hoşgeldiiin canım üzülme inş ikimizde hamiş oluruz
aa gercektn mi ozaman beraber yönlendirelim birbirimizi inşş bu ayy bebişlerimze kavuşuruzz inşş bacımmm adetm 15 de oldum temzlendim artık calışmalara başlıcaz :78::78: sen naslsnn benim salı günü yumurta takibi yapılacak bakalım aşılama olcak ama esim biraz sorun cıkartıyo istemiyo dün atıştık bu gün cicek yaptırmış gönlümü almk içinönce bi oturup konuşcaz bakalım ne olcakk
hoşgeldiiin canım üzülme inş ikimizde hamiş oluruz
öyle ikimiz birimiz yokkkkkkkkkk hepimiz hamile olucaz kızz
sen nasılsın cnm? görüşemedik bugün?
ben iyiyim kuşum sen nasılsın? karnım hala agrıyo yaaa tek sorun bu
Hepiniz musmutlu olun kızlar yaaa, siz mutlu oldukça ben de çok mutlu oluyorum.
minikbebişimmmmmmm yazamadım netim gitti kuzucum karnın neden ağrıyor merak ettim seni umarım herşey yolundadır canımmm kardeşimmmmm... ayaklarını sıcak tut belki üşüttün yorme kendini... bizde sen mutlu olunca musmutlu oluyoruzzzzzz canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
illiuankam nasıl gidiyor annelik taze annişşşş
ya sorma regl olamdım diye nasıl üzüldüm çok şükür geldi güzel güzellll... kaderimde regl olacağıma böyle sevineceğim de yazalıymışiyiyim canım,anelik iyi gidiyor Allaha şükür sıkıntı yok yani,haftaya cuma dr gitmeyi düşünüyorum,kese filan anca görünür,
ya tam geçmişi okuyodum,birden ekranıma pat diye bir virüs mesajı düştü,işte bilmem ne kazandınız diye,kapatamadım birtürlü,ekranı komple kapattım artık.O arada yazdın herhalde canım.ben de senin bomba dönüşünü alıntıladım da cvp yazacaktım...efsane geri döndü :))
nasılsın kuzum ne var ne yok... hasta olmuşsun öyle okudum
yaaa sorma çok kötü oldum canım ya..
bütün gün evde yalnız ölü gibi yattım. ama herkeste böyle şeyler duydum, bulaşıcı mıdır nedir?
hastaneye gidip ilaç da almak istemedim, hani bebiş oluşuyorsa zarar vermeyim diye, kıvrım kıvrım kıvrandım..
sen nasılsın? buralar nasıldı? var mı yeni hamişimiz??
ayyyy çok geçmiş olsun evet herkes de bir mide bulantısı duyuyorum... ya bende bugün hep dışarıdaydım çok bakmadım öyle kısaca baktım bir seni gördüm sonra msa keseciğini görmüş... başka bişey çarpmadı gözüme... yeni bir haber de görmedimhiç bişey görmedim bennnnn
ya sorma regl olamdım diye nasıl üzüldüm çok şükür geldi güzel güzellll... kaderimde regl olacağıma böyle sevineceğim de yazalıymışkarnım ağrıdıkça mutlu oldum geldikçe şükür ettim ya... bugün 3. gündü normale döndü herşey normal adet gibi geliyor... yani sağlık hiç bişeye benzemiyor kuzum ya bebeğimde gelir heralde beni çok bekletmeden
elaaaaaaaaaaaam sana hep yazıyorum hiç görmüyorsun geçmişe de bakamıyorum iyisin dimi... annene şal örüyordun en son bitti mi
üzüldüm yawww üşüttün mü acaba yoksa bunu yapan bir virüs mü...sadece mide bulantısı olsa keşke..
gece 3ten itibaren sanki woodoo büyüsü yapılıyor gibi bütün karnım, böğrüme kramplar girdi. hala yerleri acıyor..
kalbime kramp girdi yaa gaz sancısından..
neyse ki çok daha iyiyim, cumartesi izmire gidicem toparlanmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?