gündüz bende baş ağrısından kötüydüm uyumusum uyandım hala ağrıyor şimdi iyiyim biraz.. Gündüz uyuyuncada gece uyku gelmiyor eşim horluyor su anda onun gibi u yumak istiyorum eskiden sabah gev kalkardım şimdi erkenden dikiliyorum
Yaa ben hala yuzustu yatiyoruuuummyüz üstü asla yatamıyorum ki zaten yan yatıyorum hep ve kollarım ağrıyor çık fena
Benımki ATV izliyor bende buradayım sevmıyorum bu dizyi
İnşallah atabilirsin hicran .zorvişin cnm :26:
Bende dizi izlemiyorum dogru duzgun yaa. Yetenek sizsiniz i bnde hic izlemem de burda muzik dinliyorum iste bahaneyleben senelerdir hiç yarışma izlemiyorum. o ses türkiye, yeteneksizsin falan bir kez bile izlemedim
dizi yok mu bugün
ben senelerdir hiç yarışma izlemiyorum. o ses türkiye, yeteneksizsin falan bir kez bile izlemedim
dizi yok mu bugün
gobus buyuyunce istesende yatamazsin canim bazen bende uyandigimda yüz üstü oluyorum ama ona yapacak bisey yok zamanla alışırız
ahaa aynı benim ki sen tv izlemiorsun nette takiliosun dio spor izliyor
gündüz bende baş ağrısından kötüydüm uyumusum uyandım hala ağrıyor şimdi iyiyim biraz.. Gündüz uyuyuncada gece uyku gelmiyor eşim horluyor su anda onun gibi u yumak istiyorum eskiden sabah gev kalkardım şimdi erkenden dikiliyorum
canım soda hayatta içemem ben ya ... Ben öğlene kadar uyurdum özledim o günleri artık alisayim zaten nerde bundan sonra sabah uykusu gece uykusu uyuyabilirsek şükredelim dimi
ayyy ne mutlu ya:123::119::124:
gobus buyuyunce istesende yatamazsin canim bazen bende uyandigimda yüz üstü oluyorum ama ona yapacak bisey yok zamanla alışırız
ayyy ne mutlu ya:123::119::124:
Kızlar kocişi kapıya atmama gerek kalmadı :) güzel bi jest yaptı, yemeğe de gittik. hoş oldu yani.
melekimm ben gogus demedim gobus dedim
iyi geceler dileğimKizlar benimde kocis geldi salep yapiyorum icip yatariz herhalde bizde cok yorulmus oda yawrum ya
göğüs dedin de,göğüslerim büyüdü deyip duruyodum ilkimde,meğer asıl büyümeyi daha görmemişim.Bir doğum yaptım ertesi gün
resmen belden yukarıda 3 tane kafam vardı
Kizlar benimde kocis geldi salep yapiyorum icip yatariz herhalde bizde cok yorulmus oda yawrum ya
rabbim mutluluğunuzu daim etsin kv den uzak..
ohhhh beee nihayet mutlu son,pardon...yani mutlu devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?