Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kanda cıka bilirr inşş güzel bi hediye verirsin ne güzel olıuurrr

Inşallah canim güzel olacak hersey nasılsın

teşekkür ederim canım evet bize bebiş lazım acilen

Günaydın canlarim hepinize hayırlı cumalar tum guzel günlerin başlangıcı olsun bugün hepimiz adina jns

günaydın tatlışım minik kuşummmmm
Allah gönlünü yumuşatsın bu mübarek günde dua edeceğim onlara da canım

günaydın kızlarrrrrr...
ben yine aranıza döndüm tam iyileşmedim ama ayaklandım..
bat'a 5 gün kaldı ben yine kurtlandım
valla operam sanki erken ama sen bilirsinnn...

günaydın kızlar...
Hayırlı Cumalar herkese...
günaydın canım hayırlı cumalar

bende dun eklemustim tekrar ekliyim
çk tatlısınız yaa

izmirde hava acaip güzelmiş benimki uçağa bindi gelir bir saate inşallah ailene güzel haberinle git yaaa

merhaba tatlım teşekkür ederim en kısa zamanda darısı sana inşalah tatlım...
Aminn canim ins sen zaten güzelsin söylememe gerek yok zeycanım yahu

benim başımda var bi inat bende diyorum tüp bebek merkezine gidelim sende görün yok olacakmış bekliyoruz

off offf senin ne kadar olmuştu canım?? ve kaç yaşındaydın?

biliyorum balım ben haberin olsun diye yazmıştım... kanda varsa çıkar zaten. canım her türlü sonuca hazırsan yaptır istersen. ben de kuzenime gidecektim h.sonu bakim hastalanacaksam gitmemeyim hiç dedim zor geçiyor çünkü benim 2 günüm. onun için yaptım ben de testimi kafam rahat şimdi. sen de öyle olacaksan yaptır kuzum

Hoşbuldum canım.İyiym çok şükür sen nasılsın.Ablan ne yaptı bir gelişme yok sanırım ???

iyiyim ben de canımcım. annemle babam bu hafta sonu enişteme baskın yapacaklar ikna etmeye çalışacaklar bakalım inşallah hayırlısıyla olur

[QUOTE

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacımm aminnnnnn
vla bacımmm salı günü gidecem işte bakacaklar klomen hap verd,iler 5 ügün ic gel dedi bakacalar ona göre diyecekler
herhlde igne yaparlar cokk caresizimm cokk zorr ben burda herzamn dedimm kocalarınızı alınn öpün basınzda tasıyınn diyee

iyi kiiii doğdun kimyacıııııııııııııııııı
iyi ki doğdun kimyacııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
iyi ki doğdun iyi i doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebeğin yeni yaşında seninle olsun

Günaydın canim gitmemis kırmızılar hemen bitsede sahalara donsen artık diyorum :))

ayy valla çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ki? çıkacagına emin olsam yaptırcam.
kocam da evde, ona da süpriz olur.
kızlar kan testi yaptırayım mı yaptırmayım mı??
ilk üç cevaba göre hareket edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…