bu adamı bana annem önerdi kızzzzzzzzzzzzgeçen tv ye çıkmış sitesine bak muhakkak git dediydi anaaaaaaaaaaaaammm ismini yazınca aklıma geldi nerede bu adamın yeri biliyorum yemeğine kadar karışıyomuş galiba şunu yiceksin bunu yiceksin falan diye annem anlatıyodu yeri için teşvikiye yazıyo ama çok uzak bana yaaaaaaaa bende giderdim 2 ay sonra
biz opera ile buluşuyoruz
yimenk yicez
Kahvalti yaparken biraz tv bakayim dedim mugede kaldim. Yaa kadinin birinin dogumdan sonra hastaneden cikarken cocugunu kacrmislaarrayy cok uzuldum yaaa
kısmen oluyor canım.Onun karnında büyüyor onun kanıyla yaşıyor.onun sütüyle besleniyor.Bir tek yumurta yok.miniminnacık gözle görülmeyen bir noktacık yok işte.canim o zaman arkadasin bebegin biyolojik annesi olmuyor ki :44: ven mi yanlış anladım ki
sağlıklı olsun da cnm ama kız olacak gibi hissediyorum ya fotosunu ekler misin merak ettim cnm olur mu
Nisantasindaymis canim banada uzak ama napim mecbur.simdilik cumartesi olarak aldim ama h.icine denk gelenlerde naparim bilmiyorum.calisirken zor olucak.evet yediklerine de karisiyomus kiz.esimin kuzenine karismamista onun arkadasina diyet vermis sunu ye bunu yeme felan kiz hamile kalmis.cok degisik biriymis.insallah gerek kalmaz canim benim artik bir bucuk sene oldu
Aaaaa ne guzel kizzz.nasil tanicaksiniz birbirinisijj
Izleme bunlari canim yaa.etkilenirsinn bosverr.
Ben haberlerde izlemistim, benin kocis bana boyle bisey yapsalar varya onlari dunyanin obur ucuna gitseler bulurum biz onu ne zorluklarla yapmis olcazz diyo
Hangisine grinin 50 tonunami
canım ayarla sen işlerini bir dahaki sefere ortak bir yerde görüşürüz dilketinimde istiyor hatta cumartesi günü olmaz mı???
öğlene kadar çalışıyor o sonrasında da biz görüşürüz hatta başka katılmak isteyenler olursa onlarla da
canım ya ben dün demiştim ama yine diyim maşşalhh birde cinsiyetini öğrensek çok merak ediyorum cinsiyetlerini dün monbebem tahmin etti ama bakalım
tamam canım ekleyince söylerim...
Bizim yumuslar zirhlarini giymis kiz izin vermiyolsrr.gelen sposlari taramali tufekle katlediyolar sanirsam.
Milletinkiler yapistimi birakmiyo
Halit firat erden die biri canim.bizede esimin kuzeni tavsiye etti.
Onlarda bi suru yere gitmisti iki yil olmadi sebepsiz dendi.sonra bu tupcu amcama gitmisler.
Ben 4 ocaga randevu alabildim.hayirlisiyla bi gitseydimm.sebepsiz demek beni gicik ediyo.varsa bisey cikarsin ortaya.ona gore yolumu cizerim.
Sende acibadem demisin, iyi doktor varsa git canim .belki farkli bir tedavi felan uygular.
canım ayarla sen işlerini bir dahaki sefere ortak bir yerde görüşürüz dilketinimde istiyor hatta cumartesi günü olmaz mı???
öğlene kadar çalışıyor o sonrasında da biz görüşürüz hatta başka katılmak isteyenler olursa onlarla da
canım ya ben dün demiştim ama yine diyim maşşalhh birde cinsiyetini öğrensek çok merak ediyorum cinsiyetlerini dün monbebem tahmin etti ama bakalım
evet cumartesi olsun bencede yaa benim için uygun bi tarih verelim o gün buluşalım mutlaka mesela ocak ayı içinde bi cumartesi olabilir yani sizlere de uyarsa ortada bi yerde buluşabiliriz hem kafa dağıtırız hem birbirimizi tanımış oluruz diye düşünüyorum ayarlayalım mutlaka.
Gecmis olsun canim dikkat et kendine.hoşbulduk cnm hafta sonu memlekete gitmiştik geldiğimde yani dün yazdım kimsecikler yazmadı moralim bozuldu kimse beni özlememiş diye oysaki ben sizi çok özledimm soğuk almışım rahatsızım cnm sen nasılsın iyi misinnn
Muayene 300 cnm.bizide zorlicak surekli git gel olursa.cok da tuzludur o şimdi offffffff offffffffffffff özel muayenehane tanınmış adam nişantaşında yer oy oy oy tüp yapsa bi 10000 ister heralde aşılama 4000 falan muayenesine kaç demiştin sen?
İnşallah sana da faydası dokunur canım dr un.Biz de geliriz o zaman :))
Gurbannnn olsunlar........... ne tatliii... ne guzel durmus oyle.. allah'im korusun... yaa bizede versin !!!
maşallah işallah minişini kucağinada alırsın cnm darısıda bize
Gecmis olsun canim dikkat et kendine.
Kusme bizee.arada kayniyo bazen .bildirimde gelmiyo artikk.
Muayene 300 cnm.bizide zorlicak surekli git gel olursa.
Bi baslayalim bakalim sonrasi Allah kerim.
Insallah cnm.sehirdisindan gelenide cokmus.
Ben bi gidim de size haber veririm ne isticek ne dicekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?