Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nisantasindaymis canim banada uzak ama napim mecbur.simdilik cumartesi olarak aldim ama h.icine denk gelenlerde naparim bilmiyorum.calisirken zor olucak.evet yediklerine de karisiyomus kiz.esimin kuzenine karismamista onun arkadasina diyet vermis sunu ye bunu yeme felan kiz hamile kalmis.cok degisik biriymis.insallah gerek kalmaz canim benim artik bir bucuk sene oldu

biz opera ile buluşuyoruz
yimenk yicez

Aaaaa ne guzel kizzz.nasil tanicaksiniz birbirinisijj

Kahvalti yaparken biraz tv bakayim dedim mugede kaldim. Yaa kadinin birinin dogumdan sonra hastaneden cikarken cocugunu kacrmislaarr ayy cok uzuldum yaaa

Izleme bunlari canim yaa.etkilenirsinn bosverr.
Ben haberlerde izlemistim, benin kocis bana boyle bisey yapsalar varya onlari dunyanin obur ucuna gitseler bulurum biz onu ne zorluklarla yapmis olcazz diyo

canim o zaman arkadasin bebegin biyolojik annesi olmuyor ki :44: ven mi yanlış anladım ki
kısmen oluyor canım.Onun karnında büyüyor onun kanıyla yaşıyor.onun sütüyle besleniyor.Bir tek yumurta yok.miniminnacık gözle görülmeyen bir noktacık yok işte.
onu da fiziksel özellikleri anneye benzer kan grubu aynı olan bir donörden alıyorlarmış.Eşinin spermleriyle dölleyip kıza transfer ediyorlar.Maşallah bebişleri çok tatlı anneye babaya benzerliği de var.
bu arkadaşım da denizlili.çok güzel bir kız.bebişleride çok tatlı.şimdi kendiliğinden hamile kalmış tekrar.üstelik ikizleride bir yaşında.Normalde bazı anneler bu duruma üzülür ama.arkadaşım çok sevinmiş.Hiç tahmin etmediği için kendiliğinden hamile kalabileceğini.:))))
allahım vereceği zaman veriyor işte.bize de verir inşallah.

cok da tuzludur o şimdi offffffff offffffffffffff özel muayenehane tanınmış adam nişantaşında yer oy oy oy tüp yapsa bi 10000 ister heralde aşılama 4000 falan muayenesine kaç demiştin sen?

bakalım canım belki 3lü testte ya da daha önce gidersem dr belki o zaman söyler.. bir kaç haftaya belli olur inşallah... bakalım tahminler ne kadar tutacak nasıl olsa % 50 % 50 şansımız var

İnşallah sana da faydası dokunur canım dr un.Biz de geliriz o zaman :))

evet cumartesi olsun bencede yaa benim için uygun bi tarih verelim o gün buluşalım mutlaka mesela ocak ayı içinde bi cumartesi olabilir yani sizlere de uyarsa ortada bi yerde buluşabiliriz hem kafa dağıtırız hem birbirimizi tanımış oluruz diye düşünüyorum ayarlayalım mutlaka.

bana hep uyar kuşlarla da haberleşelim herkesin uygun olduğu tarih olsun ok?

kızlar benim yumurtalıklarım resmen iğne batar gibi acıyor ilk defa böyle bir adet yaşıyorum inanın geliyor kesilmedi de ama ağrısı bir garip

Gecmis olsun canim dikkat et kendine.
Kusme bizee.arada kayniyo bazen .bildirimde gelmiyo artikk.

cok da tuzludur o şimdi offffffff offffffffffffff özel muayenehane tanınmış adam nişantaşında yer oy oy oy tüp yapsa bi 10000 ister heralde aşılama 4000 falan muayenesine kaç demiştin sen?
Muayene 300 cnm.bizide zorlicak surekli git gel olursa.
Bi baslayalim bakalim sonrasi Allah kerim.

İnşallah sana da faydası dokunur canım dr un.Biz de geliriz o zaman :))

Insallah cnm.sehirdisindan gelenide cokmus.
Ben bi gidim de size haber veririm ne isticek ne dicekk

Gurbannnn olsunlar........... ne tatliii... ne guzel durmus oyle.. allah'im korusun... yaa bizede versin !!!

Amin canım.. inşallah en kısa sürede bu güzel mutluluğu sizde yaşarsınız... benimle kavga ediyor diyordum ya sola yat diye.. bana neden sola yatmak istediğini anlatmış galiba... artık böyle düşünüyorum ben... şimdiki çocuklar anne karnında bilmiş oluyorlar maşallah....

sağol cnm sana bişey sorucam ben atibiyotik kullanıyorum da 1 haftadan beri beyaz akıntım oluyor yani bende enfensyon mu vardıda şimdi onu söküyor bilgin varsa söylermisinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…