offf offffffffffffffffffffffffff bacımm gitmiyolar iştee
nasıl ikna edicez bilmiyorum son 1 ayımız olmazsa sorucam ne yapıcaz diye bende bişey yok diyor
:) teşekkür ederim canım
ben kendimi de ekledim daha yakın bakabilirsiniz...[/QUcanımgordumm yerim ben onu yahu nasilda yakışmış maşallah
hb canjm nasılsın
görmedim canım yaaa, şu bildirimler gelmiyor ya herkes her seyi kaçırıyor.. ben dün hiçbir seye bakamadım..
valla öğlen kaşlarımı aldırmaya gidicem orda bir poliklinik var kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum. çünkü dün yeğenimin doğum gnüydü pazar da ablamın doğum günü onun için izmire gidiyorum yarın sabah. güzel bir hediye vermek istiyorum, ablam bendne cok istiyor benim bebişimin olmasını.. çıkar mı sizce testte?
hoşbuldum canım.Duaya devam..günydın hg bacımmm aminn sana balım
Dogum gunun kutlu olsun canimm.
Bende 29 ummm:18:.bize bi bebek lazim acilindennn hemidee
Hosgeldinn azabimm cicegimm
Canim tek tarafli olmazki ama.esininde istemesi sartt.sen ikna etmeye calis edemezsen yapcak bisey yok beklicek o zaman.
Senin zaten bi evladin var , esin nasil bu kadar rahat anlamiyorum
Aferin.ablani dinlee.ablan sayilirimm
Gunaydinn gamsemmmm.insallah bebegimm.hersey guzel olsunnn
beni kimse beğenmemiş..sadece göbüşü beğenmişiniz çok ağladım çokkkkk...
Dogum gunun kutlu olsun canimm.
Bende 29 ummm:18:.bize bi bebek lazim acilindennn hemidee
Hosgeldinn azabimm cicegimm
Canim tek tarafli olmazki ama.esininde istemesi sartt.sen ikna etmeye calis edemezsen yapcak bisey yok beklicek o zaman.
Senin zaten bi evladin var , esin nasil bu kadar rahat anlamiyorum
Aferin.ablani dinlee.ablan sayilirimm
Gunaydinn gamsemmmm.insallah bebegimm.hersey guzel olsunnn
Günaydın canlarim hepinize hayırlı cumalar tum guzel günlerin başlangıcı olsun bugün hepimiz adina jns
Allah gönlünü yumuşatsın bu mübarek günde dua edeceğim onlara da canımüzüldüm canımcım. o öküzlerden biri de ablamda varbiz ailecek el birliğiyle ikna etmeye çalışıyoruz eniştemi bakalım ne olacak sen ne yapmayı düşünüyorsun peki canım???
hoşgeldin kuzummmmmmmhayırlı cumalar sana da
valla operam sanki erken ama sen bilirsinnn...günaydın kızlarrrrrr...
ben yine aranıza döndüm tam iyileşmedim ama ayaklandım..
bat'a 5 gün kaldı ben yine kurtlandım
günaydın canım hayırlı cumalargünaydın kızlar...
Hayırlı Cumalar herkese...
çk tatlısınız yaabende dun eklemustim tekrar ekliyim
izmirde hava acaip güzelmiş benimki uçağa bindi gelir bir saategörmedim canım yaaa, şu bildirimler gelmiyor ya herkes her seyi kaçırıyor.. ben dün hiçbir seye bakamadım..
valla öğlen kaşlarımı aldırmaya gidicem orda bir poliklinik var kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum. çünkü dün yeğenimin doğum gnüydü pazar da ablamın doğum günü onun için izmire gidiyorum yarın sabah. güzel bir hediye vermek istiyorum, ablam bendne cok istiyor benim bebişimin olmasını.. çıkar mı sizce testte?
Aminn canim ins sen zaten güzelsin söylememe gerek yok zeycanım yahumerhaba tatlım teşekkür ederim en kısa zamanda darısı sana inşalah tatlım...
Topragim doğum günün kutlu olsun Allahim sağlıklı mutlu huzurlu ve bebisli uzun omurler nasip etsinnasıl ikna edicez bilmiyorum son 1 ayımız olmazsa sorucam ne yapıcaz diye bende bişey yok diyor
benim başımda var bi inat bende diyorum tüp bebek merkezine gidelim sende görün yok olacakmış bekliyoruz
görmedim canım yaaa, şu bildirimler gelmiyor ya herkes her seyi kaçırıyor.. ben dün hiçbir seye bakamadım..
Hoşbuldum canım.İyiym çok şükür sen nasılsın.Ablan ne yaptı bir gelişme yok sanırım ???
cahil insanla uğraşmak zor canım. Rabbim yardımcın olsun. seninkinin bayağı komplo teorileri var kurup kurup duruyor. ama sen de çok üzüyorsun kendini bunun ancak zararı olur sana biliyorsun.... hem ayrıca aşılama ile de tutma ihtimali de yüksek değil biliyorsun. sen klomen kullan ve çatlatma iğneni ol sadece aşılama yaptırma olmaz mı???
nasıl ikna edicez bilmiyorum son 1 ayımız olmazsa sorucam ne yapıcaz diye bende bişey yok diyor
Doğum günün kutlu olsun canım.
Üzülme dua et eşinin ikna olması için.tartışmaya girme ters tepebilir.
günaydın tatlışım minik kuşummmmm
Allah gönlünü yumuşatsın bu mübarek günde dua edeceğim onlara da canım
valla operam sanki erken ama sen bilirsinnn...
günaydın canım hayırlı cumalar
çk tatlısınız yaa
izmirde hava acaip güzelmiş benimki uçağa bindi gelir bir saateinşallah ailene güzel haberinle git yaaa
bebişi mi kıskandın nesen her zamanki gibi tatlısın şekerim... canım tatlı çektiğinde fotona bakıyorum. şeker isteğim geçiyor
ayy aynıısıı benm kide diyo sendede bendede bişi yokk ALLAH verirse olur diyoo aynızyızz
hoşbuldum canım.Duaya devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?