ha ha ha buna çok güldüm işteMik mik !!! gorevimiz tamamdir
Mik mik !!! gorevimiz tamamdir
Ayy ne guldummkizzz bnmkilerde aldi basini gidiyo,bagimsizlik ilan etcekler yakinda :92::92:
rabbim mutluluğunuzu daim etsin kv den uzak..
hah bak o salladığın şeyler var ya bayrak gibi :) onların emzirme için olanını alacaksın ya son aylarında,biraz büyük al,sonra benim gibi yarısı dışarda kalır :) kahrolsun sütyenler,memelere özgürlük diye bağırırlar sonra :)
Rapor vereyim bendeebizim de gorev tamam
Minikbebisim cok sewindim gecenin iyi gecmesine hayatim tekrardan iyi ki dogdun yawrum sizleri sewiyorum iyi geceler kocisle ilgileneyim braz kizlar :-*
Benimde 85 ya hatta 90da oluyo hamis kalip sutlendiginde napicaz hi bilmiyorumKizzz benim 85 ti zatenn artik dogumda 100 takarim o zamannn
hadi monbebe görevini yaptı bekliyo da, evlimutlucum seninki ne görevi hala Allasen :)
kv derdi nasıl birşey çok iyi biliyorum da o yüzden
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, en güzel duayı da sen yaptın valla cnm
ben bugün de liseli gibi takılacam, karnım agrıyo :))))))
Benimde 85 ya hatta 90da oluyo hamis kalip sutlendiginde napicaz hi bilmiyorum
teşekkür ederim bebişim sen git ilgilen bence de :) onlar size lazım biliyosunuz :) ben istediğimi alınca adamı azat ettim bakkk :)))))))))
benim 75 kac alim abla ikizlere takkeBenimde 85 ya hatta 90da oluyo hamis kalip sutlendiginde napicaz hi bilmiyorum
Sende 100leri hazrlican canim o zamann
Sende 100leri hazrlican canim o zamann
ha ha ha buna çok güldüm işte
heyytt bee.. kuzum seninde masallahin var.. yanii abii bi dur !Rapor vereyim bendeebizim de gorev tamam
Yapmaaa yapmaaa.. yazik ama.. hani hediyesini verecektinnn..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, en güzel duayı da sen yaptın valla cnm
ben bugün de liseli gibi takılacam, karnım agrıyo :))))))
Bizimde aksam tamam oldu canim :-D
ne bilimmm allammmm duramiyooo... sapik hamis..hadi monbebe görevini yaptı bekliyo da, evlimutlucum seninki ne görevi hala Allasen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?