Gunaydnnn kzlarrr serap abla bebissss coook dadluuu
sağol cnm sana bişey sorucam ben atibiyotik kullanıyorum da 1 haftadan beri beyaz akıntım oluyor yani bende enfensyon mu vardıda şimdi onu söküyor bilgin varsa söylermisinnn
Slmmmm kizlarrrrrr
Serap ablammm masallah kuzucuga rabbim korusun yawrularimizi
masallah canim
Kendisi karninda tasimis herseyi yasamis daha ne olsun yahukısmen oluyor canım.Onun karnında büyüyor onun kanıyla yaşıyor.onun sütüyle besleniyor.Bir tek yumurta yok.miniminnacık gözle görülmeyen bir noktacık yok işte.
onu da fiziksel özellikleri anneye benzer kan grubu aynı olan bir donörden alıyorlarmış.Eşinin spermleriyle dölleyip kıza transfer ediyorlar.Maşallah bebişleri çok tatlı anneye babaya benzerliği de var.
bu arkadaşım da denizlili.çok güzel bir kız.bebişleride çok tatlı.şimdi kendiliğinden hamile kalmış tekrar.üstelik ikizleride bir yaşında.Normalde bazı anneler bu duruma üzülür ama.arkadaşım çok sevinmiş.Hiç tahmin etmediği için kendiliğinden hamile kalabileceğini.:))))
allahım vereceği zaman veriyor işte.bize de verir inşallah.
Hmm kuzenimde pdr mezunu onu okuyo cok begenmis hayya bazi yerlerjni söylüyor bana anlatıyor aen geldin aklıma diye bebekle ilgili bi okay geciyormus onu anlatmıştıevet kuzucum almıştım ben bir psikiyatristin gizli el defteri ve tac mahali okuyorum bitsin onu okucam
Neden olmasın kiz walla olabilir bizim sebebimizde grinjn elli tonu derizgrinin elli tonuyla hamile kalırız belki :))
hb canim benim buralardayim okuyorum sadece bi türlü adapte olamadım bugün iyi değilim hic
hb canim benim buralardayim okuyorum sadece bi türlü adapte olamadım bugün iyi değilim hic
içim sıkılıyor canım bilmiyorum bugün böyle
Antibiyotigi ne icin kullaniyosun cnm akinti icinmi.
Ben gecen ay kullandim antibiyotik fitille birlikte.onlar akintimi biraz artirmisti ama cok degildi yinede.
Hicranim hosgeldin nerdesin
hg cnm.....................
kim hamiş canım tebrik edrim darısı isteyen herkesin başınaAtes olcme topiginde hamisimiz var...
darisi bize artik !!
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn gerciii öğlennnn olmussss tünaydınnnnn :) :) :) nasılsınızzz kızlarrrr
hg cnm.....................
hg iyiyz cnm siz nasılsınız
Eki Görüntüle 898773
teyzeler biz geldikkk[/QUOT
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?