Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşbuldukkk canlarımm cok sukurr ben ıyıyım sızlerrr nasılsınızzz hicranımmm sen nasılsın sankı keyıfsız gıbısın

grip olmuşum cnm ya kötüyüm mutfakta bulaşıklar öyle duruyor evimiz sobalı bulaşık makinam var kurabilecek yer yok canım sıkılıyor ya

hb canim benim buralardayim okuyorum sadece bi türlü adapte olamadım bugün iyi değilim hic
Bisey mi oldu yoksa sadece bugun keyifsiz mi uyandin.Soyle yap bak.bebisinle ilgili hayaller kur.hatta bebe yetistirme ile ilgili bir kitap al biran once okumaya baslaOna muzik dinlet .
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn gerciii öğlennnn olmussss tünaydınnnnn :) :) :) nasılsınızzz kızlarrrr
Hosgeldin taze annis.iyiyiz sen nasilsinnn
cnm 20 kasımda rhm fil çektirdim 1 aralıkta lekelenme oldu dr enfeksyon olabilir dedi antiyobitik verdi 3 çeşit verdi ağizdan alınan hap verdi
Doktorun yakinsa veya arayabiliyosan sor istersen canim

Icime dokundu iste hemsehrim
içim sıkılıyor canım bilmiyorum bugün böyle

Kıyamam ya değişik bişiler yap barik yaa acilirwin

öyle yaparım olmazsa sağol cnm

evet bugün pek bi keyifsizim canim ya
ahhh cnaımmm benımm yaaa keyıflennn canımm oyle can sıkıntısıylaa oturmaaa
grip olmuşum cnm ya kötüyüm mutfakta bulaşıklar öyle duruyor evimiz sobalı bulaşık makinam var kurabilecek yer yok canım sıkılıyor ya
oyyy canımm benımm yaaa cok gecmıs olsun. sansa bak ya makna var ama kurulcak yer yok . bende zor kalktım ya uyusam uyucam dahaa

hoşbuldukk canımm benımm cok sukurr bende ıyıyım :):)

himm ilk zamanlar burayada yaziyordu ozkok hayırlı olsun tekrar canım hatirliyo musun regl olursam bende baslicam ates olcmeye demistim reglime cook vardı sende şimdiden ölçmeye basla demistin

Havadan mi ne bugün böyle

Evet evet... Ahhhhhhhhh darisi basima diye diye 4 ay gecti masallah !!!

ayyyy serappppp Allah nazarlardan saklasın çok güzel

Slmmmm kizlarrrrrr

Serap ablammm masallah kuzucuga rabbim korusun yawrularimizi

Cok tatli canim yaa Allah bagislasimn.
Allah bizlerede nasip etsin.
Album olustur .ayy cokk guzelll

Gunaydnnn kzlarrr serap abla bebissss coook dadluuu

masallah canim Rabbim nazarlardan saklasin
bende isterim resim mi olsun insallah
bu sefer gitdigimde alicam resmini bebegimin insallah
sagsalim olsunlar sagsalim kucagimiza alalim
Rabbim isteyen herkese nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepinize teşekkür ediyoruz teyzeleri.... inşallah sizinkilerde böyle olacak.. Allah'ım sizlere de inşallah bebiş verecek..

Kizlar... suan minik bebisimm.. cok guzel bir pasta kesmekte...
Ustundede iyiki dogdun guzel anne yaziyor !!!

sağol cnm napalım işte öyle mutfagın bi köşesinde duruyor ben yıkıyorum bulaşıklar sinir oluyorum ya olmasa bu kadar sorun olmayacak yoktur diyip kendim yapcam ama var yinede ben yapıyorum mutfakta çok soğuk yemek yapılması gerek bulaşık yıkanması lazım am hiç yapasım yokkk yemeğini ye tekrar uyu cnm yoksa yorgun düşersin sağlıklı şeyleri yemeye çalış cnm olur mu bebişin içinn

doğumgünün kutluu olsunnn canımm benımmmmm nicee en guzell senelere evladın ve sevdıklerınle ve bızımle beraberrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…