Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy dogru dedin bende olsam sewmem zaten sık sık carsaf degistiririm ben degisik degisik cok sewerim :-D

Tamam canim uzaniyorum zaten gecsin diye ama gecmiyo

Bende yeni aldım kargom gelir yarımadan haftadır bekliyorum stokta yoktu yeni gelmiş yollamışlar ona baktım şimdi bende seviyorum cnm

Hımmmmoda merak saldı kk ya desene canım

Bende yeni aldım kargom gelir yarımadan haftadır bekliyorum stokta yoktu yeni gelmiş yollamışlar ona baktım şimdi bende seviyorum cnm

Hımmmmoda merak saldı kk ya desene canım

Biz karilara alis weris olsun yeterki bayiliyorum ya :-D

benim de belim çok ağrıyor canım eşime masaj yaptiriyorum öyle uykuya dalıyorum

Yaptır cnm yaptır naz Çek en güzel zamanların hayır diyemez

bugün yapmayin zaten yarına kadar depo dolsun

ayy ne çok güldüm bugün hicranın Allah senden razı olsun

Daha belli değil ya bu totem amaçlı takvim

Kızlar ya reglime 8 gün var test yapmayayım dimi daha

Canım çok çok erken yapma bence

Biz karilara alis weris olsun yeterki bayiliyorum ya :-D

Aynen canım haklısın internetten yada dışarıdan farketmez ama dışardan olsa daha iyi olur ama merkez biraz uzak ondan internetten alıyorum çoğunlukla evime yeni birşeyler girsin sevdiklerimi alabileyim bakalım kocişe biraz alışveriş yapacağız bu hafta ne zaman gideceğiz bilmiyorum hayırlısı bakalım

Ya kendimi dinlememeye çalışıyorum ama aklım hep bebişte

Neyse bat 2 gün geçmeden yapmıcam eşime de yeni yıl hediyesi olarak vericem haberi

Allah hayallerimi boşa çıkarmaz inşallah...

Âmin canım inşallah gönlünde olur canm ...bende ayı31 inde filannreglmolacağım olmasam iyidi ama yumoşlarım büyümedi mecbur olacağım Rabbim büyük belli olmaz yine de ama umudum sıfır bu ayy

Kızlar ya ben birşey duydum kim demişti hatırlamıyorum şuan çörek otu bal tarcın kist yapıyormuşmdopru mu ? Ben Regln birinci gunünden itibaren on gün yapacaktım ama faz geçtim

Bende tam merkezde oturuyorum araba ile 4dk da carsidayim canim carsi bana uzak olsa ne yapardim bilmiyorum skilirim ben hep ewde oturmaktan internetten kiyafet hic almadim guwenemiyorum ama gecelik ic camasiri falan aldim :-D

Kızlar ya ben birşey duydum kim demişti hatırlamıyorum şuan çörek otu bal tarcın kist yapıyormuşmdopru mu ? Ben Regln birinci gunünden itibaren on gün yapacaktım ama faz geçtim

ilk defa duydum canım,ben de yaptım bu ay ilk defa...burdan ne okuduysam, bu ay yaptım daha doğrusu.Artık hangisi tuttu bilmem,belki de hepsi tutmuştur,takım çalışması olmuştur :)

Bende tam merkezde oturuyorum araba ile 4dk da carsidayim canim carsi bana uzak olsa ne yapardim bilmiyorum skilirim ben hep ewde oturmaktan internetten kiyafet hic almadim guwenemiyorum ama gecelik ic camasiri falan aldim :-D

valla 7 yıldır netten alışveriş yapıyorum canım,kıyafetten elektroniğe birsürü şey aldım,beğenmediğinde değiştirme hakkın olmasından dolayı rahatım.Ev arkadaşım "deneyip üzerimde görmeden almam" derdi mesela,ama benim öyle bir takıntım yoktur,ama iç çamaşırı hiç almadım bak şimdi farkediyorum :)

Hadi ya bundan snra madem bende yaparim hangi stelerden yapiyosun canim urunler gzel kaliteli geliyo mu

Ben pierre cardine den aliyorum canim netten miorreden aliyorum

Hadi ya bundan snra madem bende yaparim hangi stelerden yapiyosun canim urunler gzel kaliteli geliyo mu

canım ben ilk Gittigidiyor'dan yaptım hala da ondan yapıyorum,ürün almadan önce satıcı hakkındaki yorumlara bakıyorum,ona göre karar veriyorum ve değişim iade kabul etmeyenlerden almıyorum genelde.Elektronik tarzı şeyleri de Teknosa veya Hepsiburada'dan alıyorum.Kalitesine gelince;geçenlerde bir Collin's kot aldım,süper çıktı,kalıbı,kumaşı "iyi ki almışım" dedim yani,denk geliyor böyle,ama çok dandik şeyler de var tabi,belli oluyor duruşundan zaten.

Dogru dedin hayatim bundan sonra bende deneyim bakim nasil cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…