yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hatuna zor geliyor totosunu kaldırırsa bir öğlen yemeği yicez kendisi ile
Bn denizlide oturuyorum canim yaa cok uzağım sizeamanın bana tembel demek haaa...:120::120:
gamzecim sen nerde oturuyorsun?
:) ilk olan hep dogrugamzeee denizlide mi desemmmmmmmmmm aydında mı desemmm ege de
Güzel annisimiz nasılsıngünaydın herkeşe....nasılsınız tatlışlar...
Bebiskm Allahim huzurla sipanizla ve sağlıkla geçireceğiniz uzun yıllar nasip etsinGünaydınnnnnnnnnnnn
Hg canımcımPazartesiyi atlatinca rahatladim ohhh.
Herkes iyidir insallah
dun yoğun bir gundu bakamadım hala neler oldu varmı hamilelik haberi halay çekmek istiyorumda
herkes nasıl iyimisiniz ne var ne yok nasılsınız dun bayağı kaynatmışsınız okumaya calısıcam
kızlar şimdi adetimin birinci günü bugün hadi söyleyin neler yapmam lazım hamile kalmam için ciddiyim önerilerinizi alayım birde bitkisel tedavilerinizi duyayım hadi çalışın bana bugün
ee iyiymiş bi uyuzluk yapmamış ya. yok cnm ya öğleden sonra arayacam hastaneyi. laboratuvarda bi sorun var sanırım sonuçlar çıkmış ama geçmemiş sisteme. her şey yolundadır umarım, doğum günü hediyem o olacak onu bekliyorum :)
kızlar şimdi adetimin birinci günü bugün hadi söyleyin neler yapmam lazım hamile kalmam için ciddiyim önerilerinizi alayım birde bitkisel tedavilerinizi duyayım hadi çalışın bana bugün
bende sana yazdım kalp kalllbeeeeeeeee karşı derrrrrleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün zeycanıma ne oldu ben neden bilmiyorum bana da deyin heleeeee
teşekkür ederim bebeğim ya valla hamile kalmış kadar sevnçliyim
Gelir benfe yaa ayyy ne güzel iste keske hep birlikte olabolseydik
Bn denizlide oturuyorum canim yaa cok uzağım size
:) ilk olan hep dogru
Güzel annisimiz nasılsın
Bebiskm Allahim huzurla sipanizla ve sağlıkla geçireceğiniz uzun yıllar nasip etsin
Hg canımcım
Hg canım günaydın
Hersey guzel olacak cnm Allah in izniylee.
Kizz dogum gununmu senin bugunnn
Kutlayalimmmm
Kukulogum bal corek otu karisimini yapabilirsinn.guzel bir kur.yumurtalari kalitelilestiriyormus
Yuppyy bazen formalj bazen formasiz atıyorum kendimi sahalara dun atamadim ama sanırım hasta oluyorumGunaydinnn gamzemm.
Bende sahalara dondummm
önce sağlık sonra huzur ve mutluluk, şans,başarı, bebiş bu sene hepsi seninle olsun... iyi ki doğdun minikbebişşşşşşşşşş
Rica ederim güzel yürekli arkadaşımevet bebeğim bugün d.günüm ama o kadar soğuk ki bebek yüzünden çıkamıyorum da mecbur kocişi beklicem :)
cnm benim çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. inşallahhhhhh bundan sonra da hep birlikte kutlarız d.günlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?