Aminn canim ins sen zaten güzelsin söylememe gerek yok zeycanım yahu
Topragim doğum günün kutlu olsun Allahim sağlıklı mutlu huzurlu ve bebisli uzun omurler nasip etsin
Aminn canim ins sen zaten güzelsin söylememe gerek yok zeycanım yahu
Topragim doğum günün kutlu olsun Allahim sağlıklı mutlu huzurlu ve bebisli uzun omurler nasip etsin
teşekkür ederim amiiiin herkesle beraber :)
Inşallah canim güzel olacak hersey nasılsın
nasıl ikna edicez bilmiyorum son 1 ayımız olmazsa sorucam ne yapıcaz diye bende bişey yok diyor
beni kimse beğenmemiş..sadece göbüşü beğenmişiniz çok ağladım çokkkkk...
günaydın tatlışım minik kuşummmmm
Allah gönlünü yumuşatsın bu mübarek günde dua edeceğim onlara da canım
valla operam sanki erken ama sen bilirsinnn...
günaydın canım hayırlı cumalar
çk tatlısınız yaa
izmirde hava acaip güzelmiş benimki uçağa bindi gelir bir saateinşallah ailene güzel haberinle git yaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacımm aminnnnnn
vla bacımmm salı günü gidecem işte bakacaklar klomen hap verd,iler 5 ügün ic gel dedi bakacalar ona göre diyecekler
herhlde igne yaparlar cokk caresizimm cokk zorr ben burda herzamn dedimm kocalarınızı alınn öpün basınzda tasıyınn diyee
Doğum günün kutlu olsun canım.
Üzülme dua et eşinin ikna olması için.tartışmaya girme ters tepebilir.
bacımm benim dogun günüm deil kimyacı bacımızn dogum günü üü
iyi kiiii doğdun kimyacıııııııııııııııııı
iyi ki doğdun kimyacııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
iyi ki doğdun iyi i doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebeğin yeni yaşında seninle olsun
Günaydın canim gitmemis kırmızılar hemen bitsede sahalara donsen artık diyorum :))
ayy valla çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ki? çıkacagına emin olsam yaptırcam.
kocam da evde, ona da süpriz olur.
kızlar kan testi yaptırayım mı yaptırmayım mı??
ilk üç cevaba göre hareket edicem...
ay balım sende ölesin minişim...çok saol...
Doğum günün kutlu olsun canım.
Üzülme dua et eşinin ikna olması için.tartışmaya girme ters tepebilir.
teşekkür ederim canım tamam güzelce ikna edicem
kimyacıııııııııııııııııııı bacımm dogum günün kutlu olsunnnn
ayy aynıısıı benm kide diyo sendede bendede bişi yokk ALLAH verirse olur diyoo aynızyızz
Canım eşinin yaşı kaç.niye böyle sıkıntı çıkarıyorlar anlamıyorum.Allah yardımcın olsun.Sen sakin sakin güzel güzel anlatmaya çalış.Bak zaman geçiyor.Sıkıntı olmasaydı şimdiye olurdu zaten.Tedavi olalım erkenden bir sıkıntı varsa de.
yanaşmıyorsa aşılamayı ertele biraz.klomen kullan çatlatma iğnesi ol.Normal yollarla deneyin.Zaten bu yolları denedikten sonra aşılamaya geçiyorlar normalde.Sen de hızlandırmak için direk aşılama demiş dr.
Allah Allah ne demek busaçmalamış eşin kızdım valla şimdi......... bebek 2 kişiyle yapılıyor farkında değil galiba
biz seni zaten hep beğeniyoruz güzelimmmm
amin canım Allah razı olsun
evet iyidir anlayışlıdır kocam sağolsun. şükür ediyorum herzaman Allahımaama bebek olması için bu da yeterli değil malesef Rabbimin ol demesi lazım işte
teşekkür ederim bacım saoll
teşekkür ederim canım ammiincanım doğum günüsün kutlu olsun nice güzel yıllara eşinle bebeğnle inşallah...
selam kızlar ne var ne yok? hepinize hayırlı cumalar
kimyacı doğum günün kutlu olsun
tamam canım...kıss zeycanımm beni ark kabul et bnde bakimmmm
Allah Allah ne demek busaçmalamış eşin kızdım valla şimdi......... bebek 2 kişiyle yapılıyor farkında değil galiba
biz seni zaten hep beğeniyoruz güzelimmmm
amin canım Allah razı olsun
evet iyidir anlayışlıdır kocam sağolsun. şükür ediyorum herzaman Allahımaama bebek olması için bu da yeterli değil malesef Rabbimin ol demesi lazım işte
selam kızlar ne var ne yok? hepinize hayırlı cumalar
kimyacı doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?