Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sende iyiki varsınnnn bacımmmm

kızlar güvenilir erken gebelik testi markası bilen ,kullanan,memnun olan var mı ...almak istiyorum da
canim erken gebelik testi yapma bekle 2 gun ve ya 1 gun kala yaparsin
ben hamile kaldigimda
beklemisdim 2 gun gecmisdi yapmisdim
kendim bile kendime inanamamisdim
ben 10 gun oncelerden test yapan serce
2 gun gecdi test yaptim
sen erken gebelik testi alma bekle
insallah bu ay bebegin seninledir

hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lütfenn yapmaa canımm seni sevom kııı

Selam kızlar bugün bir aydır gidemedim arkadasıma gittim geldim yeni yemek yaptı. Oturdum eşim gelir birazdan fazla kalamayacağım malesef nasılasınız nasıl gidiyor

buda eltimin minişi kızlar 6 haftalık 5 günlük darısıda bize işallahh

slm kızlar herkese ii akşamlar öncelikle rabbim bebeklerinizi ki bebeklerimizi sağlıklı bir şkilde kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhh şimdi benim size bir sorum olacak ben 5 haftalık hamileyim karnımın sağ tarafında belirli bir noktada ağrım var derin derin nefes alırken ağrım oluo çok bağırınca bşde sanki şişmiş patlayacakmış gibiii.. sizce nedennn benim gibi bi durum yaşaynınız varmıııııı

hepsi birbirinden güzel arkadaşlarım nasılsınız yahu bugun işlerim vardı bakamadım ne kaynatmışsınız ama okumaya çalışıyorum yetişemiyorum ama olsun sohbet muhabbet olsun dimi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…