hepinize çok teşekkür ederim canlarım bugün cuma Allah hamile olanlar için bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende dahil hamiş olmayı isteyenlerede bebiş versin :)
off offfsenin ne kadar olmuştu canım?? ve kaç yaşındaydın?
biliyorum balım ben haberin olsun diye yazmıştım... kanda varsa çıkar zaten. canım her türlü sonuca hazırsan yaptır istersen. ben de kuzenime gidecektim h.sonu bakim hastalanacaksam gitmemeyim hiç dedim zor geçiyor çünkü benim 2 günüm. onun için yaptım ben de testimi kafam rahat şimdi. sen de öyle olacaksan yaptır kuzum
iyiyim ben de canımcım. annemle babam bu hafta sonu enişteme baskın yapacaklarikna etmeye çalışacaklar bakalım inşallah hayırlısıyla olur
Canım eşinin yaşı kaç.niye böyle sıkıntı çıkarıyorlar anlamıyorum.Allah yardımcın olsun.Sen sakin sakin güzel güzel anlatmaya çalış.Bak zaman geçiyor.Sıkıntı olmasaydı şimdiye olurdu zaten.Tedavi olalım erkenden bir sıkıntı varsa de.
yanaşmıyorsa aşılamayı ertele biraz.klomen kullan çatlatma iğnesi ol.Normal yollarla deneyin.Zaten bu yolları denedikten sonra aşılamaya geçiyorlar normalde.Sen de hızlandırmak için direk aşılama demiş dr.
benm öküzz anlamıyo ki iştee odunn cahilllllaynen senin dedgin gibi dr dediki ihml etme asılamayı tutmzsa bidaha yaptralım dedi senin yasın var dediii bacımmmm ben artık napcamı sasırdım artık RABBİMEEE yalvarıyom görsün halimi inşşş bnada bebiş hasretini yasatmz inşşşşş kurban oldugum ALLAHIM çokkkkkkkkkkkkkkkkk büyükk
Canım eşinin yaşı kaç.niye böyle sıkıntı çıkarıyorlar anlamıyorum.Allah yardımcın olsun.Sen sakin sakin güzel güzel anlatmaya çalış.Bak zaman geçiyor.Sıkıntı olmasaydı şimdiye olurdu zaten.Tedavi olalım erkenden bir sıkıntı varsa de.
yanaşmıyorsa aşılamayı ertele biraz.klomen kullan çatlatma iğnesi ol.Normal yollarla deneyin.Zaten bu yolları denedikten sonra aşılamaya geçiyorlar normalde.Sen de hızlandırmak için direk aşılama demiş dr.
eşimin yaşı 32 olacak amiiin tamam canım öyle demeyi deniyecem inşallah ikna olur yaşımız ilerliyor
Teşekkür ederim bebisim :))ay balım sende ölesin minişim...çok saol...
Aynen benimde yumyum dönemim : rast gelsin ins bu ay ve bebis olsun bende öyle bazen formali bazen formasiz bu ay cok hızlı basladik ins enerjimiz tükenmez:))Cok sukur gamsem yaa.yogundum bu hafta nasol gecti anlamadim.iyi de oldu boyle.
Formali yada formasiz calismalara devamyum yum gunlerindeyiz belki doktor randevuma kadar tutar bu sefer
Sen nasilsin.yanlis hatirlamiyosam sende yum uum donemlerindesin
bende aynı şeyleri düşünüyorum yani benim için bitse de gitsek
ayyy çok heyecanlıyım... gelse de biran önce heyecanı bile güzel...
bence aklında kalmasın yaptır...
asssssssssss bacımm hgggselam kızlar ne var ne yok? hepinize hayırlı cumalar
kimyacı doğum günün kutlu olsun
hepinize çok teşekkür ederim canlarım bugün cuma Allah hamile olanlar için bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende dahil hamiş olmayı isteyenlerede bebiş versin :)
canıımmm doğum günün kutlu olsun.. akşam mumları üflerken hepimiz için dilek tut olur mu
hangisini okuncaksa okuyum bacım kafam çokk karısık siz söyleyin ben okurumm inş bacımm
İnşallah kabul eder canım.Ben de istiyorum yaaaa.Eşim ailem bunu düşünmek için erken diye tepki vermeyeceğini bilsem hemen giderim.Hemen almak istiyorum kucağıma bir bebeği(
Ama aslında korkularım da çok.Bir bebeğe yetebileceğime emin olamıyorum.Kendi çoçuğumda olsa başka bir çocukta olsa en iyi şekilde yetiştirme kaygısı başlayacak.
Ablanın işi daha zor burda.Onun sorumluluğu daha fazla.Allah yardımcısı olsun.İnşallah öhce enişten ikna olsun da
eşimin yaşı 32 olacak amiiin tamam canım öyle demeyi deniyecem inşallah ikna olur yaşımız ilerliyor
aynen öylee yaş korkum var yoksaa bukadr üzülmemm
bacımm benim dogun günüm deil kimyacı bacımızn dogum günü üü
Biliyorum canım ona yazmıştım zaten.alıntılar karışmış olabilir.
Kocanın ikna olması için "Sümmün bükmün ümyün fehüm la yerciun" ayetini okumak faydalıymış canım.Bol bol oku bunu eşine.
Onun dışında Huvallahül halikul bariu okuyabilirsin.Allahın isimleriyle tesbih çekebilirsin.
Bebek sahibi olmak için 707 tane Ya Varis tavsiye ediyorlar.Ben her gün çekmeye çalışıyorum
Teşekkür ederim bebisim :))
Aynen benimde yumyum dönemim : rast gelsin ins bu ay ve bebis olsun bende öyle bazen formali bazen formasiz bu ay cok hızlı basladik ins enerjimiz tükenmez:))
:) ee az kalmis 2guncuj az daha sabır kocisim grinin elli tonunu gördü biraz göz atti diyoku sen ne bicim seyler okuyorsun bende diyorumki bu enerjimi neye borçlu sanıyorsun :)) baya güldük
teşekkür ederim canım tamam güzelce ikna edicem
Bir de canım Zeycanın söylediği bir dua var.Az önce yine yazdım ."Sümmün bükmün ümyün fehüm la yerciun"
bunu kocana bol bol okumanın faydası olacaktır inşallah.
yaaa kan testi yaptıriim mi diye sordum 2 kişi cevap vermiş?
yarın ablamlara süpriz yapmak istiyorum.. ama değer sıfır cıkarsa kesin negatif mi demek olur?
off offf.. şu işi mik mikin ertesi günü öğrenilse...
kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrr topik kalabalık maşallah
bu arada herkese hayırlı cumalar,Allahın selamı üzerinize olsun...Eki Görüntüle 902251
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?