Ayy dogru dedin bende olsam sewmem zaten sık sık carsaf degistiririm ben degisik degisik cok sewerim :-D
Tamam canim uzaniyorum zaten gecsin diye ama gecmiyo
dimihani ipten avize yapmistik yaa onu kk ya koy illa diyo yok dedim birde hsg cektirdikten sonra nasil geçtiğini yaz orda herkes kötü kötü şeyler yazmış sende yaz kolay geçtiğini dio bi gun geçti bana yazdın mi dedi yazdım dedim ne yorum yapmışlar ne yorum yapmışlar dio
Bende yeni aldım kargom gelir yarımadan haftadır bekliyorum stokta yoktu yeni gelmiş yollamışlar ona baktım şimdi bende seviyorum cnm
Hımmmmoda merak saldı kk ya desene canım
ooww, daha çok varmış yapma canım
benim de belim çok ağrıyor canım eşime masaj yaptiriyorum öyle uykuya dalıyorum
bugün yapmayin zaten yarına kadar depo dolsun
Daha belli değil ya bu totem amaçlı takvim
Kızlar ya reglime 8 gün var test yapmayayım dimi daha
ooww, daha çok varmış yapma canım
Biz karilara alis weris olsun yeterki bayiliyorum ya :-D
inss canım inssss
Ya kendimi dinlememeye çalışıyorum ama aklım hep bebişte
Neyse bat 2 gün geçmeden yapmıcam eşime de yeni yıl hediyesi olarak vericem haberi
Allah hayallerimi boşa çıkarmaz inşallah...
seramik tenceren geldi mi denedin mi
Aynen canım haklısın internetten yada dışarıdan farketmez ama dışardan olsa daha iyi olur ama merkez biraz uzak ondan internetten alıyorum çoğunlukla evime yeni birşeyler girsin sevdiklerimi alabileyim bakalım kocişe biraz alışveriş yapacağız bu hafta ne zaman gideceğiz bilmiyorum hayırlısı bakalım
Kızlar ya ben birşey duydum kim demişti hatırlamıyorum şuan çörek otu bal tarcın kist yapıyormuşmdopru mu ? Ben Regln birinci gunünden itibaren on gün yapacaktım ama faz geçtim
Bende tam merkezde oturuyorum araba ile 4dk da carsidayim canim carsi bana uzak olsa ne yapardim bilmiyorum skilirim ben hep ewde oturmaktan internetten kiyafet hic almadim guwenemiyorum ama gecelik ic camasiri falan aldim :-D
valla 7 yıldır netten alışveriş yapıyorum canım,kıyafetten elektroniğe birsürü şey aldım,beğenmediğinde değiştirme hakkın olmasından dolayı rahatım.Ev arkadaşım "deneyip üzerimde görmeden almam" derdi mesela,ama benim öyle bir takıntım yoktur,ama iç çamaşırı hiç almadım bak şimdi farkediyorum :)
valla 7 yıldır netten alışveriş yapıyorum canım,kıyafetten elektroniğe birsürü şey aldım,beğenmediğinde değiştirme hakkın olmasından dolayı rahatım.Ev arkadaşım "deneyip üzerimde görmeden almam" derdi mesela,ama benim öyle bir takıntım yoktur,ama iç çamaşırı hiç almadım bak şimdi farkediyorum :)
Hadi ya bundan snra madem bende yaparim hangi stelerden yapiyosun canim urunler gzel kaliteli geliyo mu
canım ben ilk Gittigidiyor'dan yaptım hala da ondan yapıyorum,ürün almadan önce satıcı hakkındaki yorumlara bakıyorum,ona göre karar veriyorum ve değişim iade kabul etmeyenlerden almıyorum genelde.Elektronik tarzı şeyleri de Teknosa veya Hepsiburada'dan alıyorum.Kalitesine gelince;geçenlerde bir Collin's kot aldım,süper çıktı,kalıbı,kumaşı "iyi ki almışım" dedim yani,denk geliyor böyle,ama çok dandik şeyler de var tabi,belli oluyor duruşundan zaten.
Dogru dedin hayatim bundan sonra bende deneyim bakim nasil cikacak
Daha belli değil ya bu totem amaçlı takvim
Kızlar ya reglime 8 gün var test yapmayayım dimi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?