Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayirlı cumlarrr ezanlar basladi burdaaa naasılsınn seevdicegimmm

Kızzzzz sen benden sexiii sinnn yaaaaa bende cooook tsk ederim insallah hamileligin sen gibi az kiloyla gecer
Iyiyim lilim cok sukur.yemekten geldim simdii

Kizlaar bende topigimiz icin bi yasin okudumm. Allah tum dualarimizi hayirlisiyla kabul etsinn

Allah kabul etsin cnm insallahh

Kan vermek icin bekliyorum biri varmis icerde, bir saatte cikarmis sonuc.
Sadece siz biliyorsunuZ ilk kez kan testiyle baktiriyorum cok heyecanliyim..

Bende heyecanlandimm kan testi bende bi kez yaptirdim adetimin birinci gunuydu ve bayilmistim.tansiyonum dusmus.doktora gittim gebelik testi de yapalim dedi.yok gerek yok regliyim dedim ama istedi yine de.tabi deger sifirdii
gunaydınnnn gunaydınnnnnnnnnnnnn wooohhhooo nabersınız kıslarrrr muge anlıya daldım yne kahvltı etmedım smdı edeyım barıııı

Elaaaamm elaaamm hosgeldin canim.
Ozledik seni yaa.kafani toparlarsin diye bisi demedim .donmene sevindimm

15 yıldır evliler. 6 kez aşılama 2 kez de tüp bebek yaptılar

Canim tup bebegi nerde yaptirdi bilmiyorum ama bu konuda gercekten uzmanlasmis kisiler var.
Hersey Allahtan ama bizimde bunu vesile kilacak yollara basvurmamiz gerekiyor.
Tup denemesi bikac kez daha yapmayi dusunmuyorlarmi

lilimmmmmmm bana küstün mü niye cvp yazmıyosunnnnnnnnn bak gelirimmmm oraya

tekrar slm inetnet giti off yaa opera bacımmm üzüldüm yaa ALLAH büyüktür inşş bidaki ayy inşşşşşşşşşşşşşşş hamişsin gör bakk

dur bende yapayım lilim birlikte içelim kuzumm
İcelimmm güzelleselimmmmmm askosss
wooowww ben de güzellik katıyor sandım gerçi hiçbirimizin ihtiyacı yok çok şükür
Aynen tatlmmm coook guzelsin kuşummm ihtiyacın yooook bebgimmm benimm

Afiyet olsun bebis olsunnn insallahhh

yavrum bayıldın mı sen kıyamam sana birgün mutluluktan bayılırız inşallah hastaneleri hatırlamıyorum şuan ssk anlaşmalı özel hastanelerdi ama. devlet destekli 1 hakları daha kaldı ablam maddi ve manevi çok yoruldukları için ertelemişti onu. şimdi de şilede eniştemle dükkan işletiyorlar. onun koşuşturmacası var. hem vakitleri yok hem de borçları var fazla fazla ((

bebemmmmmm ben senin için yemenden getirtirim kahveyiiiii yaparım tabiki de

oyy bebemmm fal da bakarsın ama dimi sallamaca 3 vakte kadar bebek geliyor falan olabilir

İcelimmm güzelleselimmmmmm askosss

Aynen tatlmmm coook guzelsin kuşummm ihtiyacın yooook bebgimmm benimm

Afiyet olsun bebis olsunnn insallahhh

ben senin fındık fayenimmmm ama unuttun mu sen de çok güzelsinnn tatlişkom benim

oyy bebemmm fal da bakarsın ama dimi sallamaca 3 vakte kadar bebek geliyor falan olabilir

ben senin fındık fayenimmmm ama unuttun mu sen de çok güzelsinnn tatlişkom benim

Bende bakarm falına fındkkk fayemmm benimmn arada unuturum ben sen bana hatırlatırsn

Yazıyom kusum bende gecen yazdm sana gormedin denk gelemedik nerdesin evine dondun mu

tatlım sabah gördüm yazdığını cvp yazdım ama görmedin galiba evet dödümya 2 kaldik geldik kv ben idare ederim kızım sen evine git dedi ben de geldim evime abimin oğluşu oldu onu görmeye gittik çok tatlıydıya işalah bizimde olur kvde kalmadım bile annemlerde kaldım 1 gün 1 günde görümcemlerde 4 ,5 saat oturdum ancak kvde bu seferlik böle oldu ee sen gitin mi anne

oyy bebemmm Fal da bakarsın ama dimi Sallamaca 3 vakte kadar bebek geliyor falan olabilir

ben senin fınfdık fayenimmmm ama unuttun mu Sen de çok güzelsinnn tatlişkom benim
fali lilim bakacakmışşşşş

bende bakarm falına fındkkk fayemmm benimmn arada unuturum ben sen bana hatırlatırsn

bende isterim lilimmmm
pisikoooooooooooooo özeline bakarmısın canım
hemen bakıyorum tatlışımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…