- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Allahım şu çift çizgileri bi de hcg de görebilsekkkkk
hımmm anladım canım bugün yapsın mutlaka bence bugün ya da yarın kesin yumurtlayacak esrarengiz
Par-ü pak oldum da geldimohh
sen ne yaptın dilketin gelen giden var mı?:26:
sagol datlummm kasik bel agrin var mıydı bu günlerde
ne cabuk mu anamm 34dk da gitmiş gelmisim birde bu sogukta jet hiziyla hareket etim ancak bu kadar oldu
Par-ü pak oldum da geldimohh
bugün silikmi ki yapsana tekrar belki bugün yumurtlarsın bi de ne dicem benimde geçen ay silikti hep hiçbişey anlamadım marka farkı heralde sinir olmuştum doktora gittim öyle öğrendim yumurtladığımı yaaaaa
slm kızlar herkesee... dün gittim doktora bugün itibRİYle 5 hafta 4 günlül bebeğim.. ama sıkıntı var .. kesem normal ama kesenin yANInda kanama gördü azıcıkmış öle dedi doktor yüzde 99 bişi olmaz kanama yaparsan panik yapma dedii.. bende kafma taktm işte üzüldüm biraz haftaya cuma kontrolüm var böylee haber verim dedim..
ne cabuk mu anamm 34dk da gitmiş gelmisim birde bu sogukta jet hiziyla hareket etim ancak bu kadar oldu
slm kızlar herkesee... dün gittim doktora bugün itibRİYle 5 hafta 4 günlül bebeğim.. ama sıkıntı var .. kesem normal ama kesenin yANInda kanama gördü azıcıkmış öle dedi doktor yüzde 99 bişi olmaz kanama yaparsan panik yapma dedii.. bende kafma taktm işte üzüldüm biraz haftaya cuma kontrolüm var böylee haber verim dedim..
canımmm Allahın ıznıyleee bıseyy olmazzz ınsallahh. senın bat ne zamandı canım pardon canım son adet tarıhın ne zamandı
öncelikle hayırlı uğurlu olsun... bence korkma çok küçük demiş o kan içerde kendiliğinden de kaybolabilir dışarı sızıntı şeklinde de olabilir.. düşük için her hangi bir ilaç iğne verdimi tedbir amaçlı?
canım devlet hast dr ikili testten sonra görüşelim dedi... Kendi ozel gittiğim prof hani su ilgisiz olan o 10ocaga randevu verdi biliyorsun dr değiştirmek istiyorum daha kime giyeceğime karar vermedim ilk 3 ay profa mi devam etsem bilmiyorum kafam da deli sorular
inşallah canım allah razı olsun.. 25 ekim son adet tarihimdi..
inşallah canım allah razı olsun.. 25 ekim son adet tarihimdi..
ilknurum canım benim hic korkma bisey olmayacak dr bana da düşük riskin var dedi kanama olmamasına rağmen
Canım Allahın izniyle birseycik olmaz bak dr.da soylemis zaten bunları dusunupte strese sokma kendini
ilknurum canım benim hic korkma bisey olmayacak dr bana da düşük riskin var dedi kanama olmamasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?