Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tatlım ilknurum nerelerdesin sen ya eseydim yoksun çok özledik seni bu arada tebrik ederim hamileymişsin canım benim Rabbim bir avazdavdogurmayı nasip etsin canım benim darısı bizlere inşallah gaz olmasın canım :18:

Eki Görüntüle 899248 buda eltimin minişi kızlar 6 haftalık 5 günlük darısıda bize işallahh
ay minik minik ne guzel bende gitdigimde bu kadarlik olucak minigim
ay canim aynen benim sol tarafim oyle oluyor
qaliba sol sag kiz erkek belirtisi heralde aynen bende oyle

O siskinlik cok oluyo canim benimde bi iki haftadir gecti yeni yeni. Kasik agrilari adet agrisina benzer agrilar da normal :)

Allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsin

burdaym canımm yaa valla bnde özledm uzun zamandr girmiodm malum eşim yasaklamıştı.. şimdşde hmileym 1 hafta öncesine kadar gaz sıkıntm vardı ama şimdi yok yarın kontrole gitcemde merak yaptmm bi sorim dedimm çok heyecanlymmm çok saol rabbim sizede nasip eder inşallahhhh

Hım biliyorum eşinin yasakladığını duydum canım bende dün söyledim km ya üyenolduğumu birşey demedi Allah'tan cnm ..oda yasaklayabiirdi biliyorum cnm benim inşallah iyi haberle gelirsin canım benim şuam izin veriyor mu eşin girmene attık gelirsin inşallah buraya

amiinnnnyoo haberi yokkkk zaten nete fazla takılmıorm eskisi gibi arada giriormm canımmhaberi yok şu annn

ben şimdi çıkmak zorundaym herkesee teşekkür edeerimmm dularım sizlerdee rose cuğm sonra gelirim yine ama şu an çıkmak zorundaymm alaha emanet olunnnnnbbyyyy

amiinnnnyoo haberi yokkkk zaten nete fazla takılmıorm eskisi gibi arada giriormm canımmhaberi yok şu annn

Hım üzüldüm ya neden izin vermiyor anlamıyorum bir oyalandığımız zaman geçirdiğimiz burası var onada karışıyorlar yaa geçtik oluyorum gerçekten

İnsallah btanem insallah ben hycanla bekliyorum :-D bu ay gelicek benimde minigim bana cok umitliyim dua edin bana kuzucuklarim ya

İnsallah btanem insallah ben hycanla bekliyorum :-D bu ay gelicek benimde minigim bana cok umitliyim dua edin bana kuzucuklarim ya

İnşallah canım inşallah aminın artık gelin bebeler nerelerdesiniz anneleriniz sizi çok ösledi yaaaawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…