gelince çok takma salonuda gerekirse kilitle girmesin her yere oturma odasında otursun otursun gitsin
Kizz napimm ben oyle seviyom onuu.. hahahayyy.. !! Sapigimmm kurban olsun karisi.. masallah.. allah'im hepimzin yuvasini korusun..
Tamam bebisimmm.. dikkat et bebegine.. sen kendini daha iyi bilirsin bizimki gulelim sohbet edelimm..
geçenlerde bir tüp bebek uzmanı konuşuyordu tv de."bize geliyorlar çocuğumuz olmuyor diye,haftada kaç kere ilişkiye giriyorsunuz diyoruz,1-2 sefer diyorlar,gerçekten böyle genç çiftler var" diyor adam hayretle,"bu yaşta haftada en az 4 sefer normal" diyor.biz evlimutluseksiyiz di mi monbebemm
benim totom bugün yer gördü mü acaba
ben çıkıyorum kızlar,cümleten iyi geceler,azap çiçeğim geç buldum tez yitirdim oldu biraz ama mazeretim var,sabah çok erken kalkıyorum ben.allah rahatlık versin hepinize...
psipsikoyla takılmışsınız bugün gördüm, reelde muhabbet nasıl burdaki gibi mi :) ay ben çok merak ediyorum yan yana gelsek hepimiz ne olur :)
geçenlerde bir tüp bebek uzmanı konuşuyordu tv de."bize geliyorlar çocuğumuz olmuyor diye,haftada kaç kere ilişkiye giriyorsunuz diyoruz,1-2 sefer diyorlar,gerçekten böyle genç çiftler var" diyor adam hayretle,"bu yaşta haftada en az 4 sefer normal" diyor.
zaten 2050 sonrasında üreme tamamen lab. ortamında olacakmış,normal yolla hamilelik tarihe karışacakmış ya da çok aalacakmış.
valla burdaki gibi ilk andan rahat olamıyor.. burda mikmikdi formaydı her sey serbest orda bi mahcupluk oluyor.
ama güzel tabi en özelini bildigin biriyle tanışmak değişik bir duygu.. psiko çok tatlı dilli, güler yüzlü biri (ey ceylan gözü demediğim kaldı)
valla ayarlayalım denk getirelim eğlencei ve keyifli olur..
valla burdaki gibi ilk andan rahat olamıyor.. burda mikmikdi formaydı her sey serbest orda bi mahcupluk oluyor.
ama güzel tabi en özelini bildigin biriyle tanışmak değişik bir duygu.. psiko çok tatlı dilli, güler yüzlü biri (ey ceylan gözü demediğim kaldı)
valla ayarlayalım denk getirelim eğlencei ve keyifli olur..
Anammm bizde bi kafe acsak.. hepimiz orada bulusak.. sohbet etsek... !!!
ahh ahh.. hepimiz ayri ayri yerlerde.. anadan babadan uzak.. bizde ana kuzusuyduk !!!
(noluyoo banaaa..annamin yanindayim hergun !! ama ne bilimmm nostalji yaptimm galiba )
elammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hgg bacımm
Selam kızlar nasılsınız ya ben yarin 2 li tarama testi yaptiricam ama kan vermek icin ac olmak mi gerekiyor dr sormayi unuttum nette baktım tok gidenlerde var ama bilemedim
illa ki öyledir. ama ben şuna inanıyorum karşındaki insanla ne kadar çok ortak özelliğin varsa o kadar hoş oluyo sohbet. bazı karakterler daha yakın birbirine burda, nitekim onların diyalogu daha güçlü diğerlerine nazaran. psipsiko gerçekten de başkadır ama, hep destek tam destektir. eşimle tartıştığım gün tüm gün boyunca yokladı beni nasılsın iyi misin diye. gerçekten iyi niyetli bi kız belli. senin de her konuda bilgili olman, araştırmacı yönün hoşuma gidiyo.
valla şekerim biz bir şekilde buluşuruz ama senle buluşmak zor..
ben gecen mayısta parise gelmiştim ama sen oraya bile uzakmışsın
Selam kızlar nasılsınız ya ben yarin 2 li tarama testi yaptiricam ama kan vermek icin ac olmak mi gerekiyor dr sormayi unuttum nette baktım tok gidenlerde var ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?