hasret bankacı hasret :)) öbür nickinde direk bunu hatırlıyorum
kan sonucumu aldım: negatif
burda türk kahvesi yok bana da yapar mısınnn
yavrum bayıldın mı sen kıyamam sanabirgün mutluluktan bayılırız inşallah hastaneleri hatırlamıyorum şuan ssk anlaşmalı özel hastanelerdi ama. devlet destekli 1 hakları daha kaldı ablam maddi ve manevi çok yoruldukları için ertelemişti onu. şimdi de şilede eniştemle dükkan işletiyorlar. onun koşuşturmacası var. hem vakitleri yok hem de borçları var fazla fazla ((
pisikoooooooooooooo özeline bakarmısın canım
Insallah bebisim.zaten o haberi alinca ben bayilmayi planliuorum
Haklarinda hayirlisi canim.maddi ve manevi yipranmislardir tabi.mucizelere inaniyorum.
Belki birgun ansizin cikagelir bebisleri.
Insallah dukkanlarinda isleri de iyi gider bol kazanc nasip etsin Allah
Evt annemdeyim hic kaldrmyo yerimden ben oturuyorum butun isleri yapio ben kalkmadm yerimden bende bebek bakmaya gitcem kuzenimetatlım sabah gördüm yazdığını cvp yazdım ama görmedin galiba evet dödümya 2 kaldik geldik kv ben idare ederim kızım sen evine git dedi ben de geldim evime abimin oğluşu oldu onu görmeye gittik çok tatlıydıya işalah bizimde olur kvde kalmadım bile annemlerde kaldım 1 gün 1 günde görümcemlerde 4 ,5 saat oturdum ancak kvde bu seferlik böle olduee sen gitin mi anne
fali lilim bakacakmışşşşş
Bakarim tabii kusummm benummmmm
bende isterim lilimmmm
hemen bakıyorum tatlışımmmmm
Evt annemdeyim hic kaldrmyo yerimden ben oturuyorum butun isleri yapio ben kalkmadm yerimden bende bebek bakmaya gitcem kuzenime
Nefret ediyorum şu elektrik su kesintisinden yaaa, psikolojim bozuldu. hala gelmedi elektrikler. benim laptopun şarjı bitti, neyse ki eşiminki evdeymiş :) yaptınız mı cuma duasını kızlar?
duayi zeycan 5te yapcak galiba canim... Niye bu zamana kadar gelmedi ki :44:
Tursu suyu muuuuOyyy bizim kızlar türk kahvesi içiyor ben ise koca bi bardak turşu suyu iciyorum:126::126:
Nefret ediyorum şu elektrik su kesintisinden yaaa, psikolojim bozuldu. hala gelmedi elektrikler. benim laptopun şarjı bitti, neyse ki eşiminki evdeymiş :) yaptınız mı cuma duasını kızlar?
noluyo herkes özeline bakıyor ben de baksam mı
Hehe ben önce zıplamayı sonra ağlamayı planlıyorumBir de öyle kalırmışız put gibi Amin canım çok sağol. O mucize inşallah en yakın zamanda bulur hem ablamı, hem beni hem de hepimiziiii
miniğin canı istemişşş annesioyyy bizim kızlar türk kahvesi içiyor ben ise koca bi bardak turşu suyu iciyorum:126::126:
Tursu suyu muuuu
Canin mi cekti hicranimm
Hosgeldin cnm.bu ara moda oldu elektrik kesintisi yaa.
Dua henuz yapilmadi canim
çok canım çekti yaicim sallana sallana ictim
Oyyy bizim kızlar türk kahvesi içiyor ben ise koca bi bardak turşu suyu iciyorum:126::126:
dilketinnnnnnnn özeline bakkk
miniğin canı istemişşş annesi
ama bos mideye hic iyi gelmez simdi
ayyy kıyamam sana yaaaaa...h.b cnm o kadar sinirim bozuldu ki, dışarısı da soguk çıkmak istemedim. patladım evde. saat 7'den beri kesik. dogal gaz kullanımı çok çok fazlaymış, onu normale döndürmek için günde 1 saat kadar kesmeyi planlıyolarmış. ee madem öyle ne diye ugraşıyosun her yere dogal gaz baglatmaya. bayburtta kişi sayısından çok dogal gaz hattı var. neyse siz kaynatmışsınız yine bişiler :)
kız sil o mesajlarını doluymuş kutunnnnçok içme kuşum zararlı biliyorsun
du bakim
hımmmmm müdür o napacanama bos mideye hic iyi gelmez simdidoyurucu bisey isteseydi keşke
biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?