Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allahım şu çift çizgileri bi de hcg de görebilsekkkkk

al benden de o kadar

hımmm anladım canım bugün yapsın mutlaka bence bugün ya da yarın kesin yumurtlayacak esrarengiz

bir de Esra sıvı almış 1,5 saat önce ondan da tam koyu çıkmamış olabilir

Par-ü pak oldum da geldim ohh

ne çabuk kız sıhhatler olsun bebeğimmmm

sen ne yaptın dilketin gelen giden var mı?:26:

canım benimkiler yarın gelecekler. dün sabah test yaptım negatifi aldım

Par-ü pak oldum da geldim ohh

hangi testi kullanmıştın cnm sen :26: laboquık diye bi marka benim kullandığım :26::26:

slm kızlar herkesee... dün gittim doktora bugün itibRİYle 5 hafta 4 günlül bebeğim.. ama sıkıntı var .. kesem normal ama kesenin yANInda kanama gördü azıcıkmış öle dedi doktor yüzde 99 bişi olmaz kanama yaparsan panik yapma dedii.. bende kafma taktm işte üzüldüm biraz haftaya cuma kontrolüm var böylee haber verim dedim..

canımmm Allahın ıznıyleee bıseyy olmazzz ınsallahh. senın bat ne zamandı canım pardon canım son adet tarıhın ne zamandı

Son düzenleme:
ne cabuk mu anamm 34dk da gitmiş gelmisim birde bu sogukta jet hiziyla hareket etim ancak bu kadar oldu

küçükken annemin yaptığı gibi sobanın önünde yıkansaydın kuzummm.. ohh şimdi sıcacık önünde ısın bir güzel

hamileliğin hayırlı olsun canım. doktor %99 gibi yüksek bir rakam vermiş. bişey olmaz inşallah canım bolbol dua et. Rabbim korusun miniğini. Allah korusun kanaman falan olursa da doktora git hemen ihmal etme

öncelikle hayırlı uğurlu olsun... bence korkma çok küçük demiş o kan içerde kendiliğinden de kaybolabilir dışarı sızıntı şeklinde de olabilir.. düşük için her hangi bir ilaç iğne verdimi tedbir amaçlı?

komsular gelince birden gittim mecbur kapattım ve geri geldim gittiler az evvel eee yani azıcık çıktım hemen mi kaynattınız yahu pes yani ama olsun bol bol kaynatalım dimi ama

teşekkür ederim canıum.. düşük FALAN DEMEDİ GİTTĞM DOKTR İİ gayet bilgili profosör assistanı genetik prof. asistanı ve bvaana gayet net konştu bebeğine bişi olmcak dedi düşük falan hiç demedi cinsel ilişki yasakladı o kadar ilaç falan vermedi haftaya cuma tekrar gel dedi... kadının tekine dış gebelik demişler ben erkek çocuk doğurttum dedi yanii bana hep böle güvenilir konştu.. bilmiorm kafam karıştı bemde yerleşme kanmasımı dedim olabilir takma kafana dedi

canım devlet hast dr ikili testten sonra görüşelim dedi... Kendi ozel gittiğim prof hani su ilgisiz olan o 10ocaga randevu verdi biliyorsun dr değiştirmek istiyorum daha kime giyeceğime karar vermedim ilk 3 ay profa mi devam etsem bilmiyorum kafam da deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…