- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canım,bilmiyodum,mutlu yıllar, sevdiklerinle birlikte,sevmediklerinden ayrı nice mutlu senelerin olsun inşallah,
kv derdi nasıl birşey çok iyi biliyorum da o yüzden
kuşum sen bombayı kaçırdın, bugün kızlara diyorum ki: akşam kocam bana sürpriz olarak kayınvalideyi alıp geliyomuş :)))))))) dilketin çok güldü, diyo sus sus senin içine doğan oluyo :)))))))
hep gulelim canimm..
heyytt bee.. kuzum seninde masallahin var.. yanii abii bi dur !biz bebek istiyoz.. yoksa yuzune bakmam kocisin.. (hic inandirici degildi ama.. )
Yapmaaa yapmaaa.. yazik ama.. hani hediyesini verecektinnn..
ne bilimmm allammmm duramiyooo... sapik hamis..bende duramam galibaa..
Offf en kotusude bici bici yapmak bu sogukta.. sonra saclar.. adamlar hemen uzaniyo ne guzel !! edepsizler !!
gelince çok takma salonuda gerekirse kilitle girmesin her yere oturma odasında otursun otursun gitsin
Ayy hakkaten korkunc heeDeme ya deme oyle cocuk kafasi kadar olacak hepten
Artik cumartesiye kadar tatil verdim bendehep gulelim canimm..
heyytt bee.. kuzum seninde masallahin var.. yanii abii bi dur !biz bebek istiyoz.. yoksa yuzune bakmam kocisin.. (hic inandirici degildi ama.. )
Offf en kotusude bici bici yapmak bu sogukta.. sonra saclar.. adamlar hemen uzaniyo ne guzel !! edepsizler !!
hamile kalıp sütlenince büyüyor ama doğum yapıp göğüslere iyice süt yürüyünce coşuyorlar yaa,arkadaşım görünce gözleri yuvalarından fırlamıştı :)Benimde 85 ya hatta 90da oluyo hamis kalip sutlendiginde napicaz hi bilmiyorum
sorma hava muhalefeti filan da yok nasılsa,sahalar açık :)Bugün taraftar coşmuş yine
ne güzel bu işi aşkla yapmak herkişiye nasip olmaz,evlilikte yani,bir komedi filminde,kadın arkadaşına "seks hayatınız naıl gidiyor" diye soruyor,arkadaşı da "saçmalama ne seksi,biz evliyiz diyor" :) Courtney Cox'un filmiydi denk gelirseniz izleyin,gülersiniz....Benimki ask gorevi balimm
Dun yeterince ilgilendim ben kocisle bugun bende azat ettim yiterr yanii :-D
hep gulelim canimm..
canım ben akşamüzeri kutladım senin doğum gününü ama sen görmedin sanırım
Dus almaya bende uyuz oluyorum zaten cok soguk ama mecbur iste :-D
benim 75 kac alim abla ikizlere takke
ucuz yirttim deseneeebenim 75 kac alim abla ikizlere takke
Seni 85-90 kurtarir bebegimn
Kizz napimm ben oyle seviyom onuu.. hahahayyy.. !! Sapigimmm kurban olsun karisi.. masallah.. allah'im hepimzin yuvasini korusun..Ayy hakkaten korkunc hee
Artik cumartesiye kadar tatil verdim bendekizzz sende mikmikleyip mikmikleyip adama saydiriyonn edepsiz sapik diye
Tamam bebisimmm.. dikkat et bebegine.. sen kendini daha iyi bilirsin bizimki gulelim sohbet edelimm..yok gerçekten karnım çok agrıyo bugün ya, rahim genişliyor sanırım......
hamile kalıp sütlenince büyüyor ama doğum yapıp göğüslere iyice süt yürüyünce coşuyorlar yaa,arkadaşım görünce gözleri yuvalarından fırlamıştı :)
sorma hava muhalefeti filan da yok nasılsa,sahalar açık :)
ne güzel bu işi aşkla yapmak herkişiye nasip olmaz,evlilikte yani,bir komedi filminde,kadın arkadaşına "seks hayatınız naıl gidiyor" diye soruyor,arkadaşı da "saçmalama ne seksi,biz evliyiz diyor" :) Courtney Cox'un filmiydi denk gelirseniz izleyin,gülersiniz....
biz evlimutluseksiyiz di mi monbebemm
:))) o zaman bırak otursun kendi kendine :)
yok gerçekten karnım çok agrıyo bugün ya, rahim genişliyor sanırım...
gördüm cnm benim yazdım bile sana ama sen görmedin cevabımı :) teşekkür etmiştim...
Deme ya deme oyle cocuk kafasi kadar olacak hepten
Ben kactim ancak mik mikin muhabbetini yaparım icraat yok anacim byeeiyi geceler öptüm sizi
Heee... hem evli hem mutlu hem seksi..ama cok mikmikli...allah'im bide bebis nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?