Hoşbulduk lorenaa ve minikbebişim) Ekim topiği daha bir kıpır kıpır sankiiii:)))))
slm kızlar buralarda yeniyim artık nasipse hep burdayım bugün regl olucak gibiyim inş olmamda ama belirtileri var olursam ekimde hamile olmak istiyorum rabbim çok büyük kasımda korunmayı bırakalı tam 1 yıl olacak..
uffff kıslar fkır vern hep bn mı vercem olmuyo amaaksm ne ymek yapsam [/QU
yemeklik neyin varr bence corba yap ılk baştannn sıcacık havalar seinken tam zamanı...... genelde yemeklık aynı seylerr oluyoo yaaa puufff ben bile bazen sıkılıyorummmm ne yapcam dıe dusunurken...
dostinex kullanıyorum ya adeti de düzenliyor sanırım ondan geldi ilk defa bu kadar erken geldi
uffff kıslar fkır vern hep bn mı vercem olmuyo amaaksm ne ymek yapsam [/QU
yemeklik neyin varr bence corba yap ılk baştannn sıcacık havalar seinken tam zamanı...... genelde yemeklık aynı seylerr oluyoo yaaa puufff ben bile bazen sıkılıyorummmm ne yapcam dıe dusunurken...
patlıcnm var kabagm var ama bnları yapmk ıstemyorum:120: gecen yapmstm
Arkadaşlar perşembe günü ovitrelle iğnemi oldum.İlişkilerime dikkat ediyorum. Ne zaman kanda baktırsam bilemiyorum.Ama tek bildiğim beklemek sabretmek çok zor çook :2:
slm kızlar buralarda yeniyim artık nasipse hep burdayım bugün regl olucak gibiyim inş olmamda ama belirtileri var olursam ekimde hamile olmak istiyorum rabbim çok büyük kasımda korunmayı bırakalı tam 1 yıl olacak..
patlıcnm var kabagm var ama bnları yapmk ıstemyorum:120: gecen yapmstm
ııyyhhhhh patlıcann deme banaaaaaaa...:84::84::84::84::84::120::120::120atlıcandan patlıcammm... ozaman dolapta kıyman varsa ... izmir kofte yap pılav çorba ortayada salata oohhh miissss....
ııyyhhhhh patlıcann deme banaaaaaaa...:84::84::84::84::84::120::120::120atlıcandan patlıcammm... ozaman dolapta kıyman varsa ... izmir kofte yap pılav çorba ortayada salata oohhh miissss....
frın posetnde tavk patates mı yapsamevet evt yapayım bde plav bde salata ohhhhhh dimi
kiyamam cnm. hatirladim simdi.
40 gune kadar normal o kanamalar. dr kontrolunde zaten soylerler sana.
Canım benim aklıma ne geldi
Banada bi kere oyle olmustu kanamam durmamıstı
Meger içeride parca kalmıs tamtemizlenmemiş
Bide oparca kalması tehlikeli insanı zehirliyo
Ben okadar kurtaj oldum hiç içerde su birikmesi filan
Ne duydum ne yasadım
Bence sen kurtajı yapan yerden farklı bir yere daha gorun
frın posetnde tavk patates mı yapsamevet evt yapayım bde plav bde salata ohhhhhh dimi
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttt....bak menun hazırrr şimdidenn afit olsuuunnnn.. istersen bide tatlı patlatt oooohhhhhh ayyy karnım acıktııı beeee gidimde bişiler yiyim bariiiii
elaaammm gece kırmızılar 4 gün erken geldi
ayyyy cnm ya nden erken gelyokı bnmde 4 gun once gelmstı üzülme ltfen btsn calşmalara bsla
nasl oluyum kociş dun ıznlydı bgun evde tekm pazar pazar
bnmde kociş yok bnde tozları neym aldm
nye uzgunsun bebegm
aramza hsgldn şeker
Merhaba hg canım bende gece 1 buçuk da kırmızıları gördümseninle aynı gününüz benimde 23 ekim e kaldı
hemen moralinizi duzelteyim)
temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim)
demekki sizinde vucutlar bebege hazirlaniyor. yani bu ay ikinizin kizlar)
Canım benim de ondan mı acaba normalde adetlerim düzensizdi 30-32 falan değişiyordu bebek istediğimizden beri tam 29. Gün geliyor 2 aydır böyle inşallah dediğin gibidir tatlım :)))
hemen moralinizi duzelteyim)
temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim)
demekki sizinde vucutlar bebege hazirlaniyor. yani bu ay ikinizin kizlar)
enejimizz sanada geçsiiinnnn.... bebişleeerrrr bizeee geeellsssiiiiiiiinnnnnnnnnnn....
insallah tatlim.
cunku birden fazla kisi yasadi bu durumu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?