Eki Görüntüle 898773
teyzeler biz geldikkk[/QUOT
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
amanınnnnnnnnnnn yerimmmm ben onuuuu yaaa maşallahhhhh rabbim kucagınıza almayı nasıpp etsınn canımm benımm
Amin canım teşekkürler... darısı hepinizin başına inşallah....
Kizlar... suan minik bebisimm.. cok guzel bir pasta kesmekte...
Ustundede iyiki dogdun guzel anne yaziyor !!!
canımm benımm ya Allah yardıncın olsun hele bu sogukta. ama sobanın ısıtmasıdaa bı harıkaaa yaaaa. daha 12de kalktımm canımm :) saol canım benım aynen saglıklı seyler yemeye calısıyorum canımm ınsallah bebısım bu seferr tutunucak annesınesağol cnm napalım işte öyle mutfagın bi köşesinde duruyor ben yıkıyorum bulaşıklar sinir oluyorum ya olmasa bu kadar sorun olmayacak yoktur diyip kendim yapcam ama var yinede ben yapıyorum mutfakta çok soğuk yemek yapılması gerek bulaşık yıkanması lazım am hiç yapasım yokkk yemeğini ye tekrar uyu cnm yoksa yorgun düşersin sağlıklı şeyleri yemeye çalış cnm olur mu bebişin içinn
Az sonra geliyorum kızlar....
Monbebemmm olacak olacak
Amin canım teşekkürler... darısı hepinizin başına inşallah....
amiiiiinnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm
canımm benımm ya Allah yardıncın olsun hele bu sogukta. ama sobanın ısıtmasıdaa bı harıkaaa yaaaa. daha 12de kalktımm canımm :) saol canım benım aynen saglıklı seyler yemeye calısıyorum canımm ınsallah bebısım bu seferr tutunucak annesıne
tmmm canımm cok ozletmeee kendınıı
Ben geldimmmm:122::122::122: kocam yemege geldi bnde bi cay bardagi limona tuz dokup ictim:120::120::120: icerken cok iyi geldi de simdi rahatsz etti sankii..ayy cok dengesiz oldum yaaa:111::111::111:
Siz nasilsiniz kizlaaaarr
Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum
Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak
Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum
Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?
Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim
Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme.....
Sana bundan sonra süpriz yumurtam dicem bide messenger var facen direk ekrankma düşüyor faceden gelen mesajlar :) şaşırttin beniSupriz !!
hepinize teşekkür ediyoruz teyzeleri.... inşallah sizinkilerde böyle olacak.. Allah'ım sizlere de inşallah bebiş verecek..
Ben geldimmmm:122::122::122: kocam yemege geldi bnde bi cay bardagi limona tuz dokup ictim:120::120::120: icerken cok iyi geldi de simdi rahatsz etti sankii..ayy cok dengesiz oldum yaaa:111::111::111:
hosgeldınnnn canımmmm nasılsınn. ne için ıctın kı lımonu canımBen geldimmmm:122::122::122: kocam yemege geldi bnde bi cay bardagi limona tuz dokup ictim:120::120::120: icerken cok iyi geldi de simdi rahatsz etti sankii..ayy cok dengesiz oldum yaaa:111::111::111:
sağol cnm işlah tutunur cnm daha önce düşük mü yaptın :26::26:
Ayy yok dun aksam da masal oldu bugunde olmaz boyle gidrrse. Nazar degdi banageçer geçer canım akşama bir şeyin kalmaz inşallah....
hg cnm biz iyiyiz sen nasılsın cnm
hosgeldınnnn canımmmm nasılsınn. ne için ıctın kı lımonu canım
ewet canımmm düşük yaptım
hosgeldınnnn canımmmm nasılsınn. ne için ıctın kı lımonu canım
ewet canımmm düşük yaptım
Yarin başlıyor 10.gunum ama ben 16.gun yumurtluyorum bu hafta kıymetli bizim icin :))
ne yapaıl canımm hayırlısı boyleymıss. aminnnn canımm benımm ınsallahhhhcanım benim çok üzüldüm işalah bebişini kucağına almayı nasip eder rabbimmm
Yaaa ben cok severim limonu normalde tuzlayip yiyodum bugun de sıkıp iceyim dedim ayy anlatrken bile midem kalkti kizz:120::120::120::120:
Ayy yok dun aksam da masal oldu bugunde olmaz boyle gidrrse. Nazar degdi bana
Bende iyi olmaya calisiyorum canimm
hadi bakalım rastgele yumoşuna söyle nazlanmasın fazla naz gamzeyi usandırır
nazar değil şekerim yemek yapmaman gerekiyor... ondan olmuyordur..
Aa ondan mi diyosunnbugun istesem de yapamam zaten esim tavuk istiyomus ben yapamam onu midem kaldirmiyo. Gelince o yapcak yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?