evet bugün pek bi keyifsizim canim ya
hoşbuldukkk canlarımm cok sukurr ben ıyıyım sızlerrr nasılsınızzz hicranımmm sen nasılsın sankı keyıfsız gıbısın
Bisey mi oldu yoksa sadece bugun keyifsiz mi uyandin.Soyle yap bak.bebisinle ilgili hayaller kur.hatta bebe yetistirme ile ilgili bir kitap al biran once okumaya baslaOna muzik dinlet .hb canim benim buralardayim okuyorum sadece bi türlü adapte olamadım bugün iyi değilim hic
Hosgeldin taze annis.iyiyiz sen nasilsinnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn gerciii öğlennnn olmussss tünaydınnnnn :) :) :) nasılsınızzz kızlarrrr
Doktorun yakinsa veya arayabiliyosan sor istersen canimcnm 20 kasımda rhm fil çektirdim 1 aralıkta lekelenme oldu dr enfeksyon olabilir dedi antiyobitik verdi 3 çeşit verdi ağizdan alınan hap verdi
Icime dokundu iste hemsehrimBen anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum
Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak
Bana ANNE demesini istiyorum
Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?
Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim
Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme.....
içim sıkılıyor canım bilmiyorum bugün böyle
Bisey mi oldu yoksa sadece bugun keyifsiz mi uyandin.Soyle yap bak.bebisinle ilgili hayaller kur.hatta bebe yetistirme ile ilgili bir kitap al biran once okumaya baslaOna muzik dinlet .Hosgeldin taze annis.iyiyiz sen nasilsinnnDoktorun yakinsa veya arayabiliyosan sor istersen canim
birşey olmadı canım aslinda
kim hamiş canım tebrik edrim darısı isteyen herkesin başına
sen neler yapion yumi yum geldi mii
ahhh cnaımmm benımm yaaa keyıflennn canımm oyle can sıkıntısıylaa oturmaaaevet bugün pek bi keyifsizim canim ya
oyyy canımm benımm yaaa cok gecmıs olsun. sansa bak ya makna var ama kurulcak yer yokgrip olmuşum cnm ya kötüyüm mutfakta bulaşıklar öyle duruyor evimiz sobalı bulaşık makinam var kurabilecek yer yok canım sıkılıyor ya
Bisey mi oldu yoksa sadece bugun keyifsiz mi uyandin.Soyle yap bak.bebisinle ilgili hayaller kur.hatta bebe yetistirme ile ilgili bir kitap al biran once okumaya baslaOna muzik dinlet .Hosgeldin taze annis.iyiyiz sen nasilsinnnDoktorun yakinsa veya arayabiliyosan sor istersen canim
himm ilk zamanlar burayada yaziyordu ozkok hayırlı olsun tekrar canım hatirliyo musun regl olursam bende baslicam ates olcmeye demistim reglime cook vardı sende şimdiden ölçmeye basla demistin
Yarin başlıyor 10.gunum ama ben 16.gun yumurtluyorum bu hafta kıymetli bizim icin :))sen neler yapion yumi yum geldi mii
ohh ohh taraftar cossun kupalari alalimm
himm ilk zamanlar burayada yaziyordu ozkok hayırlı olsun tekrar canım hatirliyo musun regl olursam bende baslicam ates olcmeye demistim reglime cook vardı sende şimdiden ölçmeye basla demistin
Havadan mi ne bugün böyle
ayyyy serapppppAllah nazarlardan saklasın çok güzel
Slmmmm kizlarrrrrr
Serap ablammm masallah kuzucuga rabbim korusun yawrularimizi
Cok tatli canim yaa Allah bagislasimn.
Allah bizlerede nasip etsin.
Album olustur .ayy cokk guzelll
Gunaydnnn kzlarrr serap abla bebissss coook dadluuu
masallah canimRabbim nazarlardan saklasin
bende isterim resim mi olsun insallah
bu sefer gitdigimde alicam resmini bebegimin insallah
sagsalim olsunlar sagsalim kucagimiza alalim
Rabbim isteyen herkese nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kendisi karninda tasimis herseyi yasamis daha ne olsun yahu
Hmm kuzenimde pdr mezunu onu okuyo cok begenmis hayya bazi yerlerjni söylüyor bana anlatıyor aen geldin aklıma diye bebekle ilgili bi okay geciyormus onu anlatmıştı
Neden olmasın kiz walla olabilir bizim sebebimizde grinjn elli tonu deriz)
Allajima emanet masallah sağlıkla al kucağına sipa yaa nasilda güzel
ahhh cnaımmm benımm yaaa keyıflennn canımm oyle can sıkıntısıylaa oturmaaa
oyyy canımm benımm yaaa cok gecmıs olsun. sansa bak ya makna var ama kurulcak yer yok. bende zor kalktım ya uyusam uyucam dahaa
hoşbuldukk canımm benımm cok sukurr bende ıyıyım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?