Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bnmki de acaba artik sissem mi az daha mi beklesem diye dusunuyo galibaa

valla görmeden bişey diyemeyeceğim

ben de çayla ayıldım gibi aslında uyusam bir iki saat tam ayılıcam da işte evet ya bebekler gelsin de hayırlısıyla çekeriz Allahın izniyle ben de dün yere çok yakındım bugün muhabbet iyi geliyor valla

nerde ben göremiyorum

profiline girip fotoğraflarına bak balım

s.a bacılarrr naslsnzzz canlarr

a.s. canım h.g. biz iyiyiz sen nasılsın? kocan çiçek alıp özür notu yazmış gözün aydın ne yaptın nasıl geçti akşam konuşabildin mi?
meltemde 4gun önce mi ne test cıktı negatif batı geldi yaptı pozitif

benimki 2 gün ama. ümitlendirme beni Hicranım alıştırdım kendimi bu duruma

olmuyor arkadaş olmak gerekiyormuş

Albumde var canim gecen haftanin resmi

Kukulogum sairimmm benimm.

ben usutmusde olabilirim kuzum:44: hakket yaa daha çok varmış

Nefesalimmmmmm bebegim hggg

Zeycanim o gobus senin mi serap ablanin mii :44: masallahhh yaaaa

Hosbulduk hicranim.dun soyledim bugumde soyliiimmmm muge anli felann izlemee

a.s. canım h.g. biz iyiyiz sen nasılsın? kocan çiçek alıp özür notu yazmış gözün aydın ne yaptın nasıl geçti akşam konuşabildin mi?

cicegi batsınnn öküzzz tam bi öküzz konuştuk konuşmazmıyızz yeri gögü yine yıktıı ALLAH verecekse normllede verir dedi ben asıla ma yaptırmam dedi izin vermiyom dedi yani artık umudum yokk bitti umutlarım hayellerim bitti bacımmm

üzüldüm canımcım. o öküzlerden biri de ablamda var biz ailecek el birliğiyle ikna etmeye çalışıyoruz eniştemi bakalım ne olacak sen ne yapmayı düşünüyorsun peki canım???

Günaydın canlarim hepinize hayırlı cumalar tum guzel günlerin başlangıcı olsun bugün hepimiz adina jns

hoşgeldin kuzummmmmmm hayırlı cumalar sana da

e ol o zaman

hee hatırladım bunu ama bu minik daha arkadaşında da ne göz varmış nasıl anladıysa hamile olduğunu ama 1 haftada büyümüştür göbüşün yenisini yolla sen bize

Valla bnde sasirdim anlamasina ilk kez gordugum kadin bi de :)

Yarin ultrasonla birlikte koyarim yine canim karar verirsiniz bakalim buyumus mu

günaydın kızlarrrrrr...
ben yine aranıza döndüm tam iyileşmedim ama ayaklandım..
bat'a 5 gün kaldı ben yine kurtlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…