Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar buralarda yeniyim artık nasipse hep burdayım bugün regl olucak gibiyim inş olmamda ama belirtileri var olursam ekimde hamile olmak istiyorum rabbim çok büyük kasımda korunmayı bırakalı tam 1 yıl olacak..

hg canım inşallah hepimiz hamiş haberleri veririz bende 12 aydır bekliyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Arkadaşlar perşembe günü ovitrelle iğnemi oldum.İlişkilerime dikkat ediyorum. Ne zaman kanda baktırsam bilemiyorum.Ama tek bildiğim beklemek sabretmek çok zor çook :2:

Arkadaşlar perşembe günü ovitrelle iğnemi oldum.İlişkilerime dikkat ediyorum. Ne zaman kanda baktırsam bilemiyorum.Ama tek bildiğim beklemek sabretmek çok zor çook :2:

cnm bnce bekle bak bn 16 aydr beklyorum elbet olcak bigun stres yapma

Ahh ahhh 3 yılı geçti bekliyorum.Her ay böyle bekleyişler yokmu yıkıyor insanı.gün geçtikçe gücümün tükendiğini hissediyorum İnşallah hepimize kısmet olur :2:

sende hoşgeldiiinnnnn...

kiyamam cnm. hatirladim simdi.
40 gune kadar normal o kanamalar. dr kontrolunde zaten soylerler sana.

Bi kac doktoras gttm zaten ya oyle parca kalma durumu yok ck sukur. Ama icerdeki kani cekmelerine ragmmen bi hafta sonra yine oldu yarin bi gdeym bakalim ne dicek insallah atmisimdr artik

elaaammm gece kırmızılar 4 gün erken geldi

ayyyy cnm ya nden erken gelyokı bnmde 4 gun once gelmstı üzülme ltfen btsn calşmalara bsla

hemen moralinizi duzelteyim )
temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim )

demekki sizinde vucutlar bebege hazirlaniyor. yani bu ay ikinizin kizlar )

nasl oluyum kociş dun ıznlydı bgun evde tekm pazar pazar

bnmde kociş yok bnde tozları neym aldm

nye uzgunsun bebegm

aramza hsgldn şeker

Merhaba hg canım bende gece 1 buçuk da kırmızıları gördüm seninle aynı gününüz benimde 23 ekim e kaldı

Haydi o zaman canım adetler bitsin çalışmalara başlayalım inş çok bekletmez bebişler biziiiii :)) Ekim bize uğur gerirsinnnnnnn :)))))))

temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim )

Canım benim de ondan mı acaba normalde adetlerim düzensizdi 30-32 falan değişiyordu bebek istediğimizden beri tam 29. Gün geliyor 2 aydır böyle inşallah dediğin gibidir tatlım :)))

Canım benim de ondan mı acaba normalde adetlerim düzensizdi 30-32 falan değişiyordu bebek istediğimizden beri tam 29. Gün geliyor 2 aydır böyle inşallah dediğin gibidir tatlım :)))

insallah tatlim.
cunku birden fazla kisi yasadi bu durumu )

enejimizz sanada geçsiiinnnn.... bebişleeerrrr bizeee geeellsssiiiiiiiinnnnnnnnnnn....

insallah tatlim.
cunku birden fazla kisi yasadi bu durumu )

Ağzından bal damlıyor cuteheart inşllaaaaaahh Ekim bize uğur getirsin :)

kzlar ya benim sag ve sol kasıkta hatta tam rahim bölgesindede adım atmanın şiddeti bile agrı yapıyor.. oturuken oluşan basınçta ne var ki ama ondan bile canım yanıyo adımımın şiddetinden canım yanıyo.. şuan yumurtlama dönemindeyim ama bu denli agrı hiç yaşamamıştım.. ne anlama geliyo bu kötü mü ki..ne bileyim iltihap mı var acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…