Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuşum sen bombayı kaçırdın, bugün kızlara diyorum ki: akşam kocam bana sürpriz olarak kayınvalideyi alıp geliyomuş :)))))))) dilketin çok güldü, diyo sus sus senin içine doğan oluyo :)))))))

canım ben akşamüzeri kutladım senin doğum gününü ama sen görmedin sanırım

Dus almaya bende uyuz oluyorum zaten cok soguk ama mecbur iste :-D

Benimki 90 hamis olursamm 120 olur.. aileden biliyommm... kafam bile gorunmez artik.. gobek gogus derken..

Deme ya deme oyle cocuk kafasi kadar olacak hepten
Ayy hakkaten korkunc hee
Artik cumartesiye kadar tatil verdim bende kizzz sende mikmikleyip mikmikleyip adama saydiriyonn edepsiz sapik diye

Benimde 85 ya hatta 90da oluyo hamis kalip sutlendiginde napicaz hi bilmiyorum
hamile kalıp sütlenince büyüyor ama doğum yapıp göğüslere iyice süt yürüyünce coşuyorlar yaa,arkadaşım görünce gözleri yuvalarından fırlamıştı :)
Bugün taraftar coşmuş yine
sorma hava muhalefeti filan da yok nasılsa,sahalar açık :)
Benimki ask gorevi balimm
ne güzel bu işi aşkla yapmak herkişiye nasip olmaz,evlilikte yani,bir komedi filminde,kadın arkadaşına "seks hayatınız naıl gidiyor" diye soruyor,arkadaşı da "saçmalama ne seksi,biz evliyiz diyor" :) Courtney Cox'un filmiydi denk gelirseniz izleyin,gülersiniz....

Son düzenleme:
Dun yeterince ilgilendim ben kocisle bugun bende azat ettim yiterr yanii :-D

:))) o zaman bırak otursun kendi kendine :)

yok gerçekten karnım çok agrıyo bugün ya, rahim genişliyor sanırım...

canım ben akşamüzeri kutladım senin doğum gününü ama sen görmedin sanırım

gördüm cnm benim yazdım bile sana ama sen görmedin cevabımı :) teşekkür etmiştim...

Ayy hakkaten korkunc hee

Artik cumartesiye kadar tatil verdim bende kizzz sende mikmikleyip mikmikleyip adama saydiriyonn edepsiz sapik diye
Kizz napimm ben oyle seviyom onuu.. hahahayyy.. !! Sapigimmm kurban olsun karisi.. masallah.. allah'im hepimzin yuvasini korusun..
yok gerçekten karnım çok agrıyo bugün ya, rahim genişliyor sanırım......
Tamam bebisimmm.. dikkat et bebegine.. sen kendini daha iyi bilirsin bizimki gulelim sohbet edelimm..

biz evlimutluseksiyiz di mi monbebemm

benim totom bugün yer gördü mü acaba

Deme ya deme oyle cocuk kafasi kadar olacak hepten

oluyo canım maalesef,ben korktum hatta,artık böyle mi kalacak diye,ama bir süre emzirince,yavaş yavaş kabul edilebilir ölçülere geliyo,
yani hamilelikteki boyuna dönüyo,ama sarkıyo da biraz,yumuşuyo gibi,e kolay değil bir yılı aşkın emiyo yavru,sonra sütten kesince,
yavaş yavaş toparlandı,eski 75 bedenime döndüm,sarkma da geçti,çoook şükür,ama eskisi gibi taş değil artık,daha soft (yumuşak deyince itici geldi birden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…