Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Elektik olmayinca hicbisey olmuyo maalesef.kicimizda donuyo
Ben bu ara isyogunlugundan pek aktif katilamadim ama arada kayniuorum iste araya.

Geçmişi okuyamadım ama bi türk kahvesi muhabbeti gördüm sanki, kendimi övmek gibi olmasın ama bakır cezvemle çok güzel türk kahvesi yapar üstüne bi de fal bakarım bana gelin canlarım :))) artık neyseeeeee haliniz o çıkar falınız :)

ahh ahh biliyorsun tabi gelemeyecğimizi ama ben içtikten sonra sana resmini atarım bakarsın falıma ama sen bakma ya hamilesin boşver kıyamam sana

Ben hergün 3 gibi türk kahvesi içmzsem uyuyamam.. Çook seviyorum... Tüh yakın olsak gelirdim bir kahveni içmeye canım ya

biliyorum canım bugün hiç bisey yemeğim kraker iki meyve iste

bebiş için yemelisin hicran bebiş hazır toplanmaya başlamışşş..tamam turşu suyu canın çekti iç ama yapman gerekenleri de yapmalısın... peynir süt yoğurt vs.... bunları yemelisin kızacağım sana şimdi

mudur mu mudure mu gorcez eski suratli bisey çıkıp gelmesinde
bakalım az kaldıııııı

kızar mıyım tatlım.
ama banka beni çalışmaktan soğuttu.O kadar emek verdim bir ayakkabı kutusu bile vermediler
amannnn bize gelmez o kutular

sildim sildim ay çok heyecanlı :18:

ah be kuzum yapma sonra miden bulanır tabiii.. meyve falan yiyemiyor musun
bak bakalım

ozaman 5 kahvesine sendeyiz bebişimmmmmmmmm

Ben hergün 3 gibi türk kahvesi içmzsem uyuyamam.. Çook seviyorum... Tüh yakın olsak gelirdim bir kahveni içmeye canım ya

türk kahvesi içmeden uyuyamayanı da ilk defa duyuyorum genelde içince uyunmaz hem de 3 tane. zararlı be güzelim 1 tane iç iyidir

dolusu lazım zaten canım
valla şöyle biryerden helalinden 300-500 para gelse.hemen istifa edip evde oturcammmm.bir kutu yeterdi beee...

300-500 300-500

Son düzenleme:
ahh ahh biliyorsun tabi gelemeyecğimizi ama ben içtikten sonra sana resmini atarım bakarsın falıma ama sen bakma ya hamilesin boşver kıyamam sana

bebegim sen yeter ki gellllllll, bak ben sana daha ne jestler yaparım. ama ben var ya burdakinden daha deliyimdir yani :) benim bi yakınım falcı, ondan ögrenmiştim nesnelerin anlamlarını filan. bi gün yolun düşer elbet karadenize, ilk beni arıyosun ona göre...

sorma kuşum yaaaa, aynı şehirde olsaydık ne güzel olurdu. ben de kahvaltıdan sonra içerdim hep bekarken bizimkilerle ama evlendikten sonra pek içmedim. hamileyken de 1 kez içtim sanırım.

Hadi yaa.tam benlikmissin sennn minikbebisimm.
Bende hic beceremem kahveyi.cezvedendir dediler gittim bakir cezve aldim, kahve iyi degildir dediler gittim eminonunden aldim.
Olmadi gitti
Ama cok iyi iciciyimdirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…