özür dilerim yaa senin de umudunu kırdım
insallah ay o gunu iple cekiyorummmmmmmmmmmmmmmamin cnm inşallah, az kaldı sen de göreceksin yakında böyle fotolar :)
cnmcımmmmmm çok teşekkür ederim. hep birlikte inşallahhhhhh
:))) eee büyüyo teyzesi cinsiyetini de öğrensek iyiydi :) artık top mu alacak yoksa bebek mi görecez :)
yok yok cnm cesaret edemez öyle bişeye :)
Deryacımmmmmm çok teşekkür ederim bi dahaki yıl bebişlerimizle kutlarız inşallahhhhhh
cnmmmmmmm çiçegimmmmmmm iyi ki varsın amin inşallahhhhhh bebişimmm
Dilekcim cnm benim öpüyorum çok, çok çok teşekkür ederim seneye minişlerimiz kucaklarımızda kutlayacaz ona göre
özür dilerim yaa senin de umudunu kırdımben cikayim cok patavatsizlik yaptim bugün
canim erken gebelik testi yapma bekle 2 gun ve ya 1 gun kala yaparsinkızlar güvenilir erken gebelik testi markası bilen ,kullanan,memnun olan var mı ...almak istiyorum da
kızlar ovülasyon testinde hangisine güveniyorsunuz
özür dilerim yaa senin de umudunu kırdımben cikayim cok patavatsizlik yaptim bugün
Selam kızlar bugün bir aydır gidemedim arkadasıma gittim geldim yeni yemek yaptı. Oturdum eşim gelir birazdan fazla kalamayacağım malesef nasılasınız nasıl gidiyor
iyi aksamlar canimm
Oyy herkes gitti beaa bende cikcam simcik esim gelir
kızlar ovülasyon testinde hangisine güveniyorsunuz
iyiyim cnm sen nasılsınn
Ben laboquick kullandım canım. Tahmin ettiğim zamanda da çıktı çift çizgi. Bu sitede kullanan çok, hep de memnun kalmışlar bu markadan. Ben netten almıştım öneririm sana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?