güzellik kahvesi ne kii
ediyorum canım inşallah kabul olur
dur bende yapayım lilim birlikte içelim kuzummiste bu saatlerde icilen kahvelere guzellik kahvesi diyorlar
İste bu saatlerde icilen kahvelere guzellik kahvesi diyorlar
Iyiyim lilim cok sukur.yemekten geldim simdiiHayirlı cumlarrr ezanlar basladi burdaaa naasılsınn seevdicegimmm
Kızzzzz sen benden sexiii sinnn yaaaaa bende cooook tsk ederim insallah hamileligin sen gibi az kiloyla gecer
Kizlaar bende topigimiz icin bi yasin okudumm. Allah tum dualarimizi hayirlisiyla kabul etsinn
Kan vermek icin bekliyorum biri varmis icerde, bir saatte cikarmis sonuc.
Sadece siz biliyorsunuZ ilk kez kan testiyle baktiriyorum cok heyecanliyim..
gunaydınnnn gunaydınnnnnnnnnnnnn wooohhhooonabersınız kıslarrrr muge anlıya daldım yne kahvltı etmedım smdı edeyım barıııı
15 yıldır evliler. 6 kez aşılama 2 kez de tüp bebek yaptılar
dur bende yapayım lilim birlikte içelim kuzumm
bebemmmmmm ben senin için yemenden getirtirim kahveyiiiii yaparım tabiki deburda türk kahvesi yok bana da yapar mısınnn
İcelimmm güzelleselimmmmmm askosssdur bende yapayım lilim birlikte içelim kuzumm
Aynen tatlmmm coook guzelsin kuşummm ihtiyacın yooook bebgimmm benimmwooowwwben de güzellik katıyor sandım gerçi hiçbirimizin ihtiyacı yok çok şükür
Iyiyim lilim cok sukur.yemekten geldim simdii
Allah kabul etsin cnm insallahh
Bende heyecanlandimmkan testi bende bi kez yaptirdim adetimin birinci gunuydu ve bayilmistim.tansiyonum dusmus.doktora gittim gebelik testi de yapalim dedi.yok gerek yok regliyim dedim ama istedi yine de.tabi deger sifirdii
Elaaaamm elaaamm hosgeldin canim.
Ozledik seni yaa.kafani toparlarsin diye bisi demedim .donmene sevindimm
Canim tup bebegi nerde yaptirdi bilmiyorum ama bu konuda gercekten uzmanlasmis kisiler var.
Hersey Allahtan ama bizimde bunu vesile kilacak yollara basvurmamiz gerekiyor.
Tup denemesi bikac kez daha yapmayi dusunmuyorlarmi
Iyiyim lilim cok sukur.yemekten geldim simdii
Allah kabul etsin cnm insallahh
Bende heyecanlandimmkan testi bende bi kez yaptirdim adetimin birinci gunuydu ve bayilmistim.tansiyonum dusmus.doktora gittim gebelik testi de yapalim dedi.yok gerek yok regliyim dedim ama istedi yine de.tabi deger sifirdii
Elaaaamm elaaamm hosgeldin canim.
Ozledik seni yaa.kafani toparlarsin diye bisi demedim .donmene sevindimm
Canim tup bebegi nerde yaptirdi bilmiyorum ama bu konuda gercekten uzmanlasmis kisiler var.
Hersey Allahtan ama bizimde bunu vesile kilacak yollara basvurmamiz gerekiyor.
Tup denemesi bikac kez daha yapmayi dusunmuyorlarmi
kan sonucumu aldım: negatif
lilimmmmmmm bana küstün mü niye cvp yazmıyosunnnnnnnnn bak gelirimmmm oraya
bebemmmmmm ben senin için yemenden getirtirim kahveyiiiii yaparım tabiki de
İcelimmm güzelleselimmmmmm askosss
Aynen tatlmmm coook guzelsin kuşummm ihtiyacın yooook bebgimmm benimm
Afiyet olsun bebis olsunnn insallahhh
hemen mi günü yok mu ben seni ekledim arkaDAŞ OLARAK
oyy bebemmmfal da bakarsın ama dimi sallamaca 3 vakte kadar bebek geliyor falan olabilir
ben senin fındık fayenimmmm ama unuttun musen de çok güzelsinnn tatlişkom benim
Yazıyom kusum bende gecen yazdm sana gormedin denk gelemedik nerdesin evine dondun mu
fali lilim bakacakmışşşşşoyy bebemmmFal da bakarsın ama dimi Sallamaca 3 vakte kadar bebek geliyor falan olabilir
ben senin fınfdık fayenimmmm ama unuttun muSen de çok güzelsinnn tatlişkom benim
bende bakarm falına fındkkk fayemmm benimmn arada unuturum ben sen bana hatırlatırsn
hemen bakıyorum tatlışımmmmmpisikoooooooooooooo özeline bakarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?