Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar dün bana annem dediki belki senin rahim ağzın dardır ama hsg çekildim ben olsaydı doktor anlamaz mıydı?? merak ettim bende:26:

Kızlar yaaa Karnım çok ağrıyor diğer adetimin baslangicinin uzerinden 35gun gecti hala hasta olmadım göğüslerim de çok ağrıyor hamilemiyim ki test yaptim cikmadi ama bu gecime niye daha once hic olmazdı kasiklarimda adetten farkli bi agri var aslinda ne yapmaliyim sizce suanda bu agri hamilelik sebebi mi değil mi

canım bugünlerde yaşa o zaman kısmet bu ya...inşallahh hakkından hayırlısı olur...geç yum olabilir...
yuh Kız evlendir de kurtul aslında derdini de demiş ya işte Belki onun kv. De ona çektirir

rabbim çektirsin canım hemde nasıl inşallah..yaptığı o büyüler ayağına dolanır tek isteğim o...

sıvı almadıysan ve aynı koyuluktaysa yumurtlamışsındır canım. testini yapmaya devam et silikleştiğini de gör. o zaman çatladığı anlamına geliyor kuzu. kaçıncı günündesin

ayın 4ünde adet olmuştum dün ayın 18idi yani 14. gün oluyo canım :26:
dün akşam 8 den ewel yapamadım anneanneme gitmiştim orda yedik içtik sonra ewe geldik direk yaptım ama sıvı aldığımdan yaklaşık 1,5 saat sonra yapmış oldum cnm.. :26: testi yaptım bikaç dakka sonra koyulaşmıştı yani 10 dk sonra iyice koyu gördüm testi:26:

canım 11 görünmüyor tam ama 9 gibiyse ertesi gün yumurtlayabilirsin. burda da 10.gün yumurtlama olmuş zaten. sen testini ve mikmiki silikleşme olana ladar yapmaya devam et canım

yani yumurtlama sorunum yoktur dimi canım :26: 10. gün kadar belirgin değildiki

dolanır canım Allahın izniyle sen kalbini ferah tut

canım sıvı aldıysan daha koyudur o yumurtlamış olabilirsin benim de bir keresinde öyle olmuştu çünkü. ve 14.gün de genel olarakj yumurtlama günüdür kuzum sen mikmiklere devam et bence yumurtladın sen kuzuuuum ama deidğim gibi testi bırakma hemen

canım 11 görünmüyor tam ama 9 gibiyse ertesi gün yumurtlayabilirsin. burda da 10.gün yumurtlama olmuş zaten. sen testini ve mikmiki silikleşme olana ladar yapmaya devam et canım

kız sen yumurtlamışsın ki anaaaaaaa daha kırmızı olmaz bunlar :)) 10 ya da 11.inde yumurtlamışın hahahaaaa

ay hadi inşallah dilketinimmmm

Allahım şu çift çizgileri bi de hcg de görebilsekkkkk
aaahhhh ahhhh inşallahh canımmm

kız sen yumurtlamışsın ki anaaaaaaa daha kırmızı olmaz bunlar :)) 10 ya da 11.inde yumurtlamışın hahahaaaa
kız onlar benim değilllll

hımmm anladım canım bugün yapsın mutlaka bence bugün ya da yarın kesin yumurtlayacak esrarengiz
inşallah cnm ya.. dün akşam geç saatte yapmak zorunda kaldıım. okadar kola su ve yemekten sonra yaptım. belkide dilketinimin dediği gibi sıvı aldığım için öledi :26:

onlar başkasınınki canım. esra örnek olarak gösterdi 9.gün gibiymiş

bugün silikmi ki yapsana tekrar belki bugün yumurtlarsın bi de ne dicem benimde geçen ay silikti hep hiçbişey anlamadım marka farkı heralde sinir olmuştum doktora gittim öyle öğrendim yumurtladığımı yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…