- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
ilknurum canım benim hic korkma bisey olmayacak dr bana da düşük riskin var dedi kanama olmamasına rağmen
oyy bence yimurtliyon sennn
canım devlet hast dr ikili testten sonra görüşelim dedi... Kendi ozel gittiğim prof hani su ilgisiz olan o 10ocaga randevu verdi biliyorsun dr değiştirmek istiyorum daha kime giyeceğime karar vermedim ilk 3 ay profa mi devam etsem bilmiyorum kafam da deli sorular
aaa 25 ekımmı canım benımde bat 10 kasım ama takvımde 5 bucuk aylık yazıo o zaman benım daha mı kucuk bebişim kı senın 7 haftalık falan olması lazım degılmı canım :S
bizde seni özledik merak ettik kuzum
bizde seni özledik merak ettik kuzumben iyiyim canim sata gore 9+1 ama benim minigim bir hafta küçük yani 8+1... Sukur ki celibonumun kalp atimi var
canım o kadar yoğun ki ne kadar ileri bi tarih olursa onun için daha iyi
aynen canım eşimle konuşup karar vercez bakalım
öyle canım ama şöle bşi var hesaba göre evet 7 haftalık olması gerkio bebeğin ama benim adetim 1 hafta sürdü yani 25 ekimden 1 hafta içinde ilşi omaz haliyle ne zaman döllenme olduğu belli olmaz haliyle büyük ihtimal adetime yakın zamanda döllenme gerçekleşti bendeyani bu hesaplar biraz kafa yorucuu
canım o kadar yoğun ki ne kadar ileri bi tarih olursa onun için daha iyi
ohoooooooooooooooooooooooooooooo superrrrrrrrrrrrrrrrr bı haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallahhh maşallahhhh . canım sımdı ne kadarlık cıktı senın bebısssKIIIZZZZLLLAAAAR ben geldim,değerim bir haftada 133 den 2626,59 a yükselmiş,hamdolsun keseyi gördük 7mm çooook mutluyuum RABBİME HAMDOLSUN
aynen canım eşimle konuşup karar vercez bakalım
gözün aydın cancağızımKIIIZZZZLLLAAAAR ben geldim,değerim bir haftada 133 den 2626,59 a yükselmiş,hamdolsun keseyi gördük 7mm çooook mutluyuum RABBİME HAMDOLSUN
darisi basina dadlummm sende hiç stres yapma
ohoooooooooooooooooooooooooooooo superrrrrrrrrrrrrrrrr bı haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallahhh maşallahhhh . canım sımdı ne kadarlık cıktı senın bebısss
KIIIZZZZLLLAAAAR ben geldim,değerim bir haftada 133 den 2626,59 a yükselmiş,hamdolsun keseyi gördük 7mm çooook mutluyuum RABBİME HAMDOLSUN
aynen canımm yaa o zaman benım mınıs dahada kucuk bende sevınıyordum 6 haftaya gıdıorumm dıyee. aynen canım 1 hafta zaten bısey olmuorda doktorlar oyle hesaplıyor ya ondan sordum:) tabı ultrasyondakı kac haftalık oldugu dogru bakam benımde cumartesı belllı olcak ne kadar oldugum
bana 5 haftalık dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi,kese büyümüş mü bakacağız,artık kan tahlili istemiyorum değerin gayet güzel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?