slm kızlar herkese ii akşamlar öncelikle rabbim bebeklerinizi ki bebeklerimizi sağlıklı bir şkilde kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhhşimdi benim size bir sorum olacak ben 5 haftalık hamileyim karnımın sağ tarafında belirli bir noktada ağrım var derin derin nefes alırken ağrım oluo çok bağırınca bşde sanki şişmiş patlayacakmış gibiii.. sizce nedennn benim gibi bi durum yaşaynınız varmıııııı
ay minik minik ne guzel bende gitdigimde bu kadarlik olucak minigim
ay canim aynen benim sol tarafim oyle oluyorslm kızlar herkese ii akşamlar öncelikle rabbim bebeklerinizi ki bebeklerimizi sağlıklı bir şkilde kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhhşimdi benim size bir sorum olacak ben 5 haftalık hamileyim karnımın sağ tarafında belirli bir noktada ağrım var derin derin nefes alırken ağrım oluo çok bağırınca bşde sanki şişmiş patlayacakmış gibiii.. sizce nedennn benim gibi bi durum yaşaynınız varmıııııı
slm kızlar herkese ii akşamlar öncelikle rabbim bebeklerinizi ki bebeklerimizi sağlıklı bir şkilde kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhhşimdi benim size bir sorum olacak ben 5 haftalık hamileyim karnımın sağ tarafında belirli bir noktada ağrım var derin derin nefes alırken ağrım oluo çok bağırınca bşde sanki şişmiş patlayacakmış gibiii.. sizce nedennn benim gibi bi durum yaşaynınız varmıııııı
Tatlım ilknurum nerelerdesin sen ya eseydim yoksun çok özledik seni bu arada tebrik ederim hamileymişsin canım benim Rabbim bir avazdavdogurmayı nasip etsin canım benim darısı bizlere inşallah gaz olmasın canım :18:
O siskinlik cok oluyo canim benimde bi iki haftadir gecti yeni yeni. Kasik agrilari adet agrisina benzer agrilar da normal :)
Allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsin
kimse cevap veremeyecekmi ki banaaaaa
ay minik minik ne guzel bende gitdigimde bu kadarlik olucak minigim
ay canim aynen benim sol tarafim oyle oluyor
qaliba sol sag kiz erkek belirtisi heralde aynen bende oyle[/QUOT
açıkçası benim annem de öle dio bebek yerleşiodur dio sağ kız dio sen sağ tarafıma yerleşmiştin diooosenin ne kadarlıkj secemm
canım 5 haftalıkken sancı yasadım ama seninki gibimi tam bilemem bence dr.unada sor ama sancı oluyor adet olucam sanıyordum benim oyleydi yani
burdaym canımm yaa valla bnde özledm uzun zamandr girmiodm malum eşim yasaklamıştı.. şimdşde hmileym 1 hafta öncesine kadar gaz sıkıntm vardı ama şimdi yok yarın kontrole gitcemde merak yaptmm bi sorim dedimm çok heyecanlymmmçok saol rabbim sizede nasip eder inşallahhhh
Hım biliyorum eşinin yasakladığını duydum canım bende dün söyledim km ya üyenolduğumu birşey demedi Allah'tan cnm ..oda yasaklayabiirdibiliyorum cnm benim inşallah iyi haberle gelirsin canım benim şuam izin veriyor mu eşin girmene attık gelirsin inşallah buraya
amiinnnnyoo haberi yokkkk zaten nete fazla takılmıorm eskisi gibi arada giriormm canımmhaberi yok şu annn
ben şimdi çıkmak zorundaym herkesee teşekkür edeerimmm dularım sizlerdeerose cuğm sonra gelirim yine ama şu an çıkmak zorundaymm alaha emanet olunnnnnbbyyyy
5 haftalik canim simdi benimki erkekmi ay heyacanlandim simdiay minik minik ne guzel bende gitdigimde bu kadarlik olucak minigim
ay canim aynen benim sol tarafim oyle oluyor
qaliba sol sag kiz erkek belirtisi heralde aynen bende oyle[/QUOT
açıkçası benim annem de öle dio bebek yerleşiodur dio sağ kız dio sen sağ tarafıma yerleşmiştin diooosenin ne kadarlıkj secemm
insallah sagsalim olsun da kiz erkek fark etmez
insallah Rabbim yuzumuzu guldursun
olmayanlarada nasib etsin
cnmcımmmmmm çok teşekkür ederim. hep birlikte inşallahhhhhh
:))) eee büyüyo teyzesi cinsiyetini de öğrensek iyiydi :) artık top mu alacak yoksa bebek mi görecez :)
yok yok cnm cesaret edemez öyle bişeye :)
Deryacımmmmmm çok teşekkür ederim bi dahaki yıl bebişlerimizle kutlarız inşallahhhhhh
cnmmmmmmm çiçegimmmmmmm iyi ki varsın amin inşallahhhhhh bebişimmm
Dilekcim cnm benim öpüyorum çok, çok çok teşekkür ederim seneye minişlerimiz kucaklarımızda kutlayacaz ona göre
İnsallah btanem insallah ben hycanla bekliyorum :-D bu ay gelicek benimde minigim bana cok umitliyim dua edin bana kuzucuklarim ya
Burdayim rosem nasilsin bacimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?