- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
o bebek o göbüşe girecek canım yumurtluyosundur inşallah takip et bugün belki daha koyu olabilir canım
ah inşallah canımmm yaaaaresim paylaştım ordaki gibi diye bi bakarmısın sende :26:
canım bugünlerde yaşa o zaman kısmet bu ya...inşallahh hakkından hayırlısı olur...geç yum olabilir...ayyyy bnde utanrım esımde demez ole hahaaaa muc muc da ıyıymss
Bnde de aynı cnm asılmm tutumadı ıste adet olunca doktr cagrmstı ama gtmdm bu ay adet olursm gdecm bu ayda hc umıdım yok gunlernde ılşkı olmadı adetme 9 gun var daha ama hc byle olmzdı adetmn 21. Gunu bgun ve akıntım var ne olblır kı:26::26:
yuhKız evlendir de kurtul aslında derdini de demiş ya işte Belki onun kv. De ona çektirir
sıvı almadıysan ve aynı koyuluktaysa yumurtlamışsındır canım. testini yapmaya devam et silikleştiğini de gör. o zaman çatladığı anlamına geliyor kuzu. kaçıncı günündesin
canım 11 görünmüyor tam ama 9 gibiyse ertesi gün yumurtlayabilirsin. burda da 10.gün yumurtlama olmuş zaten. sen testini ve mikmiki silikleşme olana ladar yapmaya devam et canım
canım bugünlerde yaşa o zaman kısmet bu ya...inşallahh hakkından hayırlısı olur...geç yum olabilir...
rabbim çektirsin canım hemde nasıl inşallah..yaptığı o büyüler ayağına dolanır tek isteğim o...
ayın 4ünde adet olmuştum dün ayın 18idi yani 14. gün oluyo canım :26:
dün akşam 8 den ewel yapamadım anneanneme gitmiştim orda yedik içtik sonra ewe geldik direk yaptım ama sıvı aldığımdan yaklaşık 1,5 saat sonra yapmış oldum cnm.. :26: testi yaptım bikaç dakka sonra koyulaşmıştı yani 10 dk sonra iyice koyu gördüm testi:26:
sayfa kaç canım geri gittim ama göremedim az önce
canım 11 görünmüyor tam ama 9 gibiyse ertesi gün yumurtlayabilirsin. burda da 10.gün yumurtlama olmuş zaten. sen testini ve mikmiki silikleşme olana ladar yapmaya devam et canım
kız sen yumurtlamışsın ki anaaaaaaa daha kırmızı olmaz bunlar :)) 10 ya da 11.inde yumurtlamışın hahahaaaa
onlar başkasınınki canım. esra örnek olarak gösterdi 9.gün gibiymiş
dolanır canım Allahın izniyle sen kalbini ferah tut
canım sıvı aldıysan daha koyudur o yumurtlamış olabilirsin benim de bir keresinde öyle olmuştu çünkü. ve 14.gün de genel olarakj yumurtlama günüdür kuzumsen mikmiklere devam et bence yumurtladın sen kuzuuuum ama deidğim gibi testi bırakma hemen
aaahhhh ahhhh inşallahh canımmmAllahım şu çift çizgileri bi de hcg de görebilsekkkkk
kız onlar benim değilllllkız sen yumurtlamışsın ki anaaaaaaa daha kırmızı olmaz bunlar :)) 10 ya da 11.inde yumurtlamışın hahahaaaa
inşallah cnm ya.. dün akşam geç saatte yapmak zorunda kaldıım. okadar kola su ve yemekten sonra yaptım. belkide dilketinimin dediği gibi sıvı aldığım için öledi :26:hımmm anladım canım bugün yapsın mutlaka bence bugün ya da yarın kesin yumurtlayacak esrarengiz
onlar başkasınınki canım. esra örnek olarak gösterdi 9.gün gibiymiş
aaahhhh ahhhh inşallahh canımmm
kız onlar benim değilllll
inşallah cnm ya.. dün akşam geç saatte yapmak zorunda kaldıım. okadar kola su ve yemekten sonra yaptım. belkide dilketinimin dediği gibi sıvı aldığım için öledi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?