h.b cnm o kadar sinirim bozuldu ki, dışarısı da soguk çıkmak istemedim. patladım evde. saat 7'den beri kesik. dogal gaz kullanımı çok çok fazlaymış, onu normale döndürmek için günde 1 saat kadar kesmeyi planlıyolarmış. ee madem öyle ne diye ugraşıyosun her yere dogal gaz baglatmaya. bayburtta kişi sayısından çok dogal gaz hattı var. neyse siz kaynatmışsınız yine bişiler :)
mudur mu mudure mu gorcez
Tmm tmm kızma eski bankacı
ayyy kıyamam sana yaaaaa...
kız sil o mesajlarını doluymuş kutunnnn
hımmmmm müdür o napacan
biliyorum canımbugün hiç bisey yemeğim kraker iki meyve iste
kızar mıyım tatlım.
ama banka beni çalışmaktan soğuttu.O kadar emek verdim bir ayakkabı kutusu bile vermediler
tuzlu olunca bastirdi canim biraz meyve yedim simdi
Geçmişi okuyamadım ama bi türk kahvesi muhabbeti gördüm sanki, kendimi övmek gibi olmasın ama bakır cezvemle çok güzel türk kahvesi yapar üstüne bi de fal bakarım bana gelin canlarım :))) artık neyseeeeee haliniz o çıkar falınız :)
Geçmişi okuyamadım ama bi türk kahvesi muhabbeti gördüm sanki, kendimi övmek gibi olmasın ama bakır cezvemle çok güzel türk kahvesi yapar üstüne bi de fal bakarım bana gelin canlarım :))) artık neyseeeeee haliniz o çıkar falınız :)
içi para doludur diye vermemişlerdir o kutuyu
biliyorum canımbugün hiç bisey yemeğim kraker iki meyve iste
bakalım az kaldıııııımudur mu mudure mu gorcezeski suratli bisey çıkıp gelmesinde
amannnn bize gelmez o kutularkızar mıyım tatlım.
ama banka beni çalışmaktan soğuttu.O kadar emek verdim bir ayakkabı kutusu bile vermediler
bak bakalımsildim sildim ay çok heyecanlı :18:
ah be kuzum yapma sonra miden bulanır tabiii.. meyve falan yiyemiyor musun
Ben hergün 3 gibi türk kahvesi içmzsem uyuyamam.. Çook seviyorum... Tüh yakın olsak gelirdim bir kahveni içmeye canım ya
dolusu lazım zaten canım
valla şöyle biryerden helalinden 300-500 para gelse.hemen istifa edip evde oturcammmm.bir kutu yeterdi beee...
ahh ahh biliyorsun tabi gelemeyecğimizi ama ben içtikten sonra sana resmini atarım bakarsın falımaama sen bakma ya hamilesin boşver kıyamam sana
Ben hergün 3 gibi türk kahvesi içmzsem uyuyamam.. Çook seviyorum... Tüh yakın olsak gelirdim bir kahveni içmeye canım ya
ablam.bugum gecekten midem kötü bugün böyle sadece ilk kez oluyor
ablam.bugum gecekten midem kötü bugün böyle sadece ilk kez oluyor
bakalım az kaldıııııı
amannnn bize gelmez o kutular
bak bakalım
ozaman 5 kahvesine sendeyiz bebişimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?