Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hep derim bilimadamları boş işlerle uğraşacağına bunu araştırsalar neden ertesi gün hapı varda testi yok
sıfır çıkarsa umut yok ama mesela 4 falan çıkarsa bişeyler olabilir

benim enerjim tavan kızz eşime de yediricem evlimutlumun karışımlarını biri demişti o mu tam hatırlamıyorum ballı cevizler falan fındıklar dönüşüm muhteşem olacak

Yok ben dogal calisiyorum canim karisimi baska biri demisti ama bnde hatrlayamadimm. Bu arada biz pazartesiden beri uslu duruyoruzz cok ilginccc.

canım ben de cevap verdim hatta uzunca ama görmedin. eğer her türlü sonuca hazırsan kafan rahat etsin diye yaptırabilirsin canım

evet aslında yumurta takıbıne baslamam lazım en yakın zamanda baslıcam canım cok tsk ederım ılgılendıgın ıcın

merhaba canım,, tüm dişlerinle ilgili çalışmalar bitsin ondan sonra bebek çalışmalarına başla derim. ben öyle yapmıştım..

beni kimse beğenmemiş..sadece göbüşü beğenmişiniz çok ağladım çokkkkk...

Simdi bakabildim zeynomm.
MAsallahin varr kkizz.cookk guzelsinn.dalgali sac daha cok yakisiyorr bayildim.
Gobusunde cok tatli.baya da buyumuss.
Masallah size yaa
Burdaki anneler ve anne adaylari ne kadar guzel boylee

tatlım 27 temmuz bebeğimin doğum tarihi canım...

merhaba canım,, tüm dişlerinle ilgili çalışmalar bitsin ondan sonra bebek çalışmalarına başla derim. ben öyle yapmıştım..

merhaba canım öncelikle cevap için teşekkür ederim öyle yapacağım ama ilaçların etksiinin geçmesini de beklemek gerekir mi?

canım bat aralık 27

benim 14 ocak canım

iki hamişin arasında kalmışım bu ay hamile olmam lazım ama büyük bi sorun var ki havalar korkunç soguk ve ben sanırım idrar yollarımı üşüttüm bu durumda hamile kalmam çok zor :85:

Simdi bakabildim zeynomm.
MAsallahin varr kkizz.cookk guzelsinn.dalgali sac daha cok yakisiyorr bayildim.
Gobusunde cok tatli.baya da buyumuss.
Masallah size yaa
Burdaki anneler ve anne adaylari ne kadar guzel boylee

tatlım çok teşkkür ederim...evet herkesin maşallahı var Rabbim esirgesin herkesi..canım şişkinlik çok bi de göbüş olunca böle oldu...

canım sana şöyle bir örnek vereyim sen karar ver ben haziranda çalışmalara başladım ilaçlı emar çekildim doktor korunmana gerek yok dedi yumurtlama dönemim değildi. sonrasında kasım ayında kürtaj oldum narkoz alıp ama bir ay dinlenme verdi o da muhtemelen rahimin dinlenmesi için.. yani sanırım beklemeeye gerek olmuyor bu durumlarda ama yine doktoruna sor lütfen
güzelllll annnemmmmmmm
topiiiiikkkk annemmmmmmmm
biziiii annn dualarındaaaaaaa
güzeeellll annemmmmmm topiğinnnn sennn
ennn tatlı topik annesisiiinnn
benimki değişmiş yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn

Yok ben dogal calisiyorum canim karisimi baska biri demisti ama bnde hatrlayamadimm. Bu arada biz pazartesiden beri uslu duruyoruzz cok ilginccc.

kızzz senden beklenen performans değil bu nazar değdi sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yap biliyormusun doktordan sonra koyver gitsinnnnnnnnnnnn

merhaba canım dpo kaç senin?

denizim nasılsınnnnnnnnnnnnn

merhaba canım öncelikle cevap için teşekkür ederim öyle yapacağım ama ilaçların etksiinin geçmesini de beklemek gerekir mi?

ben doktora sormuştum zaten fazla vücutta kalmıyormuş. ilacın etkisi 1-2 günde vücuttan gidiyormuş. sende bu duruma göre kendini ayarlarsın diye düşünüyorum...

sagol canım benim iyiyim yarın yumoşuma bakmaya gitcem büyümüşmü sıpa diye 23üne de büyük gün mikmik sende ne var ne yok

Aslında evet başa gelince yapılıyor ama insan cesaret edemiyor kolay kolay.Bu yüzden ablanı takdir ediyorum gerçekten.Ben yıllar önce kardeşim ameliyat olmuştu,çocuk hastanesindeydik.O sırada çocuk hastanesine terkedilmiş bir çocuk getirmişlerdi.adını da şevval koymuşlardı.sosyal hizmetlerden bir kadın vardı başında.gittik sevdik çoçuğu giderken sanki arkamdan ağladı.içim parçalandı.daha bekardım o zaman baba ne olur alalım bizim olsun diye direttim.babam da çok yufka yüreklidir ama annemi ikna edemedik.Hala da düşünüyorum istiyorum evlat edinmeyi.Ama Allah'ım inşallah kendim doğuracağım bebeğimi de nasip eder bana,bize...Kendimden çok eşimin o duyguyu yaşamasını çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…