Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kan sonucumu aldım: negatif

burda türk kahvesi yok bana da yapar mısınnn

Insallah bebisim.zaten o haberi alinca ben bayilmayi planliuorum
Haklarinda hayirlisi canim.maddi ve manevi yipranmislardir tabi.mucizelere inaniyorum.
Belki birgun ansizin cikagelir bebisleri.
Insallah dukkanlarinda isleri de iyi gider bol kazanc nasip etsin Allah

pisikoooooooooooooo özeline bakarmısın canım

noluyo herkes özeline bakıyor ben de baksam mı

hehe ben önce zıplamayı sonra ağlamayı planlıyorum bir de öyle kalırmışız put gibi amin canım çok sağol. o mucize inşallah en yakın zamanda bulur hem ablamı, hem beni hem de hepimiziiii

Evt annemdeyim hic kaldrmyo yerimden ben oturuyorum butun isleri yapio ben kalkmadm yerimden bende bebek bakmaya gitcem kuzenime
fali lilim bakacakmışşşşş

Bakarim tabii kusummm benummmmm

bende isterim lilimmmm

hemen bakıyorum tatlışımmmmm

Nefret ediyorum şu elektrik su kesintisinden yaaa, psikolojim bozuldu. hala gelmedi elektrikler. benim laptopun şarjı bitti, neyse ki eşiminki evdeymiş :) yaptınız mı cuma duasını kızlar?

Oyyy bizim kızlar türk kahvesi içiyor ben ise koca bi bardak turşu suyu iciyorum :126::126:
Tursu suyu muuuu
Canin mi cekti hicranimm

Nefret ediyorum şu elektrik su kesintisinden yaaa, psikolojim bozuldu. hala gelmedi elektrikler. benim laptopun şarjı bitti, neyse ki eşiminki evdeymiş :) yaptınız mı cuma duasını kızlar?

Hosgeldin cnm.bu ara moda oldu elektrik kesintisi yaa.
Dua henuz yapilmadi canim

dilketinnnnnnnn özeline bakkk
oyyy bizim kızlar türk kahvesi içiyor ben ise koca bi bardak turşu suyu iciyorum :126::126:
miniğin canı istemişşş annesi

Tursu suyu muuuu
Canin mi cekti hicranimm

Hosgeldin cnm.bu ara moda oldu elektrik kesintisi yaa.
Dua henuz yapilmadi canim

h.b cnm o kadar sinirim bozuldu ki, dışarısı da soguk çıkmak istemedim. patladım evde. saat 7'den beri kesik. dogal gaz kullanımı çok çok fazlaymış, onu normale döndürmek için günde 1 saat kadar kesmeyi planlıyolarmış. ee madem öyle ne diye ugraşıyosun her yere dogal gaz baglatmaya. bayburtta kişi sayısından çok dogal gaz hattı var. neyse siz kaynatmışsınız yine bişiler :)

ayyy kıyamam sana yaaaaa...

çok içme kuşum zararlı biliyorsun

du bakim
kız sil o mesajlarını doluymuş kutunnnn

ama bos mideye hic iyi gelmez simdi doyurucu bisey isteseydi keşke
hımmmmm müdür o napacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…