Valla bnde sasirdim anlamasina ilk kez gordugum kadin bi de :)
Yarin ultrasonla birlikte koyarim yine canim karar verirsiniz bakalim buyumus mu
ben kendimi de ekledim daha yakın bakabilirsiniz...
saol tatlım en kısa zamanda darısı sana ve diğer annişlere...
üzüldüm canımcım. o öküzlerden biri de ablamda varbiz ailecek el birliğiyle ikna etmeye çalışıyoruz eniştemi bakalım ne olacak sen ne yapmayı düşünüyorsun peki canım???
ALLAH onun da yardımcısı olsunn bilmiyom gülüm yaa bilmiyomm yedik birbirimizi yıktık gecirdikk dedim olmuyo işte
bi şansmızı deneyelim diyoı ki orda bu sperm testi verdi orda dedi 6-7 tane daha numune vardı ya karısırsa sonra bna hast yaktırırsın dedim bnde dedim olurmu öyle sey tek sana yapılmıyoo yılardr yapıyolar hep tecrubeli egtimli cahil insanlar deil senin gibi dedimm yok dedi inatttttttttttttttt inadı batasıcaaa ben napcammm
günaydın kızlarrrrrr...
ben yine aranıza döndüm tam iyileşmedim ama ayaklandım..
bat'a 5 gün kaldı ben yine kurtlandım
günaydın kızlar...
Hayırlı Cumalar herkese...
oyyy masallah zeycanimmm
günaydın kızlarrrrrr...
ben yine aranıza döndüm tam iyileşmedim ama ayaklandım..
bat'a 5 gün kaldı ben yine kurtlandım
bende dun eklemustim tekrar ekliyim
günaydın kızlar...
Hayırlı Cumalar herkese...
Kukulogum sairimmm benimm.
Hosbulduk hicranim.dun soyledim bugumde soyliiimmmm muge anli felann izlemee
üzüldüm canımcım. o öküzlerden biri de ablamda varbiz ailecek el birliğiyle ikna etmeye çalışıyoruz eniştemi bakalım ne olacak sen ne yapmayı düşünüyorsun peki canım???
ALLAH onun da yardımcısı olsunn bilmiyom gülüm yaa bilmiyomm yedik birbirimizi yıktık gecirdikk dedim olmuyo işte
bi şansmızı deneyelim diyoı ki orda bu sperm testi verdi orda dedi 6-7 tane daha numune vardı ya karısırsa sonra bna hast yaktırırsın dedim bnde dedim olurmu öyle sey tek sana yapılmıyoo yılardr yapıyolar hep tecrubeli egtimli cahil insanlar deil senin gibi dedimm yok dedi inatttttttttttttttt inadı batasıcaaa ben napcammm
benim başımda var bi inat bende diyorum tüp bebek merkezine gidelim sende görün yok olacakmış bekliyoruz
:) teşekkür ederim canımüzüldüm canımcım. o öküzlerden biri de ablamda varbiz ailecek el birliğiyle ikna etmeye çalışıyoruz eniştemi bakalım ne olacak sen ne yapmayı düşünüyorsun peki canım???
hoşgeldin kuzummmmmmmhayırlı cumalar sana da
ben kendimi de ekledim daha yakın bakabilirsiniz...[/QUcanımgordumm yerim ben onu yahu nasilda yakışmış maşallah
hb canjm nasılsıngünydınn hg bacımmm aminn inşş cmlemizin inşş
benim başımda var bi inat bende diyorum tüp bebek merkezine gidelim sende görün yok olacakmış bekliyoruz
offf offffffffffffffffffffffffff bacımm gitmiyolar iştee
hoşgeldin canım. sana geçmiş olsun diye yazdım ama görmedin sanırımne o test yapmayı mı düşünüyorsun yoksam
günaydın Hasretcim h.g. nasılsın?? hayırlı cumalar sana da canım
hoşgeldin canım. sana geçmiş olsun diye yazdım ama görmedin sanırımne o test yapmayı mı düşünüyorsun yoksam
günaydın Hasretcim h.g. nasılsın?? hayırlı cumalar sana da canım
bugün doğum günüm 29 yaşına girdim sevinçli değilim 30 az kaldııı((
s.a bacılarrrnaslsnzzz canlarr
a.s. canım h.g. biz iyiyiz sen nasılsın? kocan çiçek alıp özür notu yazmış gözün aydınne yaptın nasıl geçti akşam konuşabildin mi?
cicegi batsınnn öküzzz tam bi öküzz konuştuk konuşmazmıyızz yeri gögü yine yıktıı ALLAH verecekse normllede verir dedi ben asıla ma yaptırmam dediizin vermiyom dedi yani artık umudum yokk bitti umutlarım hayellerim bitti bacımmm
tmm izlemiomm
Günaydın canlarim hepinize hayırlı cumalar tum guzel günlerin başlangıcı olsun bugün hepimiz adina jns
:) teşekkür ederim canım
ben kendimi de ekledim daha yakın bakabilirsiniz...[/QUcanımgordumm yerim ben onu yahu nasilda yakışmış maşallah
hb canjm nasılsın
hiç iii deilim bacımmmbenm ki asılamayı istemiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?