Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimde yarın biter herhalde adetim 15i gecesi olmuştum.salı günü eşim spermiyogram vericek bakalım bende adetin 2. günü hormon tahlili yaptırdıydım ikisininde sonuçlarını salı günü dr.göstericem bakalım,tedavimi başlar,gerek görmezmi bilemiyorum ama ben inanıyorum ki biz 2014ün ilk hamişleri olucazzzz

Son düzenleme:
sen nasılsın cnm? görüşemedik bugün?

elaaaaaaaaaaaam sana hep yazıyorum hiç görmüyorsun geçmişe de bakamıyorum iyisin dimi... annene şal örüyordun en son bitti mi

illiuankam nasıl gidiyor annelik taze annişşşş

iyiyim canım,anelik iyi gidiyor Allaha şükür sıkıntı yok yani,haftaya cuma dr gitmeyi düşünüyorum,kese filan anca görünür,
ya tam geçmişi okuyodum,birden ekranıma pat diye bir virüs mesajı düştü,işte bilmem ne kazandınız diye,kapatamadım birtürlü,ekranı komple kapattım artık.O arada yazdın herhalde canım.ben de senin bomba dönüşünü alıntıladım da cvp yazacaktım...efsane geri döndü :))

ya sorma regl olamdım diye nasıl üzüldüm çok şükür geldi güzel güzellll... kaderimde regl olacağıma böyle sevineceğim de yazalıymış karnım ağrıdıkça mutlu oldum geldikçe şükür ettim ya... bugün 3. gündü normale döndü herşey normal adet gibi geliyor... yani sağlık hiç bişeye benzemiyor kuzum ya bebeğimde gelir heralde beni çok bekletmeden

nasılsın kuzum ne var ne yok... hasta olmuşsun öyle okudum

yaaa sorma çok kötü oldum canım ya..
bütün gün evde yalnız ölü gibi yattım. ama herkeste böyle şeyler duydum, bulaşıcı mıdır nedir?
hastaneye gidip ilaç da almak istemedim, hani bebiş oluşuyorsa zarar vermeyim diye, kıvrım kıvrım kıvrandım..

sen nasılsın? buralar nasıldı? var mı yeni hamişimiz??

ayyyy çok geçmiş olsun evet herkes de bir mide bulantısı duyuyorum... ya bende bugün hep dışarıdaydım çok bakmadım öyle kısaca baktım bir seni gördüm sonra msa keseciğini görmüş... başka bişey çarpmadı gözüme... yeni bir haber de görmedim hiç bişey görmedim bennnnn

sadece mide bulantısı olsa keşke..
gece 3ten itibaren sanki woodoo büyüsü yapılıyor gibi bütün karnım, böğrüme kramplar girdi. hala yerleri acıyor..
kalbime kramp girdi yaa gaz sancısından..
neyse ki çok daha iyiyim, cumartesi izmire gidicem toparlanmam lazım..

yani gidişat iyi,sevindim,demek ki bebeğinin gelişi de yakındır bu durumda,senin de müjdeni alırız artık gelecek ay:)) ya benim antivirüs programının süresi dolmuş güncellemeye çalıştım ama kullanıcı adını filan bilmediğimden olmadı,kuran kişi biliyordu şimdi başka bir antivirüs kurmaya çalışacağım,şu an ekranımı görsen resmen saldırı altındayım,envayi çeşit virüs mesajı.sonra da yatarım herhalde bitirene kadar epeyi geç olur çünkü,çok öpüyorum canım,iyi geceler

kızlar pc saldırı altında.bir antivirüs kurup yatıcam,cümleten iyi geceler,Allah rahatlık versin.

elaaaaaaaaaaaam sana hep yazıyorum hiç görmüyorsun geçmişe de bakamıyorum iyisin dimi... annene şal örüyordun en son bitti mi

btmek uzere cnm bnmmmm onn ıcın gremyodum ama artk dayanmdm sen naptın korkuyodun ohhh adet te oldun

üzüldüm yawww üşüttün mü acaba yoksa bunu yapan bir virüs mü...
ozaman yarın son gün bugece güzel bir uyku yarın turp gibi ol hazırla çantanı..
izmirde ne güzeldir yaaaa benim arkadaşımda haftasonu geliyor izmirden bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…