Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aman yaninda fazla yazma da yasak koymasin bende sevindim senin adına

Bügünde yazarım canım yarından itibaren götürecekmiş dükkana sanki laptop yok dükkanda bende vermem dedim ama götürecek herhalde ondan izin verir bugündenyazmama canım sapık canım bende sevindim gerçek ismini verme diyor tanıdık manıdık çıkar birde diyor

Tamam canim sicak tutuyorum zaten kocis mesaide gelsin surdurym canim

Tamam canım !benim eşimizde beli çok ağrır mentollü bir masaj yağı var onu sürüyorum havlu koyuyorum ertesi güne iyi oluyor ama en sevmediğim şey herseferinde çarşaf değiştirmek

hahaaa alem bu erkekler benim kide bu kadar sık yazdigimi bilmiyor arkadaşlarım olduğunu bilmiyor teli elime alinca ne yapion yine garilar kulubunde misin dioo evet diyorum eehh yazdigimi da anliyordur

:güldürdün beni kıs ! Anlıyordur tatbiki aman tek meşalemiz burası onada yasak koymasınlar gariiimturşumuzu kuracak halleri yokyaa

Tamam canım !benim eşimizde beli çok ağrır mentollü bir masaj yağı var onu sürüyorum havlu koyuyorum ertesi güne iyi oluyor ama en sevmediğim şey herseferinde çarşaf değiştirmek
Ayy dogru dedin bende olsam sewmem zaten sık sık carsaf degistiririm ben degisik degisik cok sewerim :-D
beline bu dönemde sıcak su koyma canım ayaklarina koy
Tamam canim uzaniyorum zaten gecsin diye ama gecmiyo

dimi hani ipten avize yapmistik yaa onu kk ya koy illa diyo yok dedim birde hsg cektirdikten sonra nasil geçtiğini yaz orda herkes kötü kötü şeyler yazmış sende yaz kolay geçtiğini dio bi gun geçti bana yazdın mi dedi yazdım dedim ne yorum yapmışlar ne yorum yapmışlar dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…