Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

umarım herşey yolunda gideer canımmbende kese falan normal işte bitek o kanama ama nesee ayın 27 sinde bellli olacak benmde kalp atışı falan bakalmmm

ınsallah ıkımızde guzel haberler alırızzz canımm benımm ınsallah kalp atıslarını tekmeledıklerını kucagımıza alcagımız gunlerı goruruz canım

Kızlar bugün dua yapıyormuyduk bilmiyorum ama bugün çekebildiklerimi yazayım...

10 Ayetel Kürsi
100 Ya gaffar
100 Ya vali
100 Ya veliy
100 Ya muhsi
100 La ilahe illallah
100 Huvallahül Halikul Bariu

Hepimiz tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olalım inşallah AMİNNNNN

Cnm Allahın izniyle bişi olmucak kafana takma

Allahhh kabull etsınnn toprammmmm

KIIIZZZZLLLAAAAR ben geldim,değerim bir haftada 133 den 2626,59 a yükselmiş,hamdolsun keseyi gördük 7mm çooook mutluyuum RABBİME HAMDOLSUN

Cokkk sevindim canimm.bi ohhh demissindirr simdi.
Saglikla kucagina al insallah.
Ediyosunuz biliyorum ama bizede dua edinn bizimde bebisimiz olsunn

hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

Cokkk sevindim canimm.bi ohhh demissindirr simdi.
Saglikla kucagina al insallah.
Ediyosunuz biliyorum ama bizede dua edinn bizimde bebisimiz olsunn

RAABİM sizlere de bu heyecanı hayırlısıyla yaşatsın en yakın zamanda inşaallah,nasıl bir oooh dedim şu boş-kimyasal gebelik sıkıntısı varya o canımı sıkıyordu biraz hamdolsun rahatladım, bir pıt pıt ları duyalım inşaallah tamam bu iş

canım çok güzel bi haber..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..yesin onu teyzesi...maşallah...

sağol caannıııııım,bitanem çok teşekkür ederim,amiiin inşaallah hep birlikte kucağımıza alırız tontişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…