amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn darısı tüm isteyen kardeşlerime olsun inşaallah teşekkür ederim canımgözün aydın cancağızıminşallah kucağına aldığın günleri de görürüz
umarım herşey yolunda gideer canımmbende kese falan normal işte bitek o kanama ama nesee ayın 27 sinde bellli olacak benmde kalp atışı falan bakalmmm
darisi basina dadlummm sende hiç stres yapma
ınsallah ıkımızde guzel haberler alırızzz canımm benımm ınsallah kalp atıslarını tekmeledıklerını kucagımıza alcagımız gunlerı goruruz canım
zaten o dr dedi devlette git su testleri yaptır diye canım benim dr iyi aslinda ama işte çok yoğun iyi bi dr bulamadım daha bulursam degistircem
slm kızlar herkesee... dün gittim doktora bugün itibRİYle 5 hafta 4 günlül bebeğim.. ama sıkıntı var .. kesem normal ama kesenin yANInda kanama gördü azıcıkmış öle dedi doktor yüzde 99 bişi olmaz kanama yaparsan panik yapma dedii.. bende kafma taktm işte üzüldüm biraz haftaya cuma kontrolüm var böylee haber verim dedim..
komsular gelince birden gittim mecbur kapattım ve geri geldim gittiler az evvel eee yani azıcık çıktım hemen mi kaynattınız yahu pes yani ama olsunbol bol kaynatalım dimi ama
bana göre büyük ilegen olaydi cimerdim kuzum
aminn
nşallahah ben çıkıorm şiödi allaha emanet ol bebeişe ii bak
Masallahcok güzel artmış değerin bir daha ne zaman gidecekmişsin
oyy masallah canim çok güzel bi haber buu
Kızlar bugün dua yapıyormuyduk bilmiyorum ama bugün çekebildiklerimi yazayım...
10 Ayetel Kürsi
100 Ya gaffar
100 Ya vali
100 Ya veliy
100 Ya muhsi
100 La ilahe illallah
100 Huvallahül Halikul Bariu
Hepimiz tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olalım inşallahAMİNNNNN
KIIIZZZZLLLAAAAR ben geldim,değerim bir haftada 133 den 2626,59 a yükselmiş,hamdolsun keseyi gördük 7mm çooook mutluyuum RABBİME HAMDOLSUN
kııızzzzlllaaaar ben geldim,değerim bir haftada 133 den 2626,59 a yükselmiş,hamdolsun keseyi gördük 7mm çooook mutluyuum rabbime hamdolsun
sen bir de bu halinle misafir mi ağırladın
bana bakmaya gelmişler biraz oturup kalktılar hiiiiç birsey ikram etmedim zaten edememmutfağa pek girmiyorum
zira su ara ben kim misafir ağırlamak kim halim soyle
bende seni kocaman öpüyorum canım yine gel
bir hafta sonra kese büyüklüğüne bakacak 1 hafta sonra da kalp atışı için galiba,
yaa evet hicran hamdolsun mutluyum kucağımıza da alırız inşallah,değeri 1800 lerde bekliyordum gayet güzel dedi dr
Aminnn topraaaammmmAllahhh kabull etsınnn toprammmmm
Cokkk sevindim canimm.bi ohhh demissindirr simdi.
Saglikla kucagina al insallah.
Ediyosunuz biliyorum ama bizede dua edinn bizimde bebisimiz olsunn
canım çok güzel bi haber..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..yesin onu teyzesi...maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?