Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hımmm anladımmm canımm benım yaa bu doktor ısı cok cok zor yaa :S :S :S

aaa 25 ekımmı canım benımde bat 10 kasım ama takvımde 5 bucuk aylık yazıo o zaman benım daha mı kucuk bebişim kı senın 7 haftalık falan olması lazım degılmı canım :S

öyle canım ama şöle bşi var hesaba göre evet 7 haftalık olması gerkio bebeğin ama benim adetim 1 hafta sürdü yani 25 ekimden 1 hafta içinde ilşi omaz haliyle ne zaman döllenme olduğu belli olmaz haliyle büyük ihtimal adetime yakın zamanda döllenme gerçekleşti bende yani bu hesaplar biraz kafa yorucuu

KIIIZZZZLLLAAAAR ben geldim,değerim bir haftada 133 den 2626,59 a yükselmiş,hamdolsun keseyi gördük 7mm çooook mutluyuum RABBİME HAMDOLSUN

aynen canımm yaa o zaman benım mınıs dahada kucuk bende sevınıyordum 6 haftaya gıdıorumm dıyee. aynen canım 1 hafta zaten bısey olmuorda doktorlar oyle hesaplıyor ya ondan sordum:) tabı ultrasyondakı kac haftalık oldugu dogru bakam benımde cumartesı belllı olcak ne kadar oldugum

KIIIZZZZLLLAAAAR ben geldim,değerim bir haftada 133 den 2626,59 a yükselmiş,hamdolsun keseyi gördük 7mm çooook mutluyuum RABBİME HAMDOLSUN
ohoooooooooooooooooooooooooooooo superrrrrrrrrrrrrrrrr bı haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallahhh maşallahhhh . canım sımdı ne kadarlık cıktı senın bebısss
aynen canım eşimle konuşup karar vercez bakalım

hayırlısı olsunn canımmmm

ohoooooooooooooooooooooooooooooo superrrrrrrrrrrrrrrrr bı haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallahhh maşallahhhh . canım sımdı ne kadarlık cıktı senın bebısss

bana 5 haftalık dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi,kese büyümüş mü bakacağız,artık kan tahlili istemiyorum değerin gayet güzel dedi

umarım herşey yolunda gideer canımmbende kese falan normal işte bitek o kanama ama nesee ayın 27 sinde bellli olacak benmde kalp atışı falan bakalmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…