Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlarrrrrr...
ben yine aranıza döndüm tam iyileşmedim ama ayaklandım..
bat'a 5 gün kaldı ben yine kurtlandım

hoşgeldin canım. sana geçmiş olsun diye yazdım ama görmedin sanırım ne o test yapmayı mı düşünüyorsun yoksam

günaydın kızlar...
Hayırlı Cumalar herkese...

günaydın Hasretcim h.g. nasılsın?? hayırlı cumalar sana da canım

:) teşekkür ederim canım

hoşgeldin canım. sana geçmiş olsun diye yazdım ama görmedin sanırım ne o test yapmayı mı düşünüyorsun yoksam

görmedim canım yaaa, şu bildirimler gelmiyor ya herkes her seyi kaçırıyor.. ben dün hiçbir seye bakamadım..

valla öğlen kaşlarımı aldırmaya gidicem orda bir poliklinik var kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum. çünkü dün yeğenimin doğum gnüydü pazar da ablamın doğum günü onun için izmire gidiyorum yarın sabah. güzel bir hediye vermek istiyorum, ablam bendne cok istiyor benim bebişimin olmasını.. çıkar mı sizce testte?

cahil insanla uğraşmak zor canım. Rabbim yardımcın olsun. seninkinin bayağı komplo teorileri var kurup kurup duruyor. ama sen de çok üzüyorsun kendini bunun ancak zararı olur sana biliyorsun.... hem ayrıca aşılama ile de tutma ihtimali de yüksek değil biliyorsun. sen klomen kullan ve çatlatma iğneni ol sadece aşılama yaptırma olmaz mı???

Hoşbuldum canım.İyiym çok şükür sen nasılsın.Ablan ne yaptı bir gelişme yok sanırım ???

bugün doğum günüm 29 yaşına girdim sevinçli değilim 30 az kaldııı ((

Dogum gunun kutlu olsun canimm.
Bende 29 ummm:18:.bize bi bebek lazim acilindennn hemidee
s.a bacılarrr naslsnzzz canlarr

Hosgeldinn azabimm cicegimm

Canim tek tarafli olmazki ama.esininde istemesi sartt.sen ikna etmeye calis edemezsen yapcak bisey yok beklicek o zaman.
Senin zaten bi evladin var , esin nasil bu kadar rahat anlamiyorum

Aferin.ablani dinlee.ablan sayilirimm

Günaydın canlarim hepinize hayırlı cumalar tum guzel günlerin başlangıcı olsun bugün hepimiz adina jns

Gunaydinn gamsemmmm.insallah bebegimm.hersey guzel olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…